Uzun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Sos (yemek sosu, dondurma sosu, makarna sosu vb.) alırken nelere dikkat ediyorsunuz? Ek olarak, soslarınızı nereden alıyor ve bulmakta zorlanıyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 garsonlar getiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 en çok çeşit 5m migros'ta var sanırım. bak bak al ordan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Kendim yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 almıyorum kendim yapıyorum. beceriksiz misiniz abi hazır alıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 beceriksizim ben lan:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 makarnaya özellikle sos sıcak sıcak mmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 v,russuz olmasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Yağlı şişkolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 almamaya dikkat ediyorum. kendim yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 acılı olmasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 internette sos satan bi site vardı sanırım, yeni açılmış ve bi yerde (muhtemelen paticik'te) denk gelmiştim. bu başlığın onunla alakası var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Hep aldigim 2-3 marka var, onlardan aliyorum iste. Kemal Kukrer, Heinz filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 sos alırken yedek parca ve yaygin servisi var mı diye dikkat ederim, bir de musteri hizmetleri onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 GERGE said: Hep aldigim 2-3 marka var, onlardan aliyorum iste. Kemal Kukrer, Heinz filan. Şunu yazmaya gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 öh özel mesaj sandıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 HAngi kanal ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Ranch sos alıyodum bi ara sonra dombili gibi oldum bıraktım fastfoodu asdf Soya sosu alıyorum su aralar sadece bide nar ekşisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 allah kahretsin ben de yeteneksizim hazır alıyorum bim de bulursam o da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Sadece nar ekşisi ve yoğurt kullanıyorum ben sos olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 salataya nar ekşisi yemege yogurt basıp geciyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 fesleğen soslu yaptım geçen gün harikaydı; 1 paket makarna için bir buçuk ufak paket hazır kremayı kaynatıyorsunuz ayrı bir tencerede tam kaynamaya başladığı an yarım kavanoz fesleğen sosu ekliyorsunuz ve hafif ateşte yoğunlaşmaya başlayana kadar pişiriyorsunuz daha sonra makarnaya olduğu gibi boca ediyosunuz.makarnayı yağlamayın tabi çok ağır olur gerek kalmıyor zaten. afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 fesleğeni yetiştirip taze kullanmak süper oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Fin said: Ranch sos alıyodum bi ara sonra dombili gibi oldum bıraktım fastfoodu asdf Soya sosu alıyorum su aralar sadece bide nar ekşisi meme yapmıyo mu soya sosu ? dombililiğin üzerine bir de manly boobs eklenmesin. iyice bir araştır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 hazır sos lar nbş msg deposu uzak durun kilo vesaire sorunu yaratır. uzmantv yemek sosu tarifleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar