Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsanevi Paragraflar Arşivi v2

roket adam

Öne çıkan mesajlar

k1nJo said:

Liebe said:

yalnız konu sıçma-temizleme-basur vs. göt ile ilgili bi konu olunca sanki bıngıl, ice ve ben hemen summonlanıyoruz gibi geliyor bana. bana mı bi öyle geliyor abi

forumun geri kalanı zaten blackice'ı bekliyordu askerden gelmesi için ondan konuşmuyorduk kıhkıh

hahahahahasdf

lan askerde çok şanslıydım bi kaç ay alaturkada yaptım (ki hayatında elle çopçoplamamış biri olarak neler çektiğimi düşünün. ıslak mendillerle falan giriyodum)
neyseki sonra subay gazinosuna verildim de rahatladım. üstelik otomatik değişen koruyucu kılıflı klozetlerden vardı.

gerçi zaten temizleyen de bendim tuvaletleri.. :(
ondan sorun yok düşününce.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

k1nJo said:

Liebe said:

yalnız konu sıçma-temizleme-basur vs. göt ile ilgili bi konu olunca sanki bıngıl, ice ve ben hemen summonlanıyoruz gibi geliyor bana. bana mı bi öyle geliyor abi

forumun geri kalanı zaten blackice'ı bekliyordu askerden gelmesi için ondan konuşmuyorduk kıhkıh

hahahahahasdf

lan askerde çok şanslıydım bi kaç ay alaturkada yaptım (ki hayatında elle çopçoplamamış biri olarak neler çektiğimi düşünün. ıslak mendillerle falan giriyodum)
neyseki sonra subay gazinosuna verildim de rahatladım. üstelik otomatik değişen koruyucu kılıflı klozetlerden vardı.

gerçi zaten temizleyen de bendim tuvaletleri.. :(
ondan sorun yok düşününce.

ben de ev dışında yapamayan biriyim zaten çok iyi anlıyorum ahah.
ev dışında bi yerde olursa bi cebimde ıslak mendil diğer cebimde kağıt mendil. bi de kağıt olan mentolluyse tam s.çtın asdasasd
Sosyal ağlarda paylaş

Bizde allahtan 2 tane klozet vardı da rahat ettim, alaturka tuvalete tersten oturup delik yerine karolara sıçanlar neyse ki benim klozetlere girmiyordu.

24lü tuvalet kağıdı almıştım stokta tutuyordum, hatta kitap + tuvalet kağıdı + ıslak mendil üçlüsünden oluşan bi tuvalet çantam bile vardı. Konforundan vazgeçmeyeceksin hacı, elindekileri olduracaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bizim acemilikte alaturka tuvaletlerden birisinin kapısını çok yüksek takmışlar.

normalde yerden bi karış yüke olan kapı 4-5 karış falan yukarıdaydı o kabinde. tam karşısındada merdiven var iniş.

bigün merdivenden çıkarken tam bir açıyla denk geldim...

adamın kapının altından sarkan toplar ve dışkısının aşağı düşüşüyle göz göze geldim bi an. hala kabuslarıma girer asdfg

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...