Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War Z #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu akşam arkadaşın söylediğine göre (oda oynamıyor duymuş) punkbuster eklenmiş. Tabi bu punkbuster oyun içine birşey yapamıyor, oyundan atıyordu. Ayrıca bu punkbuster ıda atladan dolu dünya hack var (bakınız bf hackerları)
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

biri özet geçebilir mi bana şuan

hack olayları ne durumda
oyuncu sayısı ne durumda
oyunu geliştirdiler mi 3-4 ay önceye göre

hack olayları ne durumda : devam ne azaldı ne çoğaldı.
oyuncu sayısı ne durumda : daha az
oyunu geliştirdiler mi 3-4 ay önceye göre : yetersiz gelişme var
Mesaj tarihi:
ben geçen giriyim dedim.
oyun açıldıktan sonra mouse u hareket ettirdikten sonra böyle anlık ekranın yarısı kararıyor. nereye çevirirsem ekranın o kısmı yarısına kadar kararıyor.

daha önce böyle bi sorun yoktu. sorun ekran kartım (radeon hd4870)dan mı yoksa oyundan mı?
Mesaj tarihi:
herşey iyi güzel de ölmeden 200 metre gidilemeyen haritada ölünce 1 saat o karakterle girememek çok acımasız olmuş. önce boş sunucuda kasıp sonra dolusuna mı girmek lazım anlamadım.
Mesaj tarihi:
Öyle yapsan ne olacakki? gidip bi hacke öleceksin. Kim wallhack kim değil anlayamıyorsun bile. Çünkü oyunda 3üncü kameradan oynama var ve kamera senin çevrende dönüyor. Köşeleri onunla kontrol edebiliyorsun. Haliyle hackemi öldün yoksa normalmi öldün... derken canın sıkılır.

Tabi hack bitmişse birşey diyemem.
Mesaj tarihi:
oyun hala beta da değil dimi. release olduysa araç olayı falan filan gelmiş olması lazım. gelmediyse helal olsun ruslara iyi dolandırmışlar sdfs
  • Yeni Oluştur...