Densiz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 bu akşam arkadaşın söylediğine göre (oda oynamıyor duymuş) punkbuster eklenmiş. Tabi bu punkbuster oyun içine birşey yapamıyor, oyundan atıyordu. Ayrıca bu punkbuster ıda atladan dolu dünya hack var (bakınız bf hackerları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 ne durumda şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 almayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 alın ama oynamayın. Sergay kazansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 alın lan nolcak. Dayz yi katlar. Gidiyonuz 2d oyunlara 20 dolar verionuzda su oyuna mı 3 doları cok gördünüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 hala hacker var mı onu sormuştum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 İstanbul WarZ şu an cocuklar. Polisler hacker çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 LEL Darkfall oynamayı bıraktık resmen IRL pvp var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 biri özet geçebilir mi bana şuan hack olayları ne durumda oyuncu sayısı ne durumda oyunu geliştirdiler mi 3-4 ay önceye göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Myshkin said: biri özet geçebilir mi bana şuan hack olayları ne durumda oyuncu sayısı ne durumda oyunu geliştirdiler mi 3-4 ay önceye göre hack olayları ne durumda : devam ne azaldı ne çoğaldı. oyuncu sayısı ne durumda : daha az oyunu geliştirdiler mi 3-4 ay önceye göre : yetersiz gelişme var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 hack açanlar daha fazla acc alsın diye indirim yapıyorlar :P Şu alpha zamanı dünya para verenlere yazık ya. Oyun pahalanacak diye beklerken hep ucuzladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 700gc varken 3000 gc oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 ben geçen giriyim dedim. oyun açıldıktan sonra mouse u hareket ettirdikten sonra böyle anlık ekranın yarısı kararıyor. nereye çevirirsem ekranın o kısmı yarısına kadar kararıyor. daha önce böyle bi sorun yoktu. sorun ekran kartım (radeon hd4870)dan mı yoksa oyundan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 herşey iyi güzel de ölmeden 200 metre gidilemeyen haritada ölünce 1 saat o karakterle girememek çok acımasız olmuş. önce boş sunucuda kasıp sonra dolusuna mı girmek lazım anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Öyle yapsan ne olacakki? gidip bi hacke öleceksin. Kim wallhack kim değil anlayamıyorsun bile. Çünkü oyunda 3üncü kameradan oynama var ve kamera senin çevrende dönüyor. Köşeleri onunla kontrol edebiliyorsun. Haliyle hackemi öldün yoksa normalmi öldün... derken canın sıkılır. Tabi hack bitmişse birşey diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 oyun hala beta da değil dimi. release olduysa araç olayı falan filan gelmiş olması lazım. gelmediyse helal olsun ruslara iyi dolandırmışlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 şu salak 3. şahsı da bi kaldırmadılar gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 abi acc fişekleyebilecek olan var mı arkadaşla oynayacaz. bende de simcity var isterseniz takılırız dönüşümlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 valla olur simcity merak ediodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 bende var acc vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 bende simcityde var simcityi merak eden verebilir, simcity ve warz takası yolda 10 lira düşürüp 10 lira bulup farkına varmamak gibi bişi olru herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 acc leri takaslamayacagız abi. ben suan simcity oynamıyorum o arada oynayacak arkadaş sonra ben oynayacam, onun accsiyle de bir süre warz oynayacagım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Oyunun adı değişmiş bugün. Infestation: Survivor Stories olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 off hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar