Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 373 ve sakura 1.5 senedir izlemedim ergen tripleri ve hafta asiri giren ve durmak bilmeyen fillerlardan bezdigim icin. Biriktirdim, fillerlari cikarttim aradan. izleyip gaza geldim , hashirama geldi, minato geldi, baba ogul reunion oldu derken herifler gidip ben hokage olucam diyen kafasi karisik saske gosterdiler. saskeyi goren sakura , o kadar zamandir sesi cikmiyorken donemin ilk gunu okula giden liseli kiz gibi gosterebilecegi tum kezbanliklari gosterdi. Bir de ustune sannin tribine soktular grubu, naruto 5-6 tane battlefrontda ayni anda dovusup bijuu tokatladi, tobi, madara ivir zivirla kapisti. Sen git sakura gibi bir karaktere "ben artik geride kalmadim ayni guce geldim eheh" dedirt. Bir anda hem sasukeyi hem de narutoyu cacik haline getirdi kiz. saske ve sakura olmasa ne kadar guzel olacak hersey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 sasoriden bu yana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 saskenın lamerliği o kadar kötüki bölümün konusunun sakuranı lamerliği olması iyi geldi. su mal gelene kadar cok iyi gidiyodu hersey. zorlama bir durum var şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Naruto'nun yapmadığı kalmadı lan, hepiniz dayak yerken adam dünyayı kurtarıyordu şimdi herkes hokage olma çabasında koduğumun vefasız veletleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 hala saske dio ya vurucam agzina sakuranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 off yine başlamışız saske kun lara be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 sevgi pıtırcığı stayla bir bölüm çıktı çoook uzun zamanın ardından, özlemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Orochi'den hala kıllanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 374 faking three way deadlock ne kadar çılgın bir şey ya. bu sahneleri hep görmeyi umut etmiştim, çok güzel yapmışlar. etkileyiciydi. sakura cidden olmuş. naruto ve sasuke'nin combo saldırısı güzeldi ama ben daha mega bir patlama falan bekliyordum. tam zarar verdi mi vermedi mi anlaşılmadı, sadece vurduğunu gördük. tsunade'ye ise tekrar respect çaktım, kadının belden aşağısı kopmuşken bile bir şekilde hayatta kalmayı başarıp diğer kage'leri heallamaya devam edebilmiş. jiraiya'yı çok arayacak olsam da, ikisi olsa da eski sannin'lerin bir ara gelmesi iyi oldu. orochi baya gaz zaten ordan oraya koşturuyor. diğer kage'lerin ve tsunade'nin de frontline'a gideceğini düşünürsek alliance tarafının çok ciddi bir boost'u olmuş durumda şu an. eksik kimse kalmadı resmen. ama manga'nın hala devam ettiğini de göz önünde bulundurursak daha çok olayların döneceği belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 ulan tusunadeyle yediler bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 ulan bi orochimaru vardı onu da gay yaptılar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 orochimaru kötü oldu hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 yamato kız mı? 360. bölüme geldim çözemedim ne ayak bu yamato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 shemale yamato. hayır nasıl tereddüt edebiliyorsunuz şöyle bir şeyde ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 yamato kimdi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Yamato Taychoooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 haftaya filler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 saçma sapan bi filler hem de pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 filler leş harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 bayağıdır bu kadar güzel dövüş koreografisi görmüyorduk, güzeldi. ama bütçeyi ilk yarıda yiyip bitirdiler herhalde, devamı gelmedi. haftaya da fillerı dayamışlar zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 SEN KAKASHI SENSEI Yİ HAND TO HAND TE YENECEK ADAM MISIN ULAN !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 bu sasukenin gidişat hayra alamet değil ben diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 işte bu ya, resmen çizer kadrosu duydu beni ve tekrar ipleri eline aldı. combat akıcılığı direkt istediğim hali alıyor bu adamlar başa geçince. baya doyduk aksiyona. flashback'ler de süper kullanılmış, böyle flashback kullansınlar hep, direkt geriye dönmek yerine belli yerlere serpiştirerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 abi o flashbackli sahneler süperdi ya hayran kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 umarım orjinal çizerleri işten atarlar ve ilelebet bu adamlar çizer ya. kesin normal kadro olsa flashback'ler 7 - 8 dakika alırdı ve bu mantıkta olmazdı, ham flashback olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar