LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Sabah 6'da çıktım Caddebostan sahilde yürüdüm, her yer bembeyazdı, sonra iyice bastırdı, arabalar bile yolda gidemez hale geldi. Bostancıya yürüdüm, deniz otobüsü seferleri iptaldi. dönerken otobüse bineyim dedim, bostancı yokuşunu çıkamayan otobüsler yolu tıkamış, yine yürüyerek döndüm. Cadde'yi uzuuuun zamandır böyle görmemiştim. Eğer cadde böyleyse diğer yerleri düşünemiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 kar bitmiyor 3 gün devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 abi belediye çalışmıyor o yüzden cadde öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 axedice said: kermit said: ben söyledim yemek max süre 45 dk diyodu 45 dk oldu nerde kaldı diye patladım bide canlı yardımdan. adam 1 saatte getirdi kapıda bide ona laf ettim. parasınıda vermedim gönderdim. Ya sen ne kadar çirkin ne kadar iyranç bir insansın. Bu karda kışta çocuğu koşturduğun yetmiyormuş gibi bir de laf edip para vermemişsin. Terbiyesiz. işini yapsın köpek gibi beni ilgilendirmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 bahçeşehir edit : ya niye vidyolarım böyle çıkıyor?,pencrede değilde salak bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 la yarın azalsa bari puff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 yıllardır böyle yağmamıştı ya negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 DoGMeaT said: Dogmeat sana kötü bir haberim var. YETERSİZSİNya da vidyoları linklerken httpsnin s sini silmen gerektiğini bilmiyorsun bide lusi çok datlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Alintiladigin video'da yapmis iste adam. fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 challanger mı o araba.mustang mi cıkaramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 her mecrada yetersizliğimin yüzüme vurulmasından sıkıldım :( hırsımı lusiyi döverek çıkarayım bari napalım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 şu an 5. kattaki evimden 30m ötedeki koca binayı tipiden göremiyorum. vallaha the day after tomorrow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 DoGMeaT said: bahçeşehir edit : ya niye vidyolarım böyle çıkıyor?,pencrede değilde salak bi şekilde Karın rengi pembe çıkmış ya htc one la çektin videoyu yada kıyamet yaklasti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Beşiktaş - Kadıköy vapuru dün nasıldı, bugün nasıl olur var mı bilen? 7-8 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Darksun said: KuddusiMavra said: Saat 23.22. Bahçeşehir e geldik. kaçta nereden çıktınız :) hemen uyudun mu :p 12 buçukta evde oldum. Çerkezköy'den 18:20 gibi çıkmıştık. Yani 6 saatlik yolculuk oldu.Arabada 5 kişiydik.Ben kullanmıyordum.Arkada 2 tane Hintli ile tıkış tıkış yaptığımız seyahat inanılmaz yorucu oldu. Bugün gitmedim işe. Evden çalışıyorum. Yarın gideceğiz sanırım ve yine eminim ki yarında giderken ve/veya dönerken aynı işkenceyi çekeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 kermit said: ben söyledim yemek max süre 45 dk diyodu 45 dk oldu nerde kaldı diye patladım bide canlı yardımdan. adam 1 saatte getirdi kapıda bide ona laf ettim. parasınıda vermedim gönderdim. sen ne pis insanmışsın yav. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 İyi yapmış bence, oraya o zaman 1 saat yaz, herkes bilsin. Yok ben 45 dakkada getiririm diyip getirmiyorsan gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 abi. olağanüstü bir durum. yollar berbat. idare etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 topbaşı idare edemiyosun ama olağanüstü durumda ? bu ne perhiz ne lahana turşusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 hahahahaha ya adam akşamdan beri pusuya yatmış ahahahahahah edit: peki, yine de yazayım bir şeyler. kadir topbaş göreve gelirken istanbulun her türlü altyapı sorununu bilerek bu sorunları düzeltmek ve hatta iyileştirmek amacı ile geliyor. onun olağanüstü hava şartları oldu deme şansı yok. ali müfit gürtuna'yı bile kendi partisi 2004 kışında insanların yollarda,iş yerlerinde mahsur kalmaları,rezil olmaları nedeniyle afaroz etmişti. hatırlatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 yok ofisten çıkıyorum denk geldin panps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 işini iyi yapamıyosa işi bıraksın aç kalsın. o işi yapacak binlerce insan var. bi motor ehliyetine bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 sancaktepe'nin boku çıktı saat 12'den beri tipi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 adında bile tepe var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 WaNTeD said: yok ofisten çıkıyorum denk geldin panps canım çık bir an önce. neredesin bilmiyorum ama kar felaket.akşam yine rezillik olur yollar.çık kurtar kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar