Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warframe (sci fi - ninja co-op shooter)

Xenus

Öne çıkan mesajlar

second dream i bitirip bırakmıştım, çok kalabalık bir clandaydım.

1 hafta oynayip hevesiniz geçmeyecekse mevcut klanimdan çıkıp gelmeyi düşünüyorum.

what to do, what to do...

@Saeros

co-op oynayamama sorununu diyorsun herhalde?

birkaç patch once yaşamaştım, ara patchlerden birinde kendi düzelmişti.

ama guide olması lazım nette çözüm için.
Sosyal ağlarda paylaş

elemental damage modlarını silaha yerleştirince kendi kendilerine kombine oluyorlar mı yoksa başka bir şey mi yapmak lazım? mesela swordda heat+cold var. blast oluyordu galiba önceki sayfalarda görmüştüm.

gerçi melee için görüntüsü değişiyor elementale göre, güzel yapmışlar. ama emin olamadım
Sosyal ağlarda paylaş

clan dojodo yapılıyor trade'ler.

senin veya trade ettiğin kişinin dojosuna gidiyorsun, oraya invite ediyor/ediliyorsun. mastery rank 2'de, 1 trade hakkın var günde. her rank'te +1 ekleniyor.

port konusunu ben router'dan ps için yapmıştım, sorun olmadı hiç. (destiny'de olan nat konusu için). en kötü PC'e client bazlı DMZ verin alengirli işlerle uğraşmıyorsanız.

elemental damage oyunun bütün damage yapısının üzerine kurulu olduğu bir sistem. factionlara göre elemental dmg'ı değiştirmezsen çok ciddi damage kaybedebiliyorsun. 1 defa vurduğun moba 3 kere vurman gerekebiliyor falan. ortaya karışık elementalları var sürekli değiştirmek istemiyorsun (viral, corresive'dı sanırım).

elemental damage yanında elemental status var bir de. status chance'e göre, elemental damage vurduğunda status proclayabiliyorsun. atıyorum fire'da panic oluyor 3 sn olduğu yerde stun yiyor status procladığında. blast için vurduğun adam ve etraftakiler knockback yiyor gibi gibi.

merlok yaptım 100% status chance var, vuruyorum elemental şenliği yaşanıyor targetlarda. cc için çok önemli.

oyunda mobl levelları 50-60 ı geçti mi olay cc'e dönüyor baya damage'ın yanında.
Sosyal ağlarda paylaş

equinox'u adam edeceğim diye uğraşıyorum ya. saryn'deki survival'ı bir türlü yakalayamadım. sanırım vitality yanında shield basıcam ama o da anlamsız geliyor. armır bassam bazı 100 olduğu için öyle yükselmiyor. ne yapsam bilemedim.

status effect tablosu

http://warframe.wikia.com/wiki/Status_Effect
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...