Shean Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 çok teşekkür ederiz vali amca tatil ettiğin için.
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Somon said: hype yaparsınız suanki yağışlar siklonik yağış bile değil zaten bugun akşam üstüne dogru ve gece siklonlar yağışı gelecek anadoluda AB yani alçak basınç var bu sistemi biraz olsun bizim üzerimize itecek siklonik yağışları aldıktan sonra ne yazikki çarşamba bitecek bu sistem yağışı ancak şu var dek yağışları başlayacak dek yağışı nedir bunun ulaşması için yer sıcaklgının 0 ve altı olması idealdir yani 850hpde -8-16 gibi bir değer çok güzel oluyor ki bu değer çarşamba perşembe günü oluyor özet geçersek salı akşam ve gecesi siklonik yağış çarşamba sabaha kadar devam çarşamba sabahtan sonra öğlene kadar kuru soğuk istanbul en yüksek 1 derece olmaz olur çarsamba ögleden sonra dekler başlar dövmeye perşembe gecesine kadar deklerin olayı bir anda olusuyor ve 20 dakikada 3-4 cm kar bırakabiliyor, 2004 efsane kışında bunu gördük 2012'dede gördük kar yağışı yokken modellerde coşturdular diagramda şu şekilde çarşamba günü için siklonik önemli tabi
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 bu ulke yillarca olacak o kadara guldu olacak yani o kadar meheheh
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 en baştan siklonik desen anlardık, gfs modeli ecmwf paralel blabla diyip uzattın.
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 yar baldırına dudağımı sürende eyledi siklonik yeller gönlümü tarumar
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 siklonik falan anlamam ben bizim evin önü tuttu. akşam arkadaşlarla yoldan geçen araçlara, komşuların camlarına kar topu atıcaz. ist-levent tarafında olan varsa beklerim hep birlikte eğlenelim.
kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Somon said: hype yaparsınız suanki yağışlar siklonik yağış bile değil zaten bugun akşam üstüne dogru ve gece siklonlar yağışı gelecek anadoluda AB yani alçak basınç var bu sistemi biraz olsun bizim üzerimize itecek siklonik yağışları aldıktan sonra ne yazikki çarşamba bitecek bu sistem yağışı ancak şu var dek yağışları başlayacak dek yağışı nedir bunun ulaşması için yer sıcaklgının 0 ve altı olması idealdir yani 850hpde -8-16 gibi bir değer çok güzel oluyor ki bu değer çarşamba perşembe günü oluyor özet geçersek salı akşam ve gecesi siklonik yağış çarşamba sabaha kadar devam çarşamba sabahtan sonra öğlene kadar kuru soğuk istanbul en yüksek 1 derece olmaz olur çarsamba ögleden sonra dekler başlar dövmeye perşembe gecesine kadar deklerin olayı bir anda olusuyor ve 20 dakikada 3-4 cm kar bırakabiliyor, 2004 efsane kışında bunu gördük 2012'dede gördük kar yağışı yokken modellerde coşturdular diagramda şu şekilde çarşamba günü için dunyanin en haksiz adamini goster deseler seni gosterirdim yalan dolan yazmis ya hep
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Hayır bi de lake effect yazmış. Yozgat'ta göl mü var da lake effec yapıcak.
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 anlamıyoruz ya görseller grafikler sallamış anasını satayım.
Ren Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 kendimi soğukta kalan insanlar dramı döndürmemek için çok zorluyorum ya. hayat bile macbooklu kahveli fotoğraf çekinen instagram kızına güzel.
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ne yozgayı istanbuldan bahsediyorum ingilizcen varsa karşim al oku ;) "Due to its location on a peninsula between the Black Sea and the Sea of Marmara, Istanbul is very prone to lake-effect snow and this weather phenomenon occurs almost every winter." yazdıgım tahminler istanbul için geçerli
Ren Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 karadeniz'e göl diyen ortaokul tarih kitabı yazarı havadurumcu mu olmuş
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 o grafikli mesaja inandım ben sdfds güzel sallamış.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Somon said: ne yozgayı istanbuldan bahsediyorum ingilizcen varsa karşim al oku ;) "Due to its location on a peninsula between the Black Sea and the Sea of Marmara, Istanbul is very prone to lake-effect snow and this weather phenomenon occurs almost every winter." yazdıgım tahminler istanbul için geçerli KOCA DENİZE GÖL DEMİŞSİN YA OF
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Somon said: sadece anadolu yakasına yağıyor burada, şu an leventte inanılmaz fırtına var. lake effect yalanmış demek.
kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 avrupada mecidiyekoyde kar tutmus diyo lan sevgilim kadikoydede lapa lapa yagiyo allahim yagdir daha cok yagdir
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Somon said: OLUM GİDİN YA YOK SİZE TAHMİN MAHMİN HIH hacım senin geçen seneki "tahminini" hatırlıyorum ben. Apocalypse vaadetmiştin resmen, kar yağmadı lan geçen sene.
Shean Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ya karın yağsında okullar tatil olmasın artık amin.
barbu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Xenocide said: Somon said: OLUM GİDİN YA YOK SİZE TAHMİN MAHMİN HIH hacım senin geçen seneki "tahminini" hatırlıyorum ben. Apocalypse vaadetmiştin resmen, kar yağmadı lan geçen sene. Budur
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Yalan söylemeyin lan kar mar yok burada.
Öne çıkan mesajlar