Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 http://haber.gazetevatan.com/universite-sinavinda-bir-ilk/499982/1/Gündem neymiş şeriat geliyormuş külliyen yalan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Şeriat geliyo mu gelmiyo mu bilmiyorum ama gına geldiği kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 resmi olarak "sie gidin" diyorlar ülkeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 anadolu lisesi giriş sınavında vardı bu, diğer genel kültür sorularıyla da cevapları aynıydı. bilemediğinde diğer tarafa bakardın, hey gidi günler. din olması fln zaten saçma da, daha neler neler var la zaten sınavda saçma sapan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 yüzüklerin efendisinden de sorsunlar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 http://www.odatv.com/images/2011_10/2011_10_26/mujde-tunusa-demokrasi-geldi-2610111200_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 dindar nesil yetişti mi diye çek edecek tabi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 silivride yatan darbeciler bunu internette haber yaparak ASKERİ VE HALKI DARBE YAPMAYA KIŞKIRTIYORLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 odin kültürü sorsalar keşke, gençlere genel kültür olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Ben hatirliyorum oyle bir sey. Yok muydu zaten? Lise sinavi miydi yoksa o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Ya sanki şansa 1-2 soru çıkıyordu onlar da yukarıda dendiği gibi kopya amaçlı oluyordu. Bu arada şu da ek bilgi olsun, arkadaş zamanında Milan Politeknik'e girdiğinde girdiği sınavdaki sorulardan birinin Hz. Muhammed'in doğum yılı (ya da hicret tarihi) olduğunu söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 abdestalmadangirmekyasakolsunsınava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 eskiden sanırım LGS'de vardı din dersi şeysi, ama seçmeliydi. din dersini seçmeyenler o 5-10 soruyu değil, eklenen alternatif 5-10 soruyu cevaplıyordu. ben lisedeyken din kültürü dersinde bir sürü dini incelemiştik, hepsini anlatmıştı hoca. he tabii sonu sure falan ezberlemeyle bitti ama ezberleyen de ezberlemeyen de dersi 5'le geçmişti. şimdi kız kardeşim lisede, konuşuyoruz, din kültürü falan değil, direkt islam tarihi dersi veriyorlar bize diyor. diğer dinlerden falan bahsedilmiyormuş. bu da işte akepe şeriyat falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Ya o liseden liseye değişiyor ama. Ben de lisede bir sürü dini gördüm (ne kadar gördük tartışılır gerçi). Budizm, Şamanizm, Hristiyanlık, Musevilik falan hep anlatıldı. Aynı dönem farklı lisede okuyan arkadaşlara sadece İslam anlatılmış mesela. Bizim okulda din dersinde İncil'den bölümler okuyan hoca da vardı Abdullah Tunca'da vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ee eskidende din kültürü soruları vardı ki felsefe sorusu kadar, hangisini çözmek sitiyorsan onu çözüyordun, ne değişmiş ki tam olarak= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 liseye girerken vardı, öss de yoktu össde en fazla islam tarihi çıkıyordu. bu başka direkt din soruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bayağı failmış o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 hamsilipilav said: abdestalmadangirmekyasakolsunsınava din or never happened! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 benim için olay yakında şuna dönecek http://www.sowal.com/bb/images/smilies/michael-jackson-eating-popcorn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Bugün de şeriat gelmemiş demek ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar