barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 beyler vapurlar çalışır mı? kadıköye gitmem lazım. avrupa yakasından köprüye bulaşmak istemiyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Az önce NTV'de İDO seferleri iptal ama vapur seferleri devam ediyor diye son dakika haberi geçiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 hmm. ayazağadayım. beşiktaş trafiğine girsem mi vapur için? yoksa metrobüs filan mı yapsam. kararsız kaldım. akşam servisi beklersem imkansız saat 6 gibi olamam kadıköyde işim gg olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 karaköy vapurları tam önümden kalkıyo. şu anda iptal değiller. diğerlerini bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 heryer kırmızı ya. gg. yazı tura atayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Ataşehir merkezdeki yuvarlak çarpışan arabalara bağladı işi, son bir saatte 12 araç saydım birbirine giren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 metrobüse çok yüklenme olur mu acaba 16 gibi çıksam nasıl olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 saat 6'da şöyle olur http://media.avclub.com/images/368/368308/16x9/627.jpg?2438 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ahah shaun of the dead mi o?kopan elemanı da zombi yapmışlar edit : değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 evt, shaun of the dead:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 gittim, sınavı oldum, geldim, ikinci öğretimlere tatil yapmışlar. neyse allahtan iyi geçti de kızmıyorum çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 biraz açıldı ortalık en azından dışarıyı görüyoruz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Maslak 1453 :) ayazağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Abi 3 saat yol geldim onceden yollar acik yarinki sinavlar yapilicak diye gelmisti tam vardim iptal ettiler asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 bulutlu ve -1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Red said: DarKRideR said: bitirme projesi teslimi için beylikdüzü'nden izmit'e gitmem gerekiyor. piii ... yollar nasıl abo sdfs bunu hergün yapmıyosundur herhalde ekstra geç gelen cevap asdfsda son 5.5 yılın 4.5 yılında her haftasonu istanbul'a geliyordum. İlk 2.5 yıl otobüsle gidip geldik. ondan sonraki 2 yıl baaağamın arabasıyla. Son yılımda ise haftada 2 kez günübirlik gidip geldim falan filan bu arada dün gidiş çok rahat ve güzeldi. İyi ki arabayla gelmişim dedim. dönüşte ise aynı şeyi bekleyip yola koyuldum. Gebze'den itibaren kar çok fenaydı, Tem'de Kurtköy-Ümraniye çıkışı arası yol buz tutmuştu komple, 20-30 km max hız. Onlarca araba kaza yaptı, kaydı yol kenarına çıktı falan. Ben 4-5 araba mesafe bırakarak götüm götüm, hafif kaymalarla zar zor geldim. Duramıyorum, dursam kalkamayacağım belli. Kış lastiği yok, benzinliğin birine girdim zincir takayım diye baktım bagajda yok. Yazın çıkarmışlar bizimkiler sanırım daha çok eşya koymak için geri koymamışlar ... Benzinlikte satılmıyorda, tekrar öyle yola çıktık götüm götüm... Trafik Radyo'sunu dinliyorum, her yerde kaza oluyor İstanbul'un iç kısımlarda dediler. Dedim zaten zor geldim, trafikte kalıp telef olacağıma bari Boğaziçi'nden geçip ortaköy'e gideyim kuzenlerde anneannemde falan kalırım. Yıldız tertemiz diyorlardı. Hep Levazım'dan indiğim için kafam karıştı mal gibi o yola girdim sonra dedim buradan bu lastiklerle hayatta inemem, bir daha Levent trafiğine gir. Levent'ten Yıldız'a 50 dakika... Yıldız tertemiz diyorlardı, buz tutmuş. Aşağı doğru götüm götüm kayıyorum, allah belamı versin diyorum bir yandan niye İzmit'te kalmadım diye sdfasd sonra neyse ki sadece 150-200 metrelik alan buz tutmuş, yokuş temizdi. Aşağı indik, Ortaköy yolu buz, götüm götüm. Ortaköy içi buz, ara sokaklar zaten girmeyi bırak insan yürüyemez. En yakın otoparka bıraktım çıktım. İzmit'ten Ortaköy'e normalde 1 saatte gidip gelirken, dün totalde 4 saat sürdü. Süresinde değilim de hele Kurtköy-Ümraniye arasında yaşadığım göt korkusu ve heyecan bana yetti. Fena tecrübe oldu ama, iyi oldu :D edit: Ben Boğaziçi'ne saptıktan sonra FSM buz tuttu diye araçlar yolu kapatmışlar. 2 saat sonra gelip tuzlama yapmışlarda yol öyle açılmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Bornovaya kar yağıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 pazartesi istanbula dönüyorum kar varmıdır ki hala?8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 sana kadim internet şakalarından biriyle cevap vereceğim; istanbulda 20 cm kar http://imageshack.us/scaled/landing/522/adszxk5.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 abooo inşallah denk gelmez basmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 An itibariyle ,beylikdüzün de kar yağıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Kar yağıyor B.evler /Ist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ist/çapa kar başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 topicteki Dpt ne oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maviekran Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 fazla sevinmeyin sistem degil bu geçiş sadece muhtemelen aksam saatlerinde yağmura dönücek sat24.com/en/?animation=true&ir=True bulutların gidiş yönüne bakabilrisiniz 7 gibi gökyüzü açık olucak eğer şanslıysak gece 4 gibi balkanlardan sistem alırız ama çok düşük bir şans bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar