Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I'm governor in Siirt

Frostbite

Öne çıkan mesajlar

said:
Siirt Valisi Ahmet Aydın'ın resmi twitter hesabından Obama için yazdıkları dikkat çekti...Vali Aydın Obama'nın resmi adresine I'm turkey, I'm governor in Siirt, I like you... gibi sözler yazdı.

Bi dahaki mesaj

Oh, you think Turkey is your ally? You merely adopted the Turkey. I was born in it, molded by it. I didn't see west until I was already a man.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
1967 Denizli doğumlu olan Vali Ahmet Aydın Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Mezun olduktan 1 yıl sonra avukatlık stajını Diyarbakır Barosu’nda tamamladı. İlk görev yeri ise 1992’de Aydın’da Kaymakam adaylığı oldu. 8 ay İngiltere’de kalarak yabancı dil ve mesleki eğitim aldı.

lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

said:
Siirt Valisi Ahmet Aydın'ın resmi twitter hesabından Obama için yazdıkları dikkat çekti...Vali Aydın Obama'nın resmi adresine I'm turkey, I'm governor in Siirt, I like you... gibi sözler yazdı.

Bi dahaki mesaj

Oh, you think Turkey is your ally? You merely adopted the Turkey. I was born in it, molded by it. I didn't see west until I was already a man.

şu kalıbı nerede görsem gülüyorum, film boyunca geçen en iyi söz.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi aklıma geldi bu adam usulsüz bir iş yaptı bence. eğer valilerde de hiyerarşik bir sıra varsa, obamaya söylemek istediği şeyi önce içişleri bakanlığına bildirecek, iç işleri bakanlığı uygun görürse muhabere kanalıyla dış işlerine oradan da amerika birleşik devletlerine. silsileyi bozup direk iletişim kurmuş vali bey.
Sosyal ağlarda paylaş

Trias said:

said:
1967 Denizli doğumlu olan Vali Ahmet Aydın Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Mezun olduktan 1 yıl sonra avukatlık stajını Diyarbakır Barosu’nda tamamladı. İlk görev yeri ise 1992’de Aydın’da Kaymakam adaylığı oldu. 8 ay İngiltere’de kalarak yabancı dil ve mesleki eğitim aldı.

lol.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...