Yeager Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Artık filler olmayacağını söylemişlerdi ama kafalarına eseni yapıyorlar çoğu zaman. Araya çok boş zaman koyacaklar gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 düzgün çizsinler de ne kadar ara vericeklerse versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Hashirama ne kral adammışsın sen ya. Neyin Sage isin anlamadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 tobirama baya atarlı adammış lan sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Yeager said: Artık filler olmayacağını söylemişlerdi ama kafalarına eseni yapıyorlar çoğu zaman. Araya çok boş zaman koyacaklar gibime geliyor. gelecek bölümde first ve madaranın çocukluğunu göstereceklermiş. o filler olarak mı sayılmıyor yoksa bi değişiğiklik mi oldu planda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 mangada da anlattı hashirama ile madarıyı falan. iyiydi o bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 vay babayn kemiğine ne bölümdü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 yenı absaldım bolumede hokageler efsane ya.. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Masakari said: Hashirama ne kral adammışsın sen ya. Neyin Sage isin anlamadım ama. odun sage'i işte. kütük mood on halbuki deseler sunlara madara cıktı bu sefer nine'da deil ten tails'a biniyo rinneganı da var odunuda var ama yondaimenın cocuğu azını burnunu kırıyo diye, bi rahatlıycak dedeler ama işte... ezik oldukları ıcın soliyemiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Hashirama çok iyi ama ya ahahahahah (tu) Is the village okay? dediği yerde koptum. Hashirama nın sage mode u ne ama cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 first sasukenin nasıl bir ergen olduğunu direk anladı yalnız saygı duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 kendi kardeşi de ergenin önde gideni olduğundan uzmanlık kazanmıştır ergen teşhis ve tedavisinde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 abi şu naruto'nun opening şarkısını karaoke de mi kaydetmişler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 bu arada yüzündeki motif kurt maskelerine benziyo ama gözleri deişmedi nedense o yüzden demekki gözsüz bişi sage'i yani ODUN SAGE'I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mortis said: abi şu naruto'nun opening şarkısını karaoke de mi kaydetmişler ya. does grubunu severim ama cidden sanki son saniye yetiştirmeleri gerekiyormuş gibi bunlar çalmış diğeri telefonda sesi kaydetmiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mortis said: abi şu naruto'nun opening şarkısını karaoke de mi kaydetmişler ya. does grubunu severim ama cidden sanki son saniye yetiştirmeleri gerekiyormuş gibi bunlar çalmış diğeri telefonda sesi kaydetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 şu ikilemeyi nasıl becerdim bende bilmiyorum inan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Cuce said: bu arada yüzündeki motif kurt maskelerine benziyo ama gözleri deişmedi nedense o yüzden demekki gözsüz bişi sage'i yani ODUN SAGE'I Gözleri değişti, normalde koyu kahverengiydi, sage mode açtıktan sonra açık kahverengi ve etrafı siyah hale geldi (ama sonraki sahnede o gözbebeğinin etrafındaki siyah bölge yok, sadece açık kahverengi normal göze benziyordu) Gözsüz bir şey arıyorsak sümüklüböcek olabilir Tsunade ile ilişkili diye. Diğer sagemode lar kurbağa/yılan olduğuna göre geriye sümüklüböcek sage'i kaldı görmediğimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mortis said: abi şu naruto'nun opening şarkısını karaoke de mi kaydetmişler ya. Ben nedense çok sevdim son şarkıyı full hali çıksın diye beklemekteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 meeh bu hafta yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 ühühü pas geçmiş pislikler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 tatil sebebiyle geç gelen çok beklenen 366 review'u, 366 best reanimation ever herhalde hokage'lerin dirilişi. diyaloglar, çizimler enfesti. hashirama dumur etti aslında biraz. bu kadar eğlenceli ve neşeli bir adam olacağını hiç beklemiyordum. tsunade sahnesi başta olmak üzere hemen hemen tüm sahneleri güldürdü adamın. tobirama da asaletten ödün vermiyor, yürüyen karizma. minato'nun diğer kageler yanında ezik gibi kalması, sarutobi'nin orochimaru'ya 'deyyus' çekmesi falan hoştu. tobirama'nın sharingan ile ilgili yaptığı açıklamalar da önemliydi. ama sasuke'nin hashirama'yı dinledikten sonra yumuşayacağını düşünüyorum. öyle bir adamdan village ve shinobi kavramlarını madara bile oturup dinlese yumuşar bence. bu da acaba sasuke'nin daha fazla nefret edecek bir şeyi kalmayacak olması ve sharingan'ının daha fazla gelişemeyecek olmasına ihtimal veriyor mu ? gerçi sharingan sadece nefret ile gelişen bir şey değil, ama belli de olmaz. sondaki madara-hashirama kapışması tüyleri diken diken etti. hashirama'nın senju modu ve shin susenju efsaneymiş hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 konoha savaşı bitti mi? ona göre izleyeceğim kaldığım yerden. 60-70 bölüm birikti diyip hevesle açıp ilerlememiş hikaye ile yıkılmak istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 hangi konoha savaşı, mangaya yakın sayılır çok olmasada onu söyleyeyim. konoha savaşı dediğin pain akatsuki vs ise evet bitti. orochimaru ise, artık çok bitti. değilse zaten yok öyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar