Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hadim geliyor


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
“Çocuklara tecavüz eden pedofili hastalarına tıbbı müdahale yapılabilir” diye bir hukum geliyor. Dogum izni de 24 haftaya cikartilmis, 2 ay arttirmislar. Kurtaj ayni yine, 10 hafta; ensest ve tecavuz olaylarinda da 20 hafta.

O kadar tartisildi, kokunc seyler olacak filan diye, olmadi. Tek yapilan gundemi kaydirmakti zaten, vaktinde de bir sey yapacaklari yok demistim.

En guzeli ruhsal saglik karinesi geliyor. Artik cinsel saldiri magdurunun ruhsal sagliginin bozuldugu karine olarak kabul edilecek, rapor istenmeyecek. Ceza ust siniri da 18 yila (engelli magdur durumunda 24 yila) cikartildi. Bu karine cok onemli, cogu serbest birakilan it bu nedenle serbest birakiliyordu, artik olmayacak. Her ne kadar hukuk devleti degiliz dese de mualifler mahkemelerde yasalar guzelce uygulaniyor, is hakimin yorumuna ve rusvet almis ya da tarafli bilirkisiye birakildiginda sapmalar oluyordu. Boyle bir karine olmasi buna engel getirir, yorumu buyuk oranda kaldirir. Ancak "kiz yalan soyluyor, kiz benden para aldi ya da kendi istedi" gibi durumlarda (bu da gercek tecavuz kadar cok oluyor) nasil olur bilmiyorum. Uygulanimini gormek gerek.

Olay bu, meclis oylamasi kaldi sadece ama gececegine eminim ben. AKP'den ilk donemlerindeki gibi guzel seyler de gormek bir garip hissediriyor insani bu son 2 yildan sonra.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Ben kendim adliyeye gidip gelmemden, hakimlerle konusmamdan biliyorum; epey kisi tecavuzden yatiyor. Ama arkasi saglam insanlar rusvet ya da baglantilarla birakiliyor. Karine olayi bunu engeller diyorum iste. Uzmez'in olayinda asil tahliyeye neden olacak sey kizin ruhsal sagligi bozulmadi raporuydu, oyle bir olay yok artik.

Nasil iyi bir sey olmaz bu? Sirf mualefet olmak icin yazmayin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tecavüz ile psikolojinin bozulmadığına dair rapor verilebilen bir yerde karine de çürütülebilir. aksi ispat edilene kadar doğru kabul edilen şey değil midir karine?

muhalif değilim zaten ben. sivas cumhuriyet üniversitesi akp gençlik kolları başkanıyım.

o değil, muhalif mahkeme de doğru bir yere kadar. senden büyük yargıtay var temyize gidilirse.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adaletin olmadığı, sistemin işlemediği bir ülkede geri dönüşü imkansız cezaların verilmesi gayet aptalca. Sırf siyasi rant için çıkarılmaya çalışışan bir yasa. Tecavüzcü damgasının yemek çok kolay. Birlikte olduğunuz kişi sırf aile baskısı yüzünden rızası dışı ilişki yaşadığını söyleyebilir ve hakim karşısında bulursunuz kendisini. Ve Türkiye gibi suçsuzluğu ispatlanana kadar herkes suçludur görüşünün toplum tarafından gayet normal karşılandığı bir ülke için suçsuz bir insan hakkında olmayan delillere dayanan kararlar verilebilmekte. Daha da önemlisi ceza hukukunda şüpheden sanık yararlanır ilkesi ve kuralı hiçe sayılmakta.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.haberturk.com/gundem/haber/806953-kadere-bak

Bak geçen bu haberi gördüm. Ağız dolusu küfür ettim. Toplum vicdanı tarafından kabul görmeyen adaletin değeri yoktur. İster idam cezası ver, ister hadım et. Verilen cezanın hiçbir hükmü yok toplum vicdanında adaleti sağlayamadıktan sonra.


said:
Birgül Sönmez’le Recep Gülmez’in (31) dramatik aşk hikâyesi 2008 yılında başladı. Fayans ustası Recep ile Birgül âşık oldu. Ancak genç kızın ailesi evliliğe onay vermedi. Âşıklar kaçma planı yaptı. Kaçarken Birgül’ün annesi, Recep’e silah doğrulttu. Genç kız, silahı almak istedi. Silah ateş aldı. Karnından vurulan Recep hastaneye kaldırıldı, Birgül tutuklandı. Recep Gülmez, sevgilisinden şikâyetçi olmadı, ancak şikâyete bağlı suç olmadığından, Birgül hakkında, ‘Adam öldürmeye teşebbüs’ suçlamasıyla kamu davası açıldı.

SONUNDA EVLENDİLER
Birgül, 1 yıl sonunda tahliye oldu. Ailesi zorla zengin biriyle evlendirdi. Ancak iki sevgili görüşmeye devam etti. Birgül boşanma davası açtı ve sonunda âşıklar dünya evine girdi. Yaralama davası ise devam etti. 2 yaşında Rabia ile 7 aylık Bünyamin adını verdikleri 2 çocukları olan çiftin mutluluğu mahkemenin verdiği kararla kâbusa dönüştü. Birgül, 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Birgül dün gözaltına alındı.

ÇOCUKLARIYLA 3 YIL YATACAK
Polis minibüsünden 2 çocuğu ve beraberindeki eşiyle inen genç kadın, gözyaşları içinde Başbakan’a seslenerek. “Beni kurtarın. Bana acımıyorsanız çocuklarıma acıyın” dedi. Recep Gülmez de gözyaşı döktü. 1 yıl tutuklu yargılanan Birgül Gülmez infaz yasasına göre en az 3 yıl daha hapis yatacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

Hadim iyi olmus


değil
hiç değil.

viktor'un geçen sene yazdığı önemli bi nokta:

Viktor said:

darbe.doc la beraber 10yearoldasianschoolgirlhotXXXX.avi bilgisayarinzida belirirse gorurum ben sizi

adaletin islemedigi bi ulkede, polisin kerhen sahte delil urettigi bi ulkede ekstrem cezalari alkisliyorsunuz



hadım hakkında yazdığım iki yorum:

http://forum.paticik.com/read.php?13,5387634,5389208#msg-5389208

http://forum.paticik.com/read.php?13,5953146,5953594#msg-5953594
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu hadım olayı hapis + hadım mı oluyor.yoksa hadım edip yollama şeklinde mi?

bir de nasıl davalarda uygulanacağı önemli.ufacık bebelere tecavuz edenlerin hadım edilmesinde sıkıntı yok.da ne bilim tecavuz iftirası kolay olabilecek bir olay.o konuda kesin sıçarız

biri hadım edilir.haksız yere edildiği ortaya cıkar.sonra kaldırırlar hadımı sdfsf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...