Flassh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 noyzura gerçek ninjaymış kesmiş hesabını, helal olsun büyüksün kabul et çekirgen olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 abi 2.roketi yollamadan birincisi havada düşürdü adam nasıl bir döt korkusu ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 said: Bunları yapma sebebim noyzura isimli kullanıcıyı tanıyan ve çevresinden olan birkaç kişinin noyzura hakkında yaptığı asılsız bazı tehlikeli iddialardan kaynaklanıyor. paticik bu ara çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Lan durun iki konuyu birden ilerletmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ahahahhahah ciddi mi bu? chrome'un kim olduğunu da yeni gelenler'den bulmuştu. ikinci roket içinde patladı galiba chrome kardeş. asdlkjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ya ben bu mevzunun tamamını bilmiyorum. kısa bir özet geçebilir misiniz lütfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 dizi yoklugunda sezon arasini paticik bos gecmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 noyzura saklanma takip ediosundur şimdi.olayın tamamını anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Şu tiplerden dayak yedim deme bağaa spoooy http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/374924_446648242037751_355092257_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 gitmiş kırmış işte ağzını neyi anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 yuhh sequo ya soyliyelim tedavi masraflarini karsilasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 KHaRoN said: dizi yoklugunda sezon arasini paticik bos gecmedi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ninja capslerle gelicek şimdi, 8 packi adamın kafasinda kırmıs,burun surat kan içinde. chrome çömelmiş ninjanin 8 packini sayiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 hastanedeyim şu an telefonda zor oluyor. eve gideyim anlatırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Masakari said: Şu tiplerden dayak yedim deme bağaa spoooy http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/374924_446648242037751_355092257_n.jpg pembe pijamali ile birlikte girismisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 abi neden hep kişisel pazar alanına mı yollasam topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 mokoko said: ya ben bu mevzunun tamamını bilmiyorum. kısa bir özet geçebilir misiniz lütfen? Noyzura "Yeaaa nasıl kaslı olurum" dedi abiler yazdı sonra " Yaeaeeee zaten kaslıyım" a çevirdi.O sırada gelen chrome realden tanıyormuş bunu bi iki salladı noyzura tüylü ceket giyen isa kılıklı farklı olmak için yaşayan biri gibi ama değil de olabilir ninjalıkta var galiba chrome u içeri doğru sıçırttırmış. Ha bu arada noyzura galiba masaüstü pınarın yavuklusu, sahibi geldi tavukmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 chrome said: hastanedeyim şu an telefonda zor oluyor. eve gideyim anlatırım ben. kıyamam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Ulan bu akşamki topikler yüzünden tasarım projesine el süremedim. Yetiştiremezsem bu topikleri çıktı alıp vericem hocaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 biz lisedeyken dershanede olurdu böyle meselelerimiz falan olurdu adam toplar, kız için gövde gösterisi yapardık dershanenin yakınındaki parklarda kozlarımızı paylaşırdık hey gidi hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 göt korkusundan sağlam backpedal gelmiş yalnız pati çok iyi bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 abi bu hafta 3 sınavım var biri yarın nolur yapmayın böyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 cekette ceket ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Saeros said: abi neden hep kişisel pazar alanına mı yollasam topiciben hamlemi dogru yapıp fake topicimi bilgisayar oyunlarında acmıstım mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar