Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

superonline saçmalığı


-Deno-

Öne çıkan mesajlar

istanbul-kozyatağı'nda oturuyorum. fiber optik altyapısı bu yaz kozyatağı'nda tamamlandı, biraz geç olsa da. bizim apartmanın girişine kadar da çekildi, yalnızca katlara çıkılmadı. bir ara sokakların asfaltlanma çalışması sırasında kabloları kopardılar, sonra birileri geldi yaptı.

şimdi biz 2 senedir smile üyesiyiz. 4mbit internet var. haliyle yetmiyor artık, ve şu son 3 haftadır inanılmaz kötü internet. 10 dakika boyunca kesilmezse babamla evde tango falan yapıyoruz. o derece düştük. konuya dönecek olursak, 1 aralık'tan itibaren superonline'ın 50 mbit'lik paketine geçmeyi düşünüyoruz. arıyoruz superonline'ı, anlatıyoruz durumu. her seferinde şöyle bir cevap alıyoruz 'biz artık sokak altyapısı dışındaki işlere bakmıyoruz, taşeronlarımız yapıyor onları. sizin sokağınızda proje başlatılmış gözüküyor' peki diyoruz, o zaman önce taşeronları arayalım bizim katlara hat çekilsin. 3 tane taşeron var anadolu yakasında, ataşehir-çekmeköy-pendik. sanırım her birini belki 15 defa aradık farkı günlerde, telefonu bir kişi bile açmıyor. hani muhasebe falan bile yok, olsa onlara dert yanıcaz. superonline'ı arıyoruz dönüp, isterseniz siz arayın taşeronlarınızı görün bakalım biri var mı yok mu diye, biz o kısmını bilmiyoruz diyorlar. e yanına koyduğum müşteri kaybediyosun böye böyle, sokağa hat çekilmiş, apartmana çekilmiş, sadece asansör boşluğundan mı artık nerden geçiyorsan katlara hat çekeceksin yani, bir şekilde kendi ekibinizi yollayın diyoruz gene çıt yok. mail yazın diyorlar, yazıyoruz cevap yok.

baya simple bir sorun yüzünden mağdur olmuş durumdayız, olmaya da devam ediyoruz. bir yan apartmanımız geçtiğimiz haftalarda fiber'e geçti, katlara da çıkılmış. en sonunda onların apartman yöneticisini bulmaya çalışıcaz. benzer bir durumla karşılaşan oldu mu yakın zamanda, ne yapmak gerekir, kimlerle konuşmak gerekir ? hadi bir el atın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

7thBreath said:

abi adamlarla hizmet için anlaşman dahi yokken özel bir kuruma hizmet getirmediği için laf ediyorsan çok da haklı olduğun bir durum yok yani.


yanlış anlattım galiba.

superonline ekipleri sokağımıza fiber optik altyapısı çekti. bu altyapının çekilmesinin sebebi o sokaktaki kişilerin bu hizmetten yararlanması diye düşünüyorum.

apartmana kadar çektiler kabloları. daha sonra aynı ekip, sözde sokağı düzeltiyoruz diye çektikleri kablolar ile beraber bizim mevcut internet bağlantımızı ve telefon hatlarımızı koparttılar. ve bir şey olmamış gibi gittiler.

sağlık olsun dedik, biz tekrar bir şekilde yaptırdık 1.5 hafta uğraşıp. şimdi de superonline'ın müşterisi olmaya çalışıyoruz, hizmet almaya çalışıyoruz. yandaki apartmana bizzat kendileri gelip, hat çekip, modem kurulumu yaparken, bize taşeronlarla görüşün diyorlar. ona da peki diyoruz, 3 tane ayrı taşeron arıyoruz, taşeronlarda tek bir çalışan bile yok. superonline'ın da bunu konuda, yani kendi taşeronları hakkında bir bilgisi yok. peki napcıaz diyoruz, bilmiyoruz diyorlar. şefimize yazın diyorlar, şeflerine yazıyoruz, hemen dönüş yapıcaz diyor adam, geri dönüş 1 haftadır yok.

daha ne kadar basitleştirebilirim konuyu anlamadım.

başlığı da dert yanmak için açmadım, benzer durumla belki başka biri de karşılaşmıştır, kim bu konuda yardımcı olabilir, farklı bir firma mı var bunları yapan diye sormak için açtım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...