4Ever Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 evimle işim arası 10dk yürüyerek :D göztepe parkından gezgeze gecip, starbucks dan kahvemi alıp işime geldim. Kimse olmadığı için iş felan da yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Bana da gidiyor homeoffice ama şirketin insanlığı 0 ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ben de tüm mesai pc karşısındayım ama neyseki ev max. yarım saat mesafed. dün 4.30'da çıktık eve 12.30'da varmış bi tanesi :( ez lyfe - hard lyfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Normalde ev bahçeşehirde, akrabada kalıyorum. Dün Bizi bıraktıkları saat 18:00 yerine 17:30, Bahçeşehire gitmeye kalksam kesin 00:00 ı geçerdi herhalde. Bir yandan kurtulduğuma seviniyorum bir yandan şirketin pintiliğine kızıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 buralar bole hep vuu vuu kar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Adanaya yağmur yağmaya başladı gene, ne zaman piknik yapacağız, geçen sene Şubat ortasında piknik sezonu acilmisti bu sene kış çok yağmurlu, toprak hala camur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Maltepede e5 kapandı, bembeyaz neredeyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 o değilde ayazağa'ya yemek geitmiyorlar lan aç kalacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 yarın gebzeye gidicektim (göztepe köprüsü istikametinden) wtf sıkıntı olmasa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 RamsesII said: yarın gebzeye gidicektim (göztepe köprüsü istikametinden) wtf sıkıntı olmasa bari kizakla git.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 gebze tarafına ağır yağıyor dedi arkadaş dilovasının oradalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 http://i.hizliresim.com/vgb89O.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 gebzede yollar açık değil mi arkadaşlar yapmayın etmeyin gerildim şimdi bak neyse yarın meteoroloji sulu kar dedi yavaşlar herhalde artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 gebzede acayip kar var şuan, demin yemeğe giderken önümüzden kepçe gidiodu yolları açıyodu, dönüşte yine heryer bembeyaz olmuş 15-20cm var burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Durumun vahimliğini yemeksepeti açıklamış ya. http://i.hizliresim.com/Lpy1Zb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 yemeksepetinden bisi soylemeyin, yazik kuryelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ben söyledim yemek max süre 45 dk diyodu 45 dk oldu nerde kaldı diye patladım bide canlı yardımdan. adam 1 saatte getirdi kapıda bide ona laf ettim. parasınıda vermedim gönderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Kampüs içi kurtardı bizi 15dk da teslim doyduk şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 izmir çok güzel, gelsenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 para verseler gelcez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Dün akşam Bahçeşehir'den Beylikdüzü'ne 3 saatte geldim ama eve ulaşamadım. Arabayı bırakıp yürüdüm o tipide. Hala üşüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Öğretmenler temiz tatil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 kermit said: ben söyledim yemek max süre 45 dk diyodu 45 dk oldu nerde kaldı diye patladım bide canlı yardımdan. adam 1 saatte getirdi kapıda bide ona laf ettim. parasınıda vermedim gönderdim. Ya sen ne kadar çirkin ne kadar iyranç bir insansın. Bu karda kışta çocuğu koşturduğun yetmiyormuş gibi bir de laf edip para vermemişsin. Terbiyesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 bugun bitio mu bu kar ya. yeter arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Antalya'ya iddaa,ganyan bayine dön kermit. Yeter istanbul'un senden cektigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar