DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Simdi manga icin 2 bolum kaldi ama animede kac bolum daha var? Edit: Sanirim 30-35 bolum var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Son film traileri http://www.youtube.com/watch?v=q94Nr363aWQ Yeni film Manga bittikten 2 sene sonrasıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 naruto asker kaçağı sanırım o saç ne öyle afsklhasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 lmao nasıl bir asspull yapacak ki ZERRE gelişme yaşanmadan aralarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 hangi shounende gelişme gördün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 narutoya yanik tek hatun var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 neyseki en kaliteli hatun yanık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 699 700 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bitti ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Leak mi? Dayanacagim ve Shounen Jump'da yayinlanmasini bekleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Bu ne ya? Ne kadar boş bitti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ahaha tenten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Neyse en azından istediğim kızı almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ha ama cidden bok şekilde bitti, bundan sonra 1 bölüm yayınlayıp bitirmesi lazımdı. Bu ne lan ne değişti şimdi 5 nation, ninja school bıdı bıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bir claymore bir deadman wonderland gibi bitemedi yıllardır takip edenlere üzüldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 GERGE said: Leak mi? Dayanacagim ve Shounen Jump'da yayinlanmasini bekleyecegim. Dün yayınlanmadı mı Jump? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Adam crunchyroll'dan okuyor. Gecikmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Dayanamadim, okudum. Guzel bitti bence, sonunda pairingleri gostermesi genreye yeni soluk hatta. Ayrica, HINATA!!! Daha iyi bir son nasil olurdu bilmiyorum, epey guzel bitti. HINATA!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Remus said: GERGE said: Leak mi? Dayanacagim ve Shounen Jump'da yayinlanmasini bekleyecegim. Dün yayınlanmadı mı Jump? Yok, Ingilizce olani Pazartesi'leri yayinlaniyor. Bu pazartesi yayinlanacak bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 şişman zenci çocuk ve tenten bitirdi beni aHAHAHAHHAAh Gai kakashi yaşlanması falan üzdü açıkcası. Anko ve lavcı kage nin davul gibi olmasına da güldüm :D Ama ne biliyim ya bi tatmin etmedi zaten az çok biliyoduk görmüş olduk. Saskenin bişi hissetmesi sanırım filme gönderme olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ben yazana kadar konuşmaya başlamışsınız nihayet ehu. hey gidi ya, 700 chapter, 15 yıl. gelmiş geçmiş en popüler shounen muhtemelen. bir devir kapandı resmen. 699-700 final 699'da beni en sevindiren şey atsui ile kamui'yi kurtarmaları oldu, unutup bırakacak öyle sanmıştım artık ahah. bir de artık unutup bıraktı denilen, o kadar ekibin lideri olan yamato'nun kurtulması. adam bir cümle bile etmeden bitti seri lol. geri kalan naruto/sasuke kısmı pek sarmadı, bence hikayedeki her zaman zayıf kalan bir kısımdı sasuke'nin mala bağlaması, o noktadan geri dönüşü de "eh yani bu kadarla pes mi edecektin yani" dedirtti. esas bomba 700 idi tabii. üzenler: - gai sensei: :( :( :( cidden yüreğim burkuldu ya, en kısa çöpü çektirdi hikayedeki en yürekli adama, benim için en önemli kısmıydı ona ne olduğu - neji: herkes hayatta, bir o öldü, bir diğer kısa çöp - eski hocalar: anko ve kurenai ne olmuş öyle :( sevindirenler: - yeni kageler: özellikle kurotsuchi'nin yeni tsuchikage olması sevindirdi, direkt bombaladı naruto'yu ahah - eşleşmelerin çoğu: çoğunu biliyorduk zaten kurulmuştu bayağıdır da bazıları tamamen havada kaldı time skip'te neler olduğu görülmediği için şimdilik bu kadar, daha aklıma gelirse yazarım. :) hey gidiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 narutonun kafaya mugiwara flag çizmiş velet =) naruto ve hinata beraber çizeymiş bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Benim hoşuma gitti gayet güzel bir sondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 jr hinata çok tatlı olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar