Seperate Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 3400 baya yüksek bir fiyat değil mi ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Kendini geliştirirken keşke sabrını da biraz geliştirip empati kurmayı vs öğrenseydin zere is hayatında lazım oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Ne yani çevrede sunulan koşullar varken adam kullanmasın mı? Enayi mi adam? Bir yere ulaşırken otobüse binmeyip zor diye yürüyerek gitmekten ne farkı var "önerdiğiniz" şeyin? Kedi- Ciğer- Mundar. Keywordler bunlar, 500 kelimelik essay istiyorum fakir arkadaşlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Neyse topik böylece asılı kaldı havada :) makine oldukça iyi ve verdikleri ile fazlasıyla hak ediyor o parayı yani pahalı değil. Çantanın ismi yeter sükse yapmaya. Edit: Mundar olayı vs değil zevk meselesi o ona para verir ben Kuveyt dinarina veririm vs.bunu belirttim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 her zengin mutlu değildir ama her mutlu zengindir. Mutlu akü virali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 sipeyskeyk said: Ne yani çevrede sunulan koşullar varken adam kullanmasın mı? Enayi mi adam? Bir yere ulaşırken otobüse binmeyip zor diye yürüyerek gitmekten ne farkı var "önerdiğiniz" şeyin? Kedi- Ciğer- Mundar. Keywordler bunlar, 500 kelimelik essay istiyorum fakir arkadaşlardan. 500 kelimelik essay yazacak kadar ingilizcem yok ki. o kadar fakirim ki 36 kelime ingilizce biliyorum az önce saydım. bu arada iyi satışlar adamım, münakaşaya gerek yok. Mal bu alan alır. gene bir paticik klasiği olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 arkadaş yanlış anlaşılmış bence. yani 5 bin liraya gitar satsam ve kendi koşullarımı genel hayat koşulları gibi ortaya koyup, ne var 2 ay çalışsan sen de alırsın desem bildiğin üstüne tartışılacak söz etmiş olurum. o yüzden yazılanlar normal, konuşulmuş edilmiş sadece. kimseye kızmaya gerek yok. ürüne, fiyata veya satıcıya yönelik bi eleştiri bile yok zaten. alıcısı yine alacaktır. ama makina güzel lan. deli video çekilir bununla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Abi bu lafları eden adam 400 tl aylık oyuna harcıyorum diyo, neyi anlatıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Yani? Zevk meselesi işte sen ona bir sefer verirsin satincada para gelsin diye beklersin ben zevkime harcarim ki diğer masrafları saymıyorum bile senin böyle küçük göreceğini bildiğim için oradan vurdum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 DareJedi said: Yani? Zevk meselesi işte sen ona bir sefer verirsin satincada para gelsin diye beklersin ben zevkime harcarim ki diğer masrafları saymıyorum bile senin böyle küçük göreceğini bildiğim için oradan vurdum zaten. Abi ne kadar kompleksli bir adamsın sen ya, seni küçük gören kim kardeşim? Niye küçük göreyim seni. Bravo süper vurmuşsun bu arada homeruna falan koş Kendine bir iyilik yap, kendine güven biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Beni küçük gördüğünü söylemedim ki orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 behzat ç deki muzo çıktı herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 3.4000tl 34 bin tl yalnız. 3.400 tl mi demek istenmiş yoksa 34 bin tl mi isteniyor alete? /fiyatlarilealakasızforumüyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 yok yanlış yazmışım fazladan sıfır nokta var 3ten sonra zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 DareJedi said: Bende merak ediyordum kim alıyor bu makineleri diye Bilkentte oturabilenler tabiki... İyi satışlar. ahuash sigara kullanıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 tam fakirsin yani canın sağolsun kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 pati gittikce bozuyor önünü alamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Makineden istesem 10tane alırım diyorum siz fakir diyorsunuz arkadaş :P benim dikkat çekmeye çalıştığım nokta o değil. 200k değerinde bir araba alabilen kişinin yıllık kazancı en az 600k seviyesindedir bir makineye bir seferde şayet işi bu değil ise bu kadar para gomebilen birisinin de zaten çinçin de oturmamasi gerekirdi onu belirttim ama Observer seviyesinde kendini çok geliştiren arkadaş atar yaptı direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 DareJedi said: Makineden istesem 10tane alırım diyorum siz fakir diyorsunuz arkadaş :P benim dikkat çekmeye çalıştığım nokta o değil. 200k değerinde bir araba alabilen kişinin yıllık kazancı en az 600k seviyesindedir bir makineye bir seferde şayet işi bu değil ise bu kadar para gomebilen birisinin de zaten çinçin de oturmamasi gerekirdi onu belirttim ama Observer seviyesinde kendini çok geliştiren arkadaş atar yaptı direk. İşim bu zaten. Lütfen uzatma artık kendine güldürüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ağır saçmalıyosun kardeşim fotoğraf makinesi bu sadece anılarına değer veren birinden tut işi gücü hobisi tutukusu olana dek bir sürü insan taksit taksit biriktire biriktire veya durumu iyise bikaç bişeyi almak yeirne düzgün bir makine almayı tercih edebiliyor o kadar basit ki burda bahsedilen fakirlik de akıl fakirliği zaten olsa olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 pç olmuş başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Peki siz doğrusunu bilirsiniz ne diyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Selam, @yav: Mesela ben :) Nikon D600+24-85 lens gidip >7bin TL para bayıldım. Makinayla para mı kazanıyorum; hayır. Über bir kabiliyetim var ve tüm fonksiyonlarına hakim miyim; hayır. Ama perde sesini seviyorum, 400D makinamın yüksek ISO performansı deli ediyordu ve bir çılgınlık yapıp gidip aldım. 400D'nin perde sayısı bile <4200 idi :P Alınan Ferrari değil ki; yaktığı yakıt, sigortası, vergisi, bakımı gibi işletme maliyetleri ek külfet getirsin. Hafıza kartı ve pil fiyatları ortada. Lens desen ucuz makina da alsan kaçacaksa kaçacaktır sana ;) Medium-format bir cihaz olsa anlarım ama 5dII yahu konuşulan :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar