Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ağlanacak halimize gülelim haydin.. http://haber.gazetevatan.com/im-governor-in-siirt/500799/1/G%C3%BCndem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 said: Siirt Valisi Ahmet Aydın'ın resmi twitter hesabından Obama için yazdıkları dikkat çekti...Vali Aydın Obama'nın resmi adresine I'm turkey, I'm governor in Siirt, I like you... gibi sözler yazdı. Bi dahaki mesaj Oh, you think Turkey is your ally? You merely adopted the Turkey. I was born in it, molded by it. I didn't see west until I was already a man. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 im from turkey yazmış im turkey yazsın, nokta virgül nası konur onu bilsin ben razıydım bu haliyle daha kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 said: 1967 Denizli doğumlu olan Vali Ahmet Aydın Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Mezun olduktan 1 yıl sonra avukatlık stajını Diyarbakır Barosu’nda tamamladı. İlk görev yeri ise 1992’de Aydın’da Kaymakam adaylığı oldu. 8 ay İngiltere’de kalarak yabancı dil ve mesleki eğitim aldı. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 sığır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 http://i1.cdnds.net/12/23/300x225/ustv_david_morrissey_walking_dead.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 tanışmak için atılan ilk mesajlardan bile kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 seviyosa gidip konuşsun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 i am sex are you sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 i am a governor falan deseydi lan bari uzuldum sımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 i like you derken ne demek istedi acaba adam bbc seviyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 I love you hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 i kiss you http://i.imgur.com/hIKi3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 http://fotocdncube.gazetevatan.com/newpics/news/201220121350335213757_4.jpg I'm turkey nerde yazıyor abi başka bir tivit daha mı atmış asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Ardeth said: said: Siirt Valisi Ahmet Aydın'ın resmi twitter hesabından Obama için yazdıkları dikkat çekti...Vali Aydın Obama'nın resmi adresine I'm turkey, I'm governor in Siirt, I like you... gibi sözler yazdı. Bi dahaki mesaj Oh, you think Turkey is your ally? You merely adopted the Turkey. I was born in it, molded by it. I didn't see west until I was already a man. şu kalıbı nerede görsem gülüyorum, film boyunca geçen en iyi söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 gazetevatan in malligi orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 kavurma said: http://fotocdncube.gazetevatan.com/newpics/news/201220121350335213757_4.jpg I'm turkey nerde yazıyor abi başka bir tivit daha mı atmış asdf basini temiz yazmis allah icin medya kurbani olduk yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 negzel yazmis adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Obama mesajı almışsa http://www.papermag.com/uploaded_images/24216673_dealwithit_gif.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 laorx ve gifleri... güldürür bizleri... yine gediğine koyuverdi... gifi upload ediverdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 şimdi aklıma geldi bu adam usulsüz bir iş yaptı bence. eğer valilerde de hiyerarşik bir sıra varsa, obamaya söylemek istediği şeyi önce içişleri bakanlığına bildirecek, iç işleri bakanlığı uygun görürse muhabere kanalıyla dış işlerine oradan da amerika birleşik devletlerine. silsileyi bozup direk iletişim kurmuş vali bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 abi sunlara konusma yasagi getirsinler pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Bi kiz arkadas "bak passenger she" demisti. O ne be deyince de ezmisti beni, hem denizcisin hem universitede hocasin, bilmiyor musun??? Inhilizce'de gemiye she derler. Yolcu gemisi dedim az once. Demisti. Egitilmis baska bir boyuta isinlanmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 O twiti yazan 72% ekmek bence, ekantin gercekligi kontrol edilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Trias said: said: 1967 Denizli doğumlu olan Vali Ahmet Aydın Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Mezun olduktan 1 yıl sonra avukatlık stajını Diyarbakır Barosu’nda tamamladı. İlk görev yeri ise 1992’de Aydın’da Kaymakam adaylığı oldu. 8 ay İngiltere’de kalarak yabancı dil ve mesleki eğitim aldı. lol. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar