Dynun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 selam şu anki shippuuden mangada kaça geliyor , bıktım da fillerdan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Zor soru :D Shippudenin kendisi nerede onu anlayamadık çünkü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 634 shakutonkourin shippuu shikkoku no ya zeroshiki !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 bölüm güzeldide "Not in a good shape Tsunade" Captain Obvious madalyasını versin biri orochiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 634 "herkes barış yaptı, dost oldu" ile bitirmeyecek sanki endişe edildiği gibi. ya da juubi daha bitmedi ki bitmemesine şaşmam hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 ehh fena degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 635 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 saskenin rüzgarından bi bok olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 635 oroçimaru hikayede ilk kere mi komiklik yaptı lol yalnız hala "onun ne yaptığını görmek istiyorum" motivasyonu samimi gelmiyor bana, dünyanın bütün cutsularını toplamak istemekten ona geçiş bayağı alakasız. son sayfa çok kötü girdi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Orochimaru, Hinata ve Jiraiya en sevdigim karakteler. Orochimaru'yu redeemed shounen guy, Hinata'yi da friend zoned girl yaparlarsa tum Naruto franchise'imi toplayip yakacagim. Bir Jiraiya saglam gitti ve bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 bir hinata, bir jorah, bunlar friend zone'dan çıkmaz ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 son sayfada kakashi ve obito sevişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Jiraiya gelecek tekrar RAAD olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Orochimaru reiz çağırdın jiraiyayı Ero Sannin görmeliydi bugünleri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 son saife genjutsu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 636 lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 enteresan oldu aslında. 636 kakaşi ve obito birbirini öldürüp bitirecek gibi kurulmuştu, neyse ki kakaşi'yi kurtardık heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 masterhaplo ya kakaşi'nin 1000 teknik bilmesi olayının içinin boş olduğunu 300-400 çeptır önce anlamıştık zaten, naruto'nun rasengan dışında birşey kullanamaması gibi bir durum o. hikayenin başlarındayken kişimoto cool gözüksün diye öyle bir iddia ve efsane attı ortaya ama içini dolduracak malzeme üretemedi maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Kakashinin 1000 tane teknik bilmesi iddaasıyla, hayatında mutfağa girmemiş adamın " ooo çok yemek yaparım ben aslında" demesi aynı şeyler :D Obito rinneganı takmadan evvel daha güçlüydü bu arada :D Ama madara ne yaptı sonunda orayı anlamadım. kakashinin rage olduğu resmi bulamadım ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 ben sanırım dayanamıyorum ve yıllardır başarıyla devam ettirdiğim anime'yi izle, arkasından manga'yı oku mantığıma son veriyorum. an itibariyle başladım anime'nin kaldığı yerden, sonuna kadar okumaya başladım. illallah geldi artık filler izleyip ana hikayeyi merak etmekten. zaten ultimate storm 3 oyunundan babalar gibi yemiştim spoiler'ı da. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1044926_631278610217460_1079003616_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 arap saçı oldu iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 -Deno- said: ben sanırım dayanamıyorum ve yıllardır başarıyla devam ettirdiğim anime'yi izle, arkasından manga'yı oku mantığıma son veriyorum. an itibariyle başladım anime'nin kaldığı yerden, sonuna kadar okumaya başladım. illallah geldi artık filler izleyip ana hikayeyi merak etmekten. zaten ultimate storm 3 oyunundan babalar gibi yemiştim spoiler'ı da. hadi bakalım. mangada kaçıncı bölüme tekabül ediyodu ? bende başlamayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 bu hafta bayağı enteresan bir durum oluştu, iyi iyi böyle çetrefilli olsun heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar