Shean Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 çok teşekkür ederiz vali amca tatil ettiğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Somon said: hype yaparsınız suanki yağışlar siklonik yağış bile değil zaten bugun akşam üstüne dogru ve gece siklonlar yağışı gelecek anadoluda AB yani alçak basınç var bu sistemi biraz olsun bizim üzerimize itecek siklonik yağışları aldıktan sonra ne yazikki çarşamba bitecek bu sistem yağışı ancak şu var dek yağışları başlayacak dek yağışı nedir bunun ulaşması için yer sıcaklgının 0 ve altı olması idealdir yani 850hpde -8-16 gibi bir değer çok güzel oluyor ki bu değer çarşamba perşembe günü oluyor özet geçersek salı akşam ve gecesi siklonik yağış çarşamba sabaha kadar devam çarşamba sabahtan sonra öğlene kadar kuru soğuk istanbul en yüksek 1 derece olmaz olur çarsamba ögleden sonra dekler başlar dövmeye perşembe gecesine kadar deklerin olayı bir anda olusuyor ve 20 dakikada 3-4 cm kar bırakabiliyor, 2004 efsane kışında bunu gördük 2012'dede gördük kar yağışı yokken modellerde coşturdular diagramda şu şekilde çarşamba günü için siklonik önemli tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 imamda tam türk insanı. sike takılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 bu ulke yillarca olacak o kadara guldu olacak yani o kadar meheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 en baştan siklonik desen anlardık, gfs modeli ecmwf paralel blabla diyip uzattın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 yar baldırına dudağımı sürende eyledi siklonik yeller gönlümü tarumar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 siklonik falan anlamam ben bizim evin önü tuttu. akşam arkadaşlarla yoldan geçen araçlara, komşuların camlarına kar topu atıcaz. ist-levent tarafında olan varsa beklerim hep birlikte eğlenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Somon said: hype yaparsınız suanki yağışlar siklonik yağış bile değil zaten bugun akşam üstüne dogru ve gece siklonlar yağışı gelecek anadoluda AB yani alçak basınç var bu sistemi biraz olsun bizim üzerimize itecek siklonik yağışları aldıktan sonra ne yazikki çarşamba bitecek bu sistem yağışı ancak şu var dek yağışları başlayacak dek yağışı nedir bunun ulaşması için yer sıcaklgının 0 ve altı olması idealdir yani 850hpde -8-16 gibi bir değer çok güzel oluyor ki bu değer çarşamba perşembe günü oluyor özet geçersek salı akşam ve gecesi siklonik yağış çarşamba sabaha kadar devam çarşamba sabahtan sonra öğlene kadar kuru soğuk istanbul en yüksek 1 derece olmaz olur çarsamba ögleden sonra dekler başlar dövmeye perşembe gecesine kadar deklerin olayı bir anda olusuyor ve 20 dakikada 3-4 cm kar bırakabiliyor, 2004 efsane kışında bunu gördük 2012'dede gördük kar yağışı yokken modellerde coşturdular diagramda şu şekilde çarşamba günü için dunyanin en haksiz adamini goster deseler seni gosterirdim yalan dolan yazmis ya hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Hayır bi de lake effect yazmış. Yozgat'ta göl mü var da lake effec yapıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 anlamıyoruz ya görseller grafikler sallamış anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 kendimi soğukta kalan insanlar dramı döndürmemek için çok zorluyorum ya. hayat bile macbooklu kahveli fotoğraf çekinen instagram kızına güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ne yozgayı istanbuldan bahsediyorum ingilizcen varsa karşim al oku ;) "Due to its location on a peninsula between the Black Sea and the Sea of Marmara, Istanbul is very prone to lake-effect snow and this weather phenomenon occurs almost every winter." yazdıgım tahminler istanbul için geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 git balık ol la ne işin var burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 karadeniz'e göl diyen ortaokul tarih kitabı yazarı havadurumcu mu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 o grafikli mesaja inandım ben sdfds güzel sallamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Somon said: ne yozgayı istanbuldan bahsediyorum ingilizcen varsa karşim al oku ;) "Due to its location on a peninsula between the Black Sea and the Sea of Marmara, Istanbul is very prone to lake-effect snow and this weather phenomenon occurs almost every winter." yazdıgım tahminler istanbul için geçerli KOCA DENİZE GÖL DEMİŞSİN YA OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 OLUM GİDİN YA YOK SİZE TAHMİN MAHMİN HIH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Somon said: sadece anadolu yakasına yağıyor burada, şu an leventte inanılmaz fırtına var. lake effect yalanmış demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 avrupada mecidiyekoyde kar tutmus diyo lan sevgilim kadikoydede lapa lapa yagiyo allahim yagdir daha cok yagdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Somon said: OLUM GİDİN YA YOK SİZE TAHMİN MAHMİN HIH hacım senin geçen seneki "tahminini" hatırlıyorum ben. Apocalypse vaadetmiştin resmen, kar yağmadı lan geçen sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ya karın yağsında okullar tatil olmasın artık amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Xenocide said: Somon said: OLUM GİDİN YA YOK SİZE TAHMİN MAHMİN HIH hacım senin geçen seneki "tahminini" hatırlıyorum ben. Apocalypse vaadetmiştin resmen, kar yağmadı lan geçen sene. Budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Yalan söylemeyin lan kar mar yok burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar