Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paraya tapan kiz ve durumlar durumlar...


Windrest

Öne çıkan mesajlar

Selam paticik ahalisi. Kendimi kisaca ozetleyerek olaya gecicem. 2002-3 yilinda Uo vasitasi ile yolum dustugu bu platformu uzaktan uzaga hep takip ettim. Rl'de bir tanidigim yok ama universitenin ilk yillarimda Uo ile burada sanaldan bir suru dostluk edindim yillar evvel. Uodan sonra da aktif olmasa da estikce girip baktigim hos ve duzgun bir forum olarak gonlumde kaldi pepelek:). Neyse dramayi kisip olaya geceyim.

Ben ve kardesim hazir giyim, turizm uzerine calisan cok sukur hali vakti yerinde olan aslen Manisali ama sonradan cakma İzmirli olan bir aileyiz. Turizm isine ben bakarken daha cok kardesim tekstil ve giyim ayagini goturuyor. Turizm dedigim de Ege ve Akdenizde butik otellerimiz var. Ailece İzmirde yerlesik olsak da bir ayagimiz da hep İstanbulda. Onun disinda araba meraklisi bir adamim ve babamdan da bolca firca yerim bu yuzden:p (bunlari anlatiyorum, olayla ilgili cunku) ama gosteristen cilgin gibi nefret ediyorum. Garajda bir Q7 var izmirde cikarip kullandigim bir de daha cok İstanbulda tuttugum f430 spiderim var.. Neyse. Bir de gunluk kullandigim emektar 2010 golfum var.

Yaklasik bir ay once kardes gibi oldugum bir kuzenime yemege davete gittim İstanbulda. O gun de kuzenimin esinin (kuzen 5 yas buyuk benden) yaninda 2 bayan vardi evlerine vardigimda. Kizlardan birine fena takildim, hoslandim falan neyse artik. Bunlar gidince yengeye sordum hayirdir kim bu bordolu guzel kiz diye sordum. O da oek tanimayip arkadasinin arkadasi oldugunu falan anlatip hayirdir dedi. Valla tanistir diyecektim ama tanimaman talihsiz oldu dedim. O da ayarlarim ciddiysen falan dedi. Olur molur dedim, aman dedim beni incigima cincigima kadar anlatma, konusup kendim taniticam dedim. Tamam yahu falan dedi muhabbet bitti. 2 gun sonra kizin adi facebooku telefonu ile geldi al gerisi senin. İsmini niyetini soyledim tanisalim olur dedi, biraksaydin ben yapardim o kizi sana ya neyse sen bilirsin kolay gelsin dedi.

Kizla basladik sohbete 2-3 gun facebooktan devam falan. Dedim bir yemege cikalim, olur falan dedi. Su saat alirim seni dedim, tamam. Kizi gidip golf ile aldim ve beyaz sarabin bir kadehinin 100 dolar olmadigi, ama nezih be kaliteli bir restorana goturdum. Kiz biraz burnu havada bir tip, ama ben hoslaniyorum ve dur bakalim diye izliyorum. Laf isten acildi, ne is yaptigimi sordugunda turizmciyim dedim. Hmm acentan falan var yani dedi, evet var dedim(oldugu dogru bu arada) ama soyle otellerimiz var, tekstille de ilgilenen ortak kardesim var falan hic bahsetmedim. Bu da daha ben sormadan biz de tekstilciyiz bilmem kac donum boyahanemiz ve fabrikamiz var falan anlatiyor. İyimis vs diyorum ben de sasirmis gibi.

Neyse. Facebook uzerinde ben buna gunaydin demedikce oglene kadar sesi cikmayan, ben konusturmadikca hic laf etmeyen modda takilmaya basladi iyice. Gidisat kotu gibi, sogukluk var ama bitirmiyor da. gecen hafta yine bulusup balik yemeye gidelim dedim mirin kirin etse de ikna ettim, kac
Gibi geleyim almaya dedigimde ay gerek yok abim birakir ya falan dedi. Peki dedim. O aksam baktim abisi beyaz bir a4 ile kiz kardesini getirdi, arabadan inmediler. Abim de sana bir merhaba demek istiyor merak etmis uygun mu dedi. Tabi dedim. Abisi geldi selamdan sonra ne is yapiyoruz diye sordu, dedim soylemedi mi kardesin, turizmciyim dedim. Hmm turistciyiz ha nasil var mi gelecek yaz turist patlamasi sahillerde, her sene rekor kiriyoz ya heheh diye makaraya vurdu falan hatta, oluyor oluyor guzel dedim, siz ne yapiyorsunuz falan dedim. Aynen kardesi gibi su kadar donum uzerinde fabrikamiz var aile meslegi zart zurt diye kasilmalar. Allah daha cok versin falan dedim akabinde kalkti. O bulusmada da abidinden egoyu goren kiz daha bir ilgisiz vurdumduymaz modda takildi.

Olaylar geden haftaya geldi. Bu hafta is icin izmirdeyim ben, kendine iyi bak haftaya gorusmek uzere ozleyecegim seni falan diyerek ciktim İstanbuldan. Kiz bu bir haftada ben aramadikca ne bir kere aradi ne sordu ustune her gorusmede ilgisiz davranmalar girla devam ediyor. Bu kiz beni 1 haftaya sutlayacak da diyorum icimden. Dun sabah istanbula gelecektim neyse. Gecesinden aradim yarin geliyorum ozledim goruselim diye. Mirin kirin etse de ikna ettim. Sormuyorum ama abin birakir heralde dedim, evet hiihi modunda sirinlikler yapiyor. Lanet olsun ki kizdan deli gibi hoslaniyorum. Mekan olarak bir aile dostumuzun cafesini secip kiza soyledim ve saat 8 de gorusuruz dedim. İstanbula gelir gelmez let the game begin diyerek Ferrariyi alarak mekana yarim saat onceden gittim, cam kenarina ayirttigim masaya yerlesirken aile dostumuz haci amcaya aman dedim kapidaki ferrari benim degil. (araci da rica edip mekanin tam kapisina park ettim).

Cam kenarindan kizin gelmesini bekliyorum, baktim abisi a4u ile getirdi kizi. İndi, ferrari dikkatini cekti, baka baka iceri girdi. Geldi oturduk falan, daha nasilsin demeden kapidaki arabayi gordun muuu dedi, evet diyip gulumsedim. Yaptirdigim lilyum orkide buketine bakmadi desem yeridir, hiii tesekkurler diyip koydu koseye, hatta mekandan ayrilirken almayi bile unuttu, ciceklerin diye hatirlattim.

Neyse, bu kalkalim abimi cagirdim gelicek falan dedi. Ne gerek var birakirdim hep abine zahmet veriyoruz olmuyor falan diyorum bu yok ya hic zahmete katlanma modunda (kizin uslup jest mimik seni sutladim direk. Net). Kizin abisi geldi iceriye yarim saat kadar sonra kalktik vs. Audisini de benim arabanin arkasina birakmis. Dedim hesabi odiyip geliyorum, siz gecin. Baktim bunlar benim ferrarinin basinda inceliyolar. Hesabi odedim, kapiya yoneldim ve yaklasik 4-5 metre kala araci actim, farlar bir parladi falan. Bunlar irkildi, saga sola bakiniyorlar sahibi geldi modunda. Ben ise hic hizimi kesmeden kizin abisinin sirtina dokunarak, hayirli aksamlar dedim, kiza donup goz kirpip ona da iyi aksamlar diyerek araca bindim. Sanki abisi birsey diyecek gibi oldu ama benim canavarin sesi arasinda dediyse de o ses boguldu. Mekandan ayrilirken arkamda dikilmis bakiyorlardi.

Eve gitmeden, karnim ac oldugundan sampiyon kokorece ugrayip birseyler paketleteyi
dedim. Kalabalik tabi. Bu sirada whatsapp tingirdadi. 3 haftadir ben laf atmadan bir kere selam vermeyen kiz direk cicekler icin tesekkurler, cok keyifli bir geceydi modunda yarmis. Bisi demedim, eve gectim. Tekrar bir mesaj, eve gelince haber edersin uyumadim seni bekliyorum :))) yazmis. 10 dakik bekleyip geldim eve ancak yarin onemli bir is gorusmem var cok erken kalkicam, bugun de yoldan geldim zaten yatsam iyi olacak dedim, kiz da yazar yazmaz cevap atti. :((( peki yarin gorusuruzz falan diye.

Simdi sabah kalkti , is toplantim falan yok yalan. Spora gidecegim. Telefona baktim ve saat 7'de kiz dosemis gunaydinlari, sicak kahve fotolarini, uykunu acar toplantida zinde olursun :))) sirinlikleri yapilmis. Toplantin bitince ararsin, basarilarrr demis vs.

Simdi. Ben bu kizdan deli gibi hoslandim ama olaylar silsilesi yukaridaki gibi gelisti. 2 secenek var onumde. Ya kiza olan hislerimin pesinde kosup devam edicem ya da bu kizla kedi fare gibi oynayacagim yaptiklarindan oturu. Normalde burnu buyuk insanlari hic sevmem ama gonul girince insan kilitleniyor. Kalbim kiyamiyor ama benligim de hakettigi dersi ver diyor...

Boyle iste paticik. /help
Nedir fikirleriniz.:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Windrest said:

Garajda bir Q7 var izmirde cikarip kullandigim bir de daha cok İstanbulda tuttugum f430 spiderim var.. Neyse. Bir de gunluk kullandigim emektar 2010 golfum var.



şurdan sonra okumaktan caydım ama
benim cozebileceğim bi soruın deil
hatta bu forumda sanırsam bi sequa çözebilir bu kalibrede bi problemi
paraya tapan kız diyince bende yemekleri sana ısmarlatıyo
dogumgununde illa avsada otele gidelim sen ode diyo felan sandım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kendin işi süper çözmüşsün abi açıkçası, nesini soruyorsun ki burda? İçi bu kadar çürümüş bi kızla sırf tipini çok beğendin diye devam edecek misin, yoksa mantıklı olanı yapıp bırakacak mısın, tamamen senin kendi içinde sorgulaman gereken bişey.

Troll version

FERRARİ'M VAR DEMEK İÇİN BU KADAR NE KASTIN ABİ FOTO KOYSAYDIN

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi okudum.hikayede doğruluk payı var bence.gerçi editörden ve trastyden sonra inanmıyor insan.oturup böyle paragraflarca hayal ürünü yazmak ne işsizlik.

ama bana sanki adam böyle bir abi kardeşe denk gelmiş.fakat fakirliği yüzünden kahrolmuş.keşke zengin olaydımda onları böyle göt edeydim hayaliyle bunu yazmış gibi geldi.

yoksa kuzeninin davetinde,kuzeninin arkadaşının arkadaşıyla tanışamayacak sonra facebukunu isteyip anca ordan mesaj kadar özgüvensiz insan vardır.ama bunun günlük hayatta 700-800 bin liralık araca bindiğini idda eden insanda olması bende inandırıcılığını yitiriyor.

bugun diablo rage guy a bu imkanları ver.pizzayı ve kolayı bırakıp yapamaıcagı şey yok sfds
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...