Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Canon 5d Mark II

moriarty

Öne çıkan mesajlar

sipeyskeyk said:

Ne yani çevrede sunulan koşullar varken adam kullanmasın mı? Enayi mi adam? Bir yere ulaşırken otobüse binmeyip zor diye yürüyerek gitmekten ne farkı var "önerdiğiniz" şeyin?

Kedi- Ciğer- Mundar.

Keywordler bunlar, 500 kelimelik essay istiyorum fakir arkadaşlardan.

500 kelimelik essay yazacak kadar ingilizcem yok ki. o kadar fakirim ki 36 kelime ingilizce biliyorum az önce saydım.

bu arada iyi satışlar adamım, münakaşaya gerek yok. Mal bu alan alır.

gene bir paticik klasiği olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş yanlış anlaşılmış bence.

yani 5 bin liraya gitar satsam ve kendi koşullarımı genel hayat koşulları gibi ortaya koyup, ne var 2 ay çalışsan sen de alırsın desem bildiğin üstüne tartışılacak söz etmiş olurum. o yüzden yazılanlar normal, konuşulmuş edilmiş sadece. kimseye kızmaya gerek yok. ürüne, fiyata veya satıcıya yönelik bi eleştiri bile yok zaten. alıcısı yine alacaktır.

ama makina güzel lan. deli video çekilir bununla.
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Yani? Zevk meselesi işte sen ona bir sefer verirsin satincada para gelsin diye beklersin ben zevkime harcarim ki diğer masrafları saymıyorum bile senin böyle küçük göreceğini bildiğim için oradan vurdum zaten.

Abi ne kadar kompleksli bir adamsın sen ya, seni küçük gören kim kardeşim? Niye küçük göreyim seni. Bravo süper vurmuşsun bu arada homeruna falan koş

Kendine bir iyilik yap, kendine güven biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Makineden istesem 10tane alırım diyorum siz fakir diyorsunuz arkadaş :P benim dikkat çekmeye çalıştığım nokta o değil. 200k değerinde bir araba alabilen kişinin yıllık kazancı en az 600k seviyesindedir bir makineye bir seferde şayet işi bu değil ise bu kadar para gomebilen birisinin de zaten çinçin de oturmamasi gerekirdi onu belirttim ama Observer seviyesinde kendini çok geliştiren arkadaş atar yaptı direk.
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Makineden istesem 10tane alırım diyorum siz fakir diyorsunuz arkadaş :P benim dikkat çekmeye çalıştığım nokta o değil. 200k değerinde bir araba alabilen kişinin yıllık kazancı en az 600k seviyesindedir bir makineye bir seferde şayet işi bu değil ise bu kadar para gomebilen birisinin de zaten çinçin de oturmamasi gerekirdi onu belirttim ama Observer seviyesinde kendini çok geliştiren arkadaş atar yaptı direk.

İşim bu zaten. Lütfen uzatma artık kendine güldürüyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ağır saçmalıyosun kardeşim
fotoğraf makinesi bu
sadece anılarına değer veren birinden tut işi gücü hobisi tutukusu olana dek bir sürü insan taksit taksit biriktire biriktire veya durumu iyise bikaç bişeyi almak yeirne düzgün bir makine almayı tercih edebiliyor
o kadar basit ki
burda bahsedilen fakirlik de akıl fakirliği zaten olsa olsa
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

@yav:
Mesela ben :) Nikon D600+24-85 lens gidip >7bin TL para bayıldım. Makinayla para mı kazanıyorum; hayır. Über bir kabiliyetim var ve tüm fonksiyonlarına hakim miyim; hayır.

Ama perde sesini seviyorum, 400D makinamın yüksek ISO performansı deli ediyordu ve bir çılgınlık yapıp gidip aldım. 400D'nin perde sayısı bile <4200 idi :P

Alınan Ferrari değil ki; yaktığı yakıt, sigortası, vergisi, bakımı gibi işletme maliyetleri ek külfet getirsin. Hafıza kartı ve pil fiyatları ortada. Lens desen ucuz makina da alsan kaçacaksa kaçacaktır sana ;)

Medium-format bir cihaz olsa anlarım ama 5dII yahu konuşulan :)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...