roket adam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Fiyatlar şu an indirimde de hala bir ampüle 400 lira verme sorunsalı var maalesef. Bizim avizeler hep E27 duylu olduğu için E14'lerin fiyatlarına bakamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 2 lira e14 duy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 (düzenlendi) @vulga Abi ihtiyacımdan çok şey vardı sende ya, go ları istemiyorum mesela öylesine almış olacaktım. bana bunlar yetecek bir de e14 lazımmış 2 tane başucu için, son anda farkettim iyi oldu o. Sen de istersen satarsın o fiyatlara bence. Kasım 10, 2020 sipeyskeyk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 şöyle bir sorum var: telefonum belli bi wi-fi ağına bağlanınca scene'leri trigger'latmak istiyorum. bunu location'sız yapmanın yolu var mı? Spoiler telefon wifi'ı kapalı olsa bile range'ine girince otomatik bağlanıyor evdeki ağa ---> eve geldiğimde ışıklar otomatik ayarlanacak. hue'nun kendi app'inde "şuraya gelince bunu yap, burdan giderken şunu yap" diye otomasyonlar var ama location'la çalışıyorlar. location'sız yapmak istiyorum bunu. ifttt ve olisto diye 2 tane tasker denedim, hue'yla sync'leyebiliyoruz bunları. ama "when connected to a specific wifi" trigger'ları location kapalıyken çalışmıyor ikisinde de. internette "android'de wifi scan'letmek için location datası da gerekiyor" gibi bişeyler gördüm ama bu doğru mu, yoksa tasker'cıların data hoarder'lığı yüzünden mi izin vermiyorlar emin olamadım. what do? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar