Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Dayanamadim, okudum.

Guzel bitti bence, sonunda pairingleri gostermesi genreye yeni soluk hatta. Ayrica, HINATA!!!

Daha iyi bir son nasil olurdu bilmiyorum, epey guzel bitti.

HINATA!!!!

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Remus said:

GERGE said:

Leak mi?

Dayanacagim ve Shounen Jump'da yayinlanmasini bekleyecegim.

Dün yayınlanmadı mı Jump?

Yok, Ingilizce olani Pazartesi'leri yayinlaniyor. Bu pazartesi yayinlanacak bunlar.
Mesaj tarihi:
şişman zenci çocuk ve tenten bitirdi beni aHAHAHAHHAAh

Gai kakashi yaşlanması falan üzdü açıkcası. Anko ve lavcı kage nin davul gibi olmasına da güldüm :D

Ama ne biliyim ya bi tatmin etmedi zaten az çok biliyoduk görmüş olduk. Saskenin bişi hissetmesi sanırım filme gönderme olabilir.

Mesaj tarihi:
ben yazana kadar konuşmaya başlamışsınız nihayet ehu.

hey gidi ya, 700 chapter, 15 yıl. gelmiş geçmiş en popüler shounen muhtemelen. bir devir kapandı resmen.

699-700 final

699'da beni en sevindiren şey atsui ile kamui'yi kurtarmaları oldu, unutup bırakacak öyle sanmıştım artık ahah. bir de artık unutup bıraktı denilen, o kadar ekibin lideri olan yamato'nun kurtulması. adam bir cümle bile etmeden bitti seri lol.

geri kalan naruto/sasuke kısmı pek sarmadı, bence hikayedeki her zaman zayıf kalan bir kısımdı sasuke'nin mala bağlaması, o noktadan geri dönüşü de "eh yani bu kadarla pes mi edecektin yani" dedirtti.

esas bomba 700 idi tabii.

üzenler:

- gai sensei: :( :( :( cidden yüreğim burkuldu ya, en kısa çöpü çektirdi hikayedeki en yürekli adama, benim için en önemli kısmıydı ona ne olduğu
- neji: herkes hayatta, bir o öldü, bir diğer kısa çöp
- eski hocalar: anko ve kurenai ne olmuş öyle :(

sevindirenler:

- yeni kageler: özellikle kurotsuchi'nin yeni tsuchikage olması sevindirdi, direkt bombaladı naruto'yu ahah
- eşleşmelerin çoğu: çoğunu biliyorduk zaten kurulmuştu bayağıdır da bazıları tamamen havada kaldı time skip'te neler olduğu görülmediği için

şimdilik bu kadar, daha aklıma gelirse yazarım. :)

hey gidiii
  • Yeni Oluştur...