LethE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 shotgun base damage modları max 5 rank felan, başlangıç için çok iyi. frame satın alacaksan trade chatten prime satın al. şurdan fiyatlara/satıcılara bakarsın bi fikir verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 bakayım teşekkürler. bütün platı framelere basmamak için tutuyorum kendimi önce bi oyunu öğreneyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 warframe slot u alabilirsin istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 5 warframe, 12 weapon slotum oldu şimdilik. asıl istediğim loadout slotu açmakta ama öyle bir şey yok heralde? primarye bir shotgun bir de bow ekleyeyim diyorum mesela. misyondayken değiştirebileyim. yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 yoque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 sentinel alayım mı? alırsam hangisini alayım? bana loot toplasa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 carrier kullanıyorum ben shotgunlı cold dmg veriyo gelenei donduruyo koruyo güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Ben forma toplayabilecek konuma gelince bütün lablarını tamamlayacam Cüce =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 var bende forma, corpus falan cok cezbedmediği için krumadım, kuruveriyim bugun hemen. ama bazı matler az kaldı researche atarsınız 3-5 bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Oyundaki farmları çözünce hallederim ben onları. Oda falan mimari lokasyon mevzusu olduğundan senin görmen yerleşim açısından iyi olur. Onun dışında farmları oturtunca research oda costu vs'ye ben girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 yeni koridor actım bide reactor atarım ben o bitince, artık energymi biomu istiyosun sen bi tane ben mat yüklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 second dream i bitirip bırakmıştım, çok kalabalık bir clandaydım. 1 hafta oynayip hevesiniz geçmeyecekse mevcut klanimdan çıkıp gelmeyi düşünüyorum. what to do, what to do... @Saeros co-op oynayamama sorununu diyorsun herhalde? birkaç patch once yaşamaştım, ara patchlerden birinde kendi düzelmişti. ama guide olması lazım nette çözüm için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 port sorunu yaşayan var mı ya? çözemedim bi türlü yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 şu baştaki uyarıyı mı diyorsun? ben firewalldan yaptım olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Black_Hand said: co-op oynayamama sorununu diyorsun herhalde? evet ya her şeyi denedim düzelmedi of ;_; acaba ISP'den mi açtırıcam direk portu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 elemental damage modlarını silaha yerleştirince kendi kendilerine kombine oluyorlar mı yoksa başka bir şey mi yapmak lazım? mesela swordda heat+cold var. blast oluyordu galiba önceki sayfalarda görmüştüm. gerçi melee için görüntüsü değişiyor elementale göre, güzel yapmışlar. ama emin olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 değişiyor otomatik, hatta silahın statlarına da ekleniyor yeni dmg tipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 port sorunu yaşayanlar direk routerdan, windozdan firewall kapasınlar. öyle port yonlendireyim, firewall'a kural tanımlayım, ayrıcalık vereyim, yönetici başlatayım hiçbirini yemiyor oyun. direk kapatıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 aa statlarda yazıyormuş. dikkat etmemişim. başka soru sorayım o zaman bu sayılmaz. şimdi warframe.marketten loki prime set alayım dedim ama trade sistemi nasıl çalışıyor bilmiyorum. direk trade gönderiliyo mu karşındakinin nickini bilince? yoksa relaylerde falan mı buluşucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 buluşacaksın bir de rank 2 olman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 genelde senıdojolarına invite ediyoalr orda yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 clan dojodo yapılıyor trade'ler. senin veya trade ettiğin kişinin dojosuna gidiyorsun, oraya invite ediyor/ediliyorsun. mastery rank 2'de, 1 trade hakkın var günde. her rank'te +1 ekleniyor. port konusunu ben router'dan ps için yapmıştım, sorun olmadı hiç. (destiny'de olan nat konusu için). en kötü PC'e client bazlı DMZ verin alengirli işlerle uğraşmıyorsanız. elemental damage oyunun bütün damage yapısının üzerine kurulu olduğu bir sistem. factionlara göre elemental dmg'ı değiştirmezsen çok ciddi damage kaybedebiliyorsun. 1 defa vurduğun moba 3 kere vurman gerekebiliyor falan. ortaya karışık elementalları var sürekli değiştirmek istemiyorsun (viral, corresive'dı sanırım). elemental damage yanında elemental status var bir de. status chance'e göre, elemental damage vurduğunda status proclayabiliyorsun. atıyorum fire'da panic oluyor 3 sn olduğu yerde stun yiyor status procladığında. blast için vurduğun adam ve etraftakiler knockback yiyor gibi gibi. merlok yaptım 100% status chance var, vuruyorum elemental şenliği yaşanıyor targetlarda. cc için çok önemli. oyunda mobl levelları 50-60 ı geçti mi olay cc'e dönüyor baya damage'ın yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 equinox'u adam edeceğim diye uğraşıyorum ya. saryn'deki survival'ı bir türlü yakalayamadım. sanırım vitality yanında shield basıcam ama o da anlamsız geliyor. armır bassam bazı 100 olduğu için öyle yükselmiyor. ne yapsam bilemedim. status effect tablosu http://warframe.wikia.com/wiki/Status_Effect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 pati clanımız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar