Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

epic pull mu denedi şimdi bunlar. Halat çekme yarışı gibi bölüm yapmaya çalışmışlar ama olmamış.
Madara sahneye çıkar artıkın yada orosenin.

Narutonun Kyuubi ile kapıştığı bölümü aklıma getirdi. Halat çekme yarışı diyerek basite indirgeyebiliriz de, Naruto nasıl annesiyle ve geçmişiyle karşılaştıysa, Obito da kendi geçmişiyle yüzleşmiş oldu. Son sayıları beğeniyorum.
Mesaj tarihi:
Madara şimdi saldıracak herkese birden
Obito madarayı dövecek
Madara ölmeden önce ölü gözlerinden bir damla kan göz yaşı düşecek
Evet rüyama ulaştım, tüm ninjalar bana karşı birleşerek kanka oldu peace sağlandı diyerek ölecek
Sonra orochi sasgay narugay obigay grup yaparken, ikinci hepsine thousand years of pain çekecek
Mesaj tarihi:
600. bölümden beri bir şey değişmedi lan.hep aynı bölüm asfhgasf

dalga geçiyor sanki.son 1 yıllık mangayı animede gösterse 5 bölüm anca eder lan
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Fairy Tail'i bu nedenle seviyoruz, tempo normal.

Ama guzel bolumdu yine de ama sonraki bolumde Madara-Hashirama kavgasi bitmis, ve bize gosterilmemis cikacak diye korkuyirum ben.

Bu arada Kage Summit kavgalari bitti bitti begendigim bir kavga gormedim ben.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

656

eh madara'nın o kadar kolay pes etmemesi lazımdı zaten, iyi oldu. ama obito'nun da nagato'yu ve konan'ı öyle öldürdükten sonra dönüp dolaşıp aynı şeyi yapmaya çalışması olmadı.

Mesaj tarihi:
madara'nın son yüz ifadesiyle söylediklerine bakarsak, sırf kanlı canlı haliyle öldürebilmek için, herkesi beraberinde getirirse, kesinlikle şaşırmam.
Mesaj tarihi:

657 - Madara

http://readms.com/r/naruto/657/2171/1

Oha Madara

Hashirama gg. Rissenganı gitti diye Sasukenin gözlerine talip olan kör Madara şimdilik kuyrukluların peşinde. Katliam olacak kesin bu sefer

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Birsin artık yahu, Naruto vs Sasuke istemiyorum. Orochimaru gelsin, dövsüm Marada'yı. Sandaime de shuriken atsın arkasından.
Mesaj tarihi:
hatırlarsan mangada edo minato narutoya hediye vereceğim demişti

bununla ilgili olası tahmin ama spoiler

https://www.youtube.com/watch?v=bXi5_GIh6nI videosunu izlediğim kadarıyla minatonun narutoya vereceği hediye bu olabilir. Minatonun içindeki Yin Half Kurama Naruto'nun içindeki Yang Half kuramasıyla birleşince Naruto'ya power-up gücü sağlanabilir bu da demek oluyor videodan anlaşılıyor Naruto rinnegan'a sahip olacakmış (?)

• Yeni Oluştur...