bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 bende destiny kıvamında oynuyorum ya. tabii ki destiny kalitesine sahip değil ama filler olarak gayet iyi (tu) bundan sonra divisiondan devam plat konusunda 75% indirim gelince 1000 plat patlatın. 10 tl den azdır herhalde fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 ya ben demeye utandim ama destiny bu oyundan yola cikmis gibi sanki :) basladim gemiye bindim dunyaya git vs derken lan dedim ne oluyor bu ne ayni destiny :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 damage tipleri ve statusleri de şuraya koyayım bu da factionların tiplere göre resistleri, bu olay çok fark ediyor. bazı moblara 1000 vururken bazılarına 500 vurmanızın sebebi bu genel olarak http://i.imgur.com/AibZNOf.jpg detaylısı da bu http://warframe.wikia.com/wiki/Damage_2.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 orda infested yazmıslar ama ancientların fossilized diye bi türü var, ufak olan infestedlar infested health grubuna giriyo hatta kabaca griner icin alloy armor, corpus icin proto shield de var. genel olarak elitlerin dmg typeları daha farklı. ona göre hazırlanmak daha doğru oluyo. elit olmıyan moblar her türlü ölüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 verdiğim linkte bütün kırılımlar var, baya kullanışlı adamların table'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Black_Hand said: oynayanlar nickleri yazsında bilelim. aynen yahu, laraken benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Steam de yorm-a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 benim sanırım dreagloth876 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 akşama eklerim, biri bize planetları açmamız için boss speed run yaptırsa şahane olurdu aslında. alertların olduğu gezegenlere en azından gidebilirdik, 1-2 tile açar girebilirdik fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 lethe duty calls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 9 tl ye 370 plat aldım. üzerinde de nezha aldım bi kısım plat duruyor. nezha ile oynuyorum şimdilik iyi silah milah pek bulaşmadım elimde 11 13 bişeyler var nasısa düşer levelini arttırayım alırım ilerde. story falan iyi gidiyor bakalım ya ben eğleniyorum. ekleyin takılalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 indirdim dün akşam girip oynayacağım. bıngıldak bana gold versin para versin beni kassın falan istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 maliş atarsan bakarız ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 bu arada oyunla ilgili bıngıldağın 2 sayfa önce yazdığı şeylere baktım da hiç birşey anlamadım. bi shooterı bu kadar komplike yapacak ne vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 öle deil komplikeliği zaten. duz yolda giderken STATZ! diye karsına cıkmıyo jrpg gibi. yedirmişler arka plana hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 akşam işim vardır giremedim ya :/ isim luditte bi tane daha catalyst/reactor invasion başlamış. biz yoksak recruitmenta yazın "taxi to europa/neptune potato invasion pls" biri götürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 ben akşam girdim birine sanırım, bitmiyor, yoruldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 hahaha neye girdin abi sen, bitmeyen bir şey yok. survival, defense, extraction falan sen devam ettirebildiğin sürece zorlaşarak devam ediyor, onlara mı girdin acaba? takımın çıkana kadar bekliyorsun veya aldığın her şeyi geride bırakıyorsun asdasdsa. akşama ben void giricem, forma ve catacalyst BP gerek, takılın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 exctraction a girdim evet, yaza yaza çıkarttım herifleri 35 dk sonunda, artık lvl 30 adamlar geliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 extractionda inanılmaz fusion core çıkıyor ama topladığın modları levellatmak için gerekli. 30 dk biraz overkill yapmışlar ama çok efektif bir yer fusion farm için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 doğru, rare olanlardan 2 tane geldi, bir sürü de diğerlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Diablo mu bu mu ? Birine basliyim haftasonu. Gaz verin az.. Bi de gtx660 ile nasil oynanir bu fakirim ekran karti alamiyorum yakin zmanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 sorun olmaz herhalde ya, motor baya eski. 4 kişi ileri wave'lere kadar (moblar zerglemeye başladığı yere kadar) tıklamaz. diablo gibi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Iyi bari bakayim yarin aksam falan bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 bingildak said: hahaha neye girdin abi sen, bitmeyen bir şey yok. survival, defense, extraction falan sen devam ettirebildiğin sürece zorlaşarak devam ediyor, onlara mı girdin acaba? takımın çıkana kadar bekliyorsun veya aldığın her şeyi geride bırakıyorsun asdasdsa. akşama ben void giricem, forma ve catacalyst BP gerek, takılın bana. bebişim skayp falan yap bana akşam. hızlı ogreneyim. learning curve'um iyice düştü benim çünkü. memurum biliyorsun aasdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar