Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 arabaya kaldıysa işi kötüymüş baya. editör de bitemedi bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Marty said: ozet: arabaya veren kiz var ama ortada araba yok. komple yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 BonePART said: abi çaycıdan çay bide bisküvi istedim sekretere dedim bana 30 dakka telefon baglama bi insan 4 sayfa ne yazabilir bakıcam 30 dakkaya haber alamassanız polisi cagırın ilk iki satırı canlandırdım gözümde güldüm Marty said: kiz karakterini belli etmis en bastam. iyi olmus. hisler falan diyip duygusallastirma olayi. para pesinde kosan kasarlara yem olma. aynen bence çok güzel bi test olmuş, ferrari olayıyla da dersini vermişsin yeterince. uzatıp seviyeni düşürmene hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 trolleri beslemeye de gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 canı sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 GodBlessStoya said: Marty said: ozet: arabaya veren kiz var ama ortada araba yok. komple yok ferrariden sonra 180 noscope donus yapmiyor mu disi birey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 hikaye uydurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 nerden bu kadar emin olabiliyosunuz abi uydurma olduğuna? değildir demiyorum; olabilir tabi, ama nası bu kadar eminsiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 o kadar fabrikası şu bu olan adam bi ferrariye mi tav olacak kaldı ki her gün golfle gelen adam bi gün ferrariyle gelirse vaay nerden kiraladın diye sorar insan. çiçekleri önemsememiş bile de sonradan sabah 7de kahve fotoları yolluyormuş, hmm. makroyla skill kasarken + tab proncu UO bünyesinin yeşilçam klasik zengin "bana değil parama değer veriyor" kafasıyla kolajı sonrası ortaya çıkmış ilgi ırıspısı olmaya çalışma amaçlı bir hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Abi ferrari ve alman arabası ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Windrest said: benim canavarin sesidendi mi. guzel ama forumun refah duzeyinin artiyo olmasi. imkani yok o kizi degistirmenin. bence oyna, 1-2 sefer daha golfle git, izmire cagir q7le gezdir, sonra gene golf. update et bizi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Sen bir Ferrari sahibisin ve bu tip bir olay ilk kez mi başına geliyor? İlla ki çok hoşlandığın kızlar olmuştur daha önce de, sen bu tip olayları çoktan aşmış olan birisi olmalıydın bence. Sende çok iyi biliyorsunki o arabanın beygir gücüne, ustaların elleri ile üretmiş olmasına vs hayran değildir o kız, yani senin gibi bir adam ya o kızı alır bir güzel yer o arabada sonrada adını bile hatırlamaz, ya da çeker gider kendi yoluna gerçekten sevip mutlu olacağı delikanlı bir kız arar. Hiç tavsiye alınacak bir durum bile değil bu, bugünkü koşullarda herkesten daha zor senin işin. Gerçekten kalben sevecek birini arıyorsun ama ne kötü ki seni hep maddiyat olarak görecek kızlarla dolu ortalık. Sen efendi takıl bence, kimseyide incitme. Elbet çıkar biri karşına delikanlı gibi, senin arabana biner ama modelini bile bilmez. O kızıda tut kolundan bırakma işte, benden bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Peki başlığın sahibinin hala ortada gözükmeyişi? Edit: Adamın 1 mesajı varmış eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Kızı boşver abisiyle evlen göt olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 şutla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Her yerde kız arabaya veriyor abi edirne'nin batısı doğusu fark etmiyor. Çek Cumhuriyetine de ferrari ile gitsen aynı bok. Tabi orada verme olayı sıkıntı olmadığı için paran yokken bi şekilde alabiliyorsun =) Ama orada da yine taş gibi hatunları skoda ile aldığın zaman sümüğünü atmıyorlar sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Windrest Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Selam tekrar. Editor yorumlarini anlamidigim icin bisi diyemeyecegim. Troll diyen de diyebilir, hur general herkes inanip inanmamak konusunda. Kiz gece tabi dumurdan sonra ismimi googlellamis otellerimizi, giyim markalarimizi bulmus. Tabi bu da onun 3 haftadir beni ne kadar sallamadigini tekrar gosteriyor. Arabayi gorunce hanimefendi aramaya inanmis resmen. Bugun diyordu yaa cok kotusun niye soylemedin otellerini falan diye. E senle anin agzima tiktiniz falan diyince olur mu ya oyle sey abim melek gibi adamdira bagladi falan. Bugun de hanimefendinin tavsiye ettigi cok guzel bir et lokantasi varmis. Beni alirsin aksam, gideriz di mi dedi. Biraz dusunup tamam dedim. İzmirden Q7 ile atla gel dedim kardesime. Aksam spider ile evinden alip donuste de ufak bir surpriz ile Q7 ile evine birakicam kizi. Akabinde de aractan inerken okkali ufak bir ayarla yolu vericem. Boylesi daha dogru gibi. Bu kizla kedi fare oynayip atmaktansa boyle aklini almak daha keyif verici gorunuyor benim acimdan. @solozzo Var mi oyle kiz?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 hayır, bugun golf gunu. daha eglenceli olucak. ferrari oldugunu bildigi icin artik golfe tamah etmek zorunda ama sıkıla sıkıla. bi iki gun idare et her gun gorusmek isticek zaten, hiç bindirme ferrariye hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 offff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 BANA FERRARİ ALSANA BERKCAAAAAAAAĞNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ferrari ömürcek a4'ü dövüyomus. benım bu hikayeden aldığım budur. bide canım kokorec cekti, ama sampiyon kokereci sevmiyom. sanada öpücükler =)))) olur böle seyler, mesela ilkokulda hep normal kalem kullanırdım yüz vermezdi bi kız, bi gün kalem traş yoktu cektim rotringi uuuuu oldu. hayat işte napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 sophie turner nasıl? iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ben olsam düğünde terkederdim sophie turnerı değil tabi lan. çarpılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Seviş, doggy denediğinizde tüm duygusallığın ölür zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar