lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 positive evet corona positive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 https://store.steampowered.com/app/1286830/STAR_WARS_The_Old_Republic/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 (düzenlendi) mevcut hesabı ilişkilendirebiliyorsak çok iyi, yapamıyorsak kötü. bir araştırayım. Alıntı You just download launcer, log in your old account and play No need to redownload the game. Just install the launcher off of Steam drag all of the contents of your current SWTOR folder into Steam/steamapps/common/Star Wars - The Old Republic oluyormuş. Temmuz 21, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 110 lira sub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 ^ eso alın daha iyi dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 iyi de bunu almaya gerek yok. steam sadece launcher indiriyor, sonra hesabını yazıp giriyorsunuz eskisi gibi. ama klasörü taşıdığım halde tekrar sıfırdan indirdi maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 uplay olayı gibi desene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 uplay gibi değil aslında çünkü origin açmıyor. war thunder gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Ne linç yemişti bu oyun he, ama bi patlamadı hala ayakta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 yav he he pozitiv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 steam'e geldiğini unutmuşum indirdim. 1/1 dolar kuru sdab. bi olayı yok steam'in. iyi ki preferred'miş hesabım önceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 abone birinden referral al, bazı acc-wide unlocklar ve bir hafta abonelik geliyor onunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 6 aylık alırsan %13 indirim yapıyor daha ne istiyırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 (düzenlendi) iki expansion da dahilmiş artık. bi oynayalım bakim önce. 2013'ten kalmaymış hesabım da oyunu aldım galiba ben o ara. olmadı sub alırız bi ay. helmet saklamaya bile subscription koymuşlar, can evimden vurdular. onun da taktiği varmış aslında, scout's headgear diye basit bir vendor itemini moglayınca helmet yok gibi oluyormuş. sırf karakter kararı veremediğim için seriyi baştan izliyorum bahane oldu. neyin gazına gelirsem ona yöneleyim dedim. ışın kılıçları biraz sopa gibiydi, jk dışındaki bütün sw oyunlarında böyle. ben de büyük ihtimalle yolunu bulan bağımsız ama empire'ı sevmeyen bi smuggler olucam (junior solo). blasterlar da kötüydü diye aklımda kalmış. ısı güdümlü füze gibi gidiyorlardı lazer atışları. hareketli birine ateş edince ya da npc ölüp yere düşünce son lazerler vişup diye yön değiştirip yere doğru gidiyorlardı eğri çizerek. widescreen filan sıkıntı olmasa kotor oynicam en temizi de yok galiba denemiştim en son. Mart 4, 2021 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 işte o tarz önemli unlockların bazıları geliyor referral kullanınca, ben farketmeden coin'le (10 yılda birikmiş security key sağolsun) açmıştım bazısını. benim hatamı tekrarlama diye söyledim. hatta oyun içinde newb alanlarında ilan verenler vardı "referrral'ımı kullanmanız için milyonlarca kredi veriyorum" diye, onlara da birşeyler gidiyor çünkü. yalnız referral'ın cooldown'ı var birkaç ay hatırladığım, fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 zaten hesap var yine de kullanabiliyor muyuz? daha önce referral kullanmadım geçmişte. burada biri varsa deneyebilirim, olmadı oyun içinden bakarım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 yani referral dediğim aylık ödeyen birisi ödemeyen birini refer ediyor, tekrarlanabiliyor bu belli cooldown'la. burada var mı bilmiyorum da ben swtor forumu veya reddit'ten bulmuştum birini, özel referral başlığı vardı. ama oyun içinde credit ödeyen biriyle yapmak daha karlı olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 exp ların senaryo fena değil. daha bir single playera dönmüş xpansionlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 (düzenlendi) 8 saat önce, sylvanas dedi ki: widescreen filan sıkıntı olmasa kotor oynicam en temizi de yok galiba denemiştim en son. Kotor 2 sorunsuz steam, indir istedigin cozunurlukte oyna, 1 icin uniws veya bir kac mod ile gene sorunsuz. https://www.wsgf.org/ https://www.flawlesswidescreen.org/ Mart 4, 2021 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 referral oldu, bir haftalık sub geldi. oynayacağım karakterleri yaratırım bu arada özellikler falan unlock olmuş olur. bittikten sonra yerinde kalıyormuş sub varken ne yaptıysan. iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 evet aynen, o bir haftayı iyi değerlendirince çok faydası dokunuyor. iyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2021 diyalog sistemi, hikayeler ve klas hikayesi oynamak çok güzel, başka mmo'da yok şu olay cidden (FFO da var). sırf 8 klası oynamak bile götürür uzun süre. cartel market eşyalarının pazarda satılması kötü. ikide bir gözüme bir şeyler takılıyor kasıp alayım diye gaza geliyorum çünkü alınabilir fiyatlara bile bir sürü güzel mount kıyafet şu bu var. 60 a kadar gelip sub parası biriktirene kadar ev döşeme mount toplama falan takılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 10.yılına özel genişleme paketi çikaracaklarmış galiba.son durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Baslik pozitive diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar