Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Virus

Öne çıkan mesajlar

şişman zenci çocuk ve tenten bitirdi beni aHAHAHAHHAAh

Gai kakashi yaşlanması falan üzdü açıkcası. Anko ve lavcı kage nin davul gibi olmasına da güldüm :D

Ama ne biliyim ya bi tatmin etmedi zaten az çok biliyoduk görmüş olduk. Saskenin bişi hissetmesi sanırım filme gönderme olabilir.

Sosyal ağlarda paylaş

ben yazana kadar konuşmaya başlamışsınız nihayet ehu.

hey gidi ya, 700 chapter, 15 yıl. gelmiş geçmiş en popüler shounen muhtemelen. bir devir kapandı resmen.

699-700 final

699'da beni en sevindiren şey atsui ile kamui'yi kurtarmaları oldu, unutup bırakacak öyle sanmıştım artık ahah. bir de artık unutup bıraktı denilen, o kadar ekibin lideri olan yamato'nun kurtulması. adam bir cümle bile etmeden bitti seri lol.

geri kalan naruto/sasuke kısmı pek sarmadı, bence hikayedeki her zaman zayıf kalan bir kısımdı sasuke'nin mala bağlaması, o noktadan geri dönüşü de "eh yani bu kadarla pes mi edecektin yani" dedirtti.

esas bomba 700 idi tabii.

üzenler:

- gai sensei: :( :( :( cidden yüreğim burkuldu ya, en kısa çöpü çektirdi hikayedeki en yürekli adama, benim için en önemli kısmıydı ona ne olduğu
- neji: herkes hayatta, bir o öldü, bir diğer kısa çöp
- eski hocalar: anko ve kurenai ne olmuş öyle :(

sevindirenler:

- yeni kageler: özellikle kurotsuchi'nin yeni tsuchikage olması sevindirdi, direkt bombaladı naruto'yu ahah
- eşleşmelerin çoğu: çoğunu biliyorduk zaten kurulmuştu bayağıdır da bazıları tamamen havada kaldı time skip'te neler olduğu görülmediği için

şimdilik bu kadar, daha aklıma gelirse yazarım. :)

hey gidiii
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...