Fin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 DEEP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 dasaaa gözukmuyor diyordum kaç gündür meğer rusyaya gitmiş. SKOR YAPTIN MI LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 kaçırmışım efsane topiği. roketin gitmesine üzüldüm ama iyi adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Masakari said: dasaaa said: burada ortam zaten her yer Adam Rusya'ya gitti sattı bizi. olm burada 9a 10a kadar çalışıyorum. 8:30da iş başı. günüm sayılı. senca kalan zamanda oturup nete mi girerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Saeros said: şu son konulan efsanevi paragraf dediğiniz şeylere hiç gülemiyorum efsanevi de değil hiçbiri bir çoğu paragraf bile değil hatta şişletirim sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Hamsili nie banlandıki? Benimle dalga geçiodu 9 kere gittin 10 kere geldin diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Akitoya da üzüldüm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ban festivali olmuş. gece biz uyurken bir şey mi yaptılar acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Cipetpet said: Hamsili nie banlandıki? Benimle dalga geçiodu 9 kere gittin 10 kere geldin diye :) yalan mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ben buldum niye banlandıklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Myshkin said: asdşadslkfsdf roketadam'ın çok hakkı yendi bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 taman uzatmayin fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 yine banlar olmus yine canlar yanmis. roket niye gittiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Topluca Fenerbahçe'ye saldırdılar gece. Zegna, Fenerbahçe'ye daha fazla laf söylettirmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Fitböl fanatiklerinin anlık rage lerini, bilim dünyası incelemeli. Anlamıyorum yani neyine bu kadar sinirleniyorlar, gözleri dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bence de küfür hakaret olmadıktan sonra adam banlemek cok sacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Eğer o topicde arada bazı mesajlar silinmediyse, zegna saçmalamış gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 kılavye delikanlıları bunlar !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Bana da bolum bani koymuslar. Link isteyenlere neden ban gelmiyor dedim, kalabaliklar kurallari degistirdik o yuzden dediler, elestirince de banlandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 gecmis olsun bilader orası futbol bölümü olur öyle ben de 22bin msj attım küfürü bırak hakaret bile etmedim en çok uzay gören üyeyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 onu meme gifleri koyarken düşünecektin bir de islam islam diye qq yapıyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 herkesin dini kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Saeros said: şu son konulan efsanevi paragraf dediğiniz şeylere hiç gülemiyorum efsanevi de değil hiçbiri bir çoğu paragraf bile değil hatta şişletirim sizi Kaliko said: Bunlar iyi gunlerimiz, sirada daha neler var, neler... Zamaninda bu milletin ugruna kan, ter, goz yasi doktugu hicbir deger kalmayacak. Simdi ile 100 yil oncesindeki fark, simdi ile bir sonraki yuz yil sonunda olusacak farkin yaninda devede kulak kalacak. Batinin bizle esitlik, ozgurluk, demokrasi takasinda elden cikacaklar namusumuz, milli suurumuz, inancimiz (tabii ki imanimiz) bizi biz yapan manevi degerlerimiz olacak. Arkadaslardan bazilari bunun dogal bir sey oldugunu ileri surmus. Yapmayin yahu! Essah mi diyonuz? O zaman gegirmek neden ayip, nicin donumuzu siyirip sokagin ortasina pislemiyoruz? Bunlari yapmaya da dogal diyen adamin Istiklal'de bir kosede dikilip kizlara bakarak masturbasyon yapiyor olmasi bizi sasirtmali mi? Yoksa ayip mi bu? Farz edin ki bir arkadasiniz (yabanci da degil) sizin yaninizda kariniza en son ne zaman sevistiginizi soruyor? Bu da mi dogal? Dogal diyen arkadaslar, bunun adi gavatlik. (kufur etmiyorum) Ariza sov denen sey nedir? Bunu yapalim derken bu kisilerin hic mi yuzu kizarmamistir? Bu soruyu soran kiza, telefonum burada, islandigin zaman beni ara, demis olsaydi biri ayip mi etmis olurdu? Sevismek dogal da islanmak mi degil? Inanilmaz bir israr ve azmin sonucunda beyinleri sungere cevrilmislerin ozgurluk, esitlik adi altinda her pazarlanana evet dedikleri, her yanlisi da dogru diye tasdik ettikleri surece bunlar bizim en namuslu gunlerimiz olacak. Siz sevgilinizle sevisirken, baciniz, dul ananiz da baskalariyla sevisir ayni evde. Size gore dogal degil mi lan gavatlar! Alkislarlayasiyorumdan. Site iyice isik evine dondu anasini satayim. yeterince efsane mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar