Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 bilgi: http://www.technobuffalo.com/2013/01/02/ubuntu-smartphones-shipping-in-2013/ video: http://www.youtube.com/watch?v=cpWHJDLsqTU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Cep telefonları için Ubuntu işletim sistemi demek istedin sanırım. Ben devrimsel bi nitelik göremedim, tutacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Ubuntu'lu cep telefonları Ubuntu'dan cep telefonu işletim sistemi Ubuntu cep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 ilginç olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 cross platform bişi yapsınlar her boku çalıştırsın, telefonu aldığımızda ilk iş hemen android/ios/bada/symbian/win ne boksa silip ubuntu yüklemek olsun hayaller hayaller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 cep telefonlarında adam gibi oyun oynayalım o yeter artık angry birds'le sınırlı marketler görmek istemiyorum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 QML ve C++ ile app gelistirilecekmis. Developer bulmakta basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 http://www.ubuntu.com/devices/phone Aşık oluyorum ben galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 androide darbe vuracak gibi duruyor vergede çogu androidci ben buna geçerim gerçek linux falan diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 android evrimini tamamlar artık bunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 said: Ubuntu does not use the Dalvik Virtual Machine hiç bir android app'i çalıştıramaz kısaca, geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Gene kimsenin anlamayacagı kullanılması zor bişi olcak. Fotograf cekmek için kod yazıp 3 dil bilmen gerekcek. Twitter applicationu yerine telnetle baglanman gerekcek felan. MArketin %1ini anca sahip olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Guzel ama hangi firma boyle bir telefon uretir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 bence çok güzel de bu sefer ekran kartı driverları içinde gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 status bar olayı güzel. kullanışlı sesle kontrole çok ufak bi takviye gelmiş. kalanını bi launcher ile halledebileceğiniz şeyleri "innovation!!!!" diye sunmuşlar. adamın dediğinde bi gerçek payı da var. her şey oldukça bir arada, bütün görünüyor. çıkmadan ne desek boş. ama gesture lar ve status bar üzerinden patent davaları döndürebilirler gelecekte. benzer hedeler diğerleri tarafından taklit edilecektir. bu konuda en rahat olacak olanı windows sanıyorum. adamlar tamamen farklı bişiler yaptılar. arayüz falan farklı. ben rahat bulmadım gerçi onu ama neyse. çıksın görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 guzel olmusda destek gorurmu ki ? birde rootlu telefonlara atilirsa denerim hemen. sonucta fazla bir sey kullanmiyorum telefonda oyun vs seklinde. ana major programlar olsa bana yeter. de ne zaman cikar istedigim gibi custom rom gibi yuklenmez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 xlaidehlevar said: bence çok güzel de bu sefer ekran kartı driverları içinde gelsin :) harbiden güldüm. adam "ubuntu çogolay" dediğinde de gülümsetti. sonra suratındaki acı dolu ifadeye baktım. anladım ki adam da inanmıyor dediğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 zümrüt +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Telefon + Tablet piyasası büyük ihtimal ileride bilgisayar piyasasını domine edicek. Insanlar laptop yerine tablet vs alıcak. Windows 8 , Ubutnu for Phones aynı hikayenin devamı işte. Herkes piyasadan pay kapmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 zümrüt hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 xlaidehlevar said: bence çok güzel de bu sefer ekran kartı driverları içinde gelsin :) Daha ubuntu için NVIDIA optimus driverlarını implenet etmediler. Ubuntu for gaming bla bla diyorlar sonra ona yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 nuki said: Telefon + Tablet piyasası büyük ihtimal ileride bilgisayar piyasasını domine edicek. Ileride? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 tablet ve laptop hybrid modeller var birbirlerini domine edecek bi alan göremiyor bilgisayar derken laptop heralde? masaüstü deildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 izledim videoyu gerçekten şık ve güzel gözüküyor ama sorun şu; mesela adam bir şey yapıyor ve görüyorsunuz çok kolay diyor. o kolay ama herkese kolay değil. ayfonda boşu boşuna kocaman home button yok. androidde 3 tane menü tuşu yok boşu boşuna. ekranda tam bir swipe yapınca eski uygulamaya dönüyor diyorsun, ama o bunu sokaktaki adama nasıl anlatacaksın? bunun gibi bir sürü trick var anlattığı. normalde yan özellikler olması gereken şeyleri sistemin asıl kullanış metodu olarak göstermişler. mesela s3'te tam swipe yapınca ekran görüntüsü çekiyor. ama ekran görüntüsü çekmenin tek yolu o değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 masaustu niche oldu zaten. 17" dizustuler bile oyle oldu. 11", 13" zamani artik. Tablet yaninda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar