Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Naruto kötü, bleach de kötü, ikiside birbirinden daha kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Naruto gg,bleach de gg,viva la One Piece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 su son bölümde karakterler oynarken mangada sanki içlerinde bisey ölmüs gibi hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Aha don't come inside me :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 talk no jutsu geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Fairy Tail'den başka devam eden iyi ve uzun(300+) shounen yok sanırım Tsubasa bittiğinden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Soimyr said: Naruto kötü, bleach de kötü, ikiside birbirinden daha kötü. Naruto gayet iyi gidiyor, gaz dolu bol bol. Bleach cidden kötü, onu Naruto'yla kıyaslamak Bleach'in kötülüğünü görmezden gelmek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 EVERYONE PULL MY CHAKRA MY DING DING DONG tesekkurler kishimoto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Sasugay naruto ve obito bu chapter sarılıp oynaşcaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 grup yapacaklarmış biz hep ikili bitirecek diye bekliyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 GERGE said: Fairy Tail'den başka devam eden iyi ve uzun(300+) shounen yok sanırım Tsubasa bittiğinden beri. zevkler renkler tartışılır tabi ama shonen dedince aklıma bunlar geliyor zevk sıralamma göre sıraladım. ippo 1035 bölüm one piece 775 bölüm the breaker + the breaker new waves 200 kusur bolum ( bana kenichiden daha eylenceli geliyor) noblesse 300 bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Virus said: GERGE said: Fairy Tail'den başka devam eden iyi ve uzun(300+) shounen yok sanırım Tsubasa bittiğinden beri. zevkler renkler tartışılır tabi ama shonen dedince aklıma bunlar geliyor zevk sıralamma göre sıraladım. ippo 1035 bölüm one piece 775 bölüm the breaker + the breaker new waves 200 kusur bolum ( bana kenichiden daha eylenceli geliyor) noblesse 300 bolum Keniciden daha eglenceli geliyor demissin Kenichi dememissin :) Favorim hala kenichi. Ipponun karatelisi var Karate Shoukoushi Kohinata Minoru onuda zevkle okuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ya naruto zaten düz dayakla bitirdiği encounter çok az, kakuzu filan. Speech ile çözüyor questlerin son stage'ini. :p çok şaşırmamanız lazımdı heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Sam said: Speech ile çözüyor questlerin son stage'ini. Zevkli bir combo çekti. Böyle bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 653 AHAHAHSDZXMCCNUASNHZXMCZNCZXNHXZNHSANHDASNDNZCNIZINCZXNJINASDZNJZXBNCVZHBUASND JSAJMXZUHBCZUBHCNJHSANDNJHSADBHUBZXIZXINCJXZONCZXONJVIHCXBVXBZXNCNZXCOSAUDOASDNZXOCNZXUJCASDBOSANDQWONEOAHSDHZXNCONZXCOJXVBIZYVIASODASOD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 653 speech check son anda tutmayacak ve aggro alacak galiba, kakaşi kurtaracak sonra günü. ya da madara karışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 samaella said: 653 AHAHAHSDZXMCCNUASNHZXMCZNCZXNHXZNHSANHDASNDNZCNIZINCZXNJINASDZNJZXBNCVZHBUASND JSAJMXZUHBCZUBHCNJHSANDNJHSADBHUBZXIZXINCJXZONCZXONJVIHCXBVXBZXNCNZXCOSAUDOASDNZXOCNZXUJCASDBOSANDQWONEOAHSDHZXNCONZXCOJXVBIZYVIASODASOD Zevkli sayıydı benim hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Kakashi vs 7-swordsman gibi Madara vs Hashirama diyip gostermeyecek yine bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Madara vs Hashimara gelse iyi olur da.. Obito yenildikten sonra Madara bir haltlar yiycek, o zaman ancak o tarafa geçicez gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 653 http://25.media.tumblr.com/6ce67b756ab8e23e0c3c4949571115ab/tumblr_mvglpfvohA1sfha5go1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Naruto'nun en çok kullandığı seal: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=OemMvDHsPTU edit: abi şu da bonus: http://colorkage.com/read/#Naruto/652.Halloween/1 çoggüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 654 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 epic pull mu denedi şimdi bunlar. Halat çekme yarışı gibi bölüm yapmaya çalışmışlar ama olmamış. Madara sahneye çıkar artıkın yada orosenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bu ne biçim bölüm ya reklam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar