Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Flassh said: ben bunu daha önce sormuştum ama her konuyu görünce unutuyorum yine dpt ne ya cpt obvious olayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 abi ayın 6 sı oldu nasıl kar geliyor lan? KAR MI TOPLUYOR YOKSA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 KARI GÖREN ÇOCUKLAR DIŞARI FIRLADI çok sıkıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 İzmire de yağsa diyecem ama zor gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 yarin eskisehir kar gosteriyor bi 30-40cm yagarsa yatış baslar haydi kar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 fistan. yazını "satış başlar" diye okudum. direk senin btc ile alakalı konuşmana alışmışım evet. hatta "ne satışı acaba tepki satışı mı?" diye de düşünüp topic adına bakıp sustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 http://www.mgm.gov.tr/mobile/tahmin-il-ve-ilceler.aspx?m=IZMIT Napıyoruz, pazar günü yatıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Fistan said: yarin eskisehir kar gosteriyor bi 30-40cm yagarsa yatış baslar haydi kar Karlar başlayınca yatış başlıyor da çalışanlara para ödemeye devam mı ediyorlar ? Yoksa sezon başlayana kadar hadi koçum bi tatil yap da gel mi diyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 arkadaşlar azor siliktirip gitti kuzeye basınçlar düşüyor siklon geliyor üstümüze 11 aralık sistemi ile sevişiyoruz %80 ihtimal ile büyük ülkede izmir dahil kar örtüsü bırakıcak :) ılıkçı devlet meteorloji bile anladı daha 4-5 gün var herşey değişebilir tahmin yapıyoruz ama çok güçlü geliyor be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Fistan said: yarin eskisehir kar gosteriyor bi 30-40cm yagarsa yatış baslar haydi kar tarramı yağar o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 karı görürseniz ss isteriz. ne demişler? ss or it didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 yildirimokur said: Karlar başlayınca yatış başlıyor da çalışanlara para ödemeye devam mı ediyorlar ? Yoksa sezon başlayana kadar hadi koçum bi tatil yap da gel mi diyorlar ? para ödemeye devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 dışarıdaki havaya bakıyorum.. yağmaz diyorum.. kızılderili geni yok ama yine de yağmaz diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Almanyanin kuzeyinde olaganustu hal varmis, ucaklar fln iptal hep. Dun gece polonyada acayip firtina basladi, wroclaw dan varsovaya zor geldik biz. Acayip bi ucustu. Varsovaya geldigimiz anda tipi basladi, thy istanbuldan gelen ucak inis yapamadi hala. Acayip soguk bi hava geliyor istanbula dogru. Bisuru ucus iptal, rotarli. Winter is coming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 2004 te mi ne çok güzel kar yağmıştı istanbula. onun gibi yağsın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 pazar eve kilitiz hepimiz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 İzmire kar yağacak denmiş ahahagsdshahd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Bu geceden başlayıp ptesi ye kadar yağış bekleniyormuş Ankara'da. 2 sene önce çılgın gibi kar yağdığında kaçırmıştım, ondan istiyorum lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 salı başlıyor cumaya kaadar aralıksız kar var beyler türkiyenin heryerinde istanbul salı çarşamba perşembe cuma sahil kesimlerinde 30 cm yükseklerde 1,5metre kar bekliyorum (: hadi kolay gelsin tutmazsa herkese benden tantuni teknik konusursak ecmwf gfs 850hpa neredeyse kesinlik derecesinde hep bir ağızdan geliyoruz diyor tek sıkıntı kaypak olan azor kayarsa aşağı sistemi doğua itecek yine ama bu 2-3 gün sonra belli olur suanda geliyor üstümüze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 20-23 aralık civarı erciyeste kaç santim kar olur? onu söyle bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bu kadar meteo niye kastiniz ki kar geliyor de sonunda prob %30 de bitti. metar taf vereceginiz duruma gelince tekrar bakarım İrtifa bazli sigmet alirsak birde şuraya iyi olar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 kaç santim yağacak benim için önemli olan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Bursa'da başladı yağmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 eskisehirde yavas yavas yagiyor birikmeyecek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Macaristan-Budapeşte Dün sabah dolu yağdı şu an normal kar yağışı var. ama ilk kar 2 hafta önce düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar