chrome Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 sıcak muz mu demek istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 kıraathanelerde var ya, muz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 İkisi seçeneği yok. Karışık seçeneği yok ne biçin anket bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 sıcak muz o zaten abi. espirisi yapılır hatta kahvelerde. abi bize bi kakao bi sıcak muz dersin. o da muzun suyunu sıkıp getiririm, mehehehe der. sen de yok yok toz olanından, toz olarak istiyorum dersin. o da yengene lazım öyle olmaz der. sen de çekip vurursun adamı. yenge ağlar, olaylar gelişir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 denemeden geçme sayın üye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 nickim greenpeace ama yaprakları kopartıp kaynatmanın hastasıyım diyorsun yani. kötü çocuk pezevengh!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ikisini de çok keyifle içerim ama kahve ağır basıyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Tabi ki kahve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Nekro said: genel olarak kahve. Ama su aralar suna sardim acayip guzelmis Sutle mi iciyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 sade-şekersiz http://media1.tchibo-content.de/newmedia/art_img/MAIN/5fbe1069c9d29f26/Privat-Kaffee-Brazil-Mild-Vakum-2X250g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 kesinlikle demleme çay. güzel bir çaydan aldığım keyfi başka hiç bi içecekten almıyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Senelerce filmlerde , dizilerde ellerde kahve göre göre alıştınız ,bi değiştiniz , antin kuntinleştiniz , mis gibi çayımızı .iç ettiniz! ayıp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 abi işte çayın standartı yok. poşet çaylar zaten kötü. doğru düzgün çay demleyen çok az insan var dünya üzerinde. kahve dediğin standart, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilith Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Çay tabiki sallama değil ise.Kahve daha çok keyif için tüketilen birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 genelde yeşil çay ama geçen biri 9176823981231 faklı bitkisel karışımlı bi çay getirmişti hastası oldum aha bu http://www.orkima.com.tr/ftp_urunler/maccun_baharat_ve_bitkisel_karisimli_cay_20_suzen_poset_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Kacak çay. Yani aslında seylan cayi. NSA bir cok kahve türünü dövüyor. Ama insanlar agir buluyor nedense. Ben bununla büyüdüm. Disarida ictigim cay cok dandik geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Ben sıcak içecek pek sevmiyorum, sanırım tat alamadığımdan. Gerçi kız arkadaşım nane aromalı americanoya alıştırdı, zift gibi içiyorum onu, kahve + nane kokusu hoşuma gidiyor, sıcak bir şey içsem de ferahlıyorum falan, tam bana hitap ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Theridone said: Kacak çay. Yani aslında seylan cayi. NSA bir cok kahve türünü dövüyor. Ama insanlar agir buluyor nedense. Ben bununla büyüdüm. Disarida ictigim cay cok dandik geliyor +1 Dandikten ziyade içemiyor bile insan. Böyle çamur gibi bi tat hissi oluşuyor ağızda. Aslında aradaki fark fabrikadaki işlenişi ile alakalı. Seylan çayının içinde çöp/sap göremezsiniz. Tekel çayı olarak tabir ettiğimiz yerli çayda gırla(çaykurundakinde bile) Bi de seylan çayında kesim türünden de kaynaklı bi lezzet farkı var. Barut kesim, iri kesim vs. O nedenle daha kaliteli oluyor. 1-2 sefer özel üretim Rize çayı elime geçti bu söylediğim kesimde işlenmiş şekilde. Öyle olduğu zaman Rize çayı eziyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 kahve gibi asil bir içecek varken köylü gibi çay mı içilir.. hıh sir gibi sütlü falan içen varsa lafım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 cay, adam gibi cay turevsiz iıkkı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 çay>ıhlamur>nanelimon>kahve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paticik, artık açacak topic bulamıyor yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 abi her sene açmamız gereken elzem postlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 copry said: Nekro said: genel olarak kahve. Ama su aralar suna sardim acayip guzelmis Sutle mi iciyorsun 1/3 kadar sut kalani suyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Çay; şakirtin benzinidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar