Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 k1nJo said: Liebe said: yalnız konu sıçma-temizleme-basur vs. göt ile ilgili bi konu olunca sanki bıngıl, ice ve ben hemen summonlanıyoruz gibi geliyor bana. bana mı bi öyle geliyor abi forumun geri kalanı zaten blackice'ı bekliyordu askerden gelmesi için ondan konuşmuyorduk kıhkıh hahahahahasdf lan askerde çok şanslıydım bi kaç ay alaturkada yaptım (ki hayatında elle çopçoplamamış biri olarak neler çektiğimi düşünün. ıslak mendillerle falan giriyodum) neyseki sonra subay gazinosuna verildim de rahatladım. üstelik otomatik değişen koruyucu kılıflı klozetlerden vardı. gerçi zaten temizleyen de bendim tuvaletleri.. :( ondan sorun yok düşününce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 b*kunu çekmeye çalışırken öldü diye haberler izleriz artık sdfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Black-ice said: gerçi zaten temizleyen de bendim tuvaletleri.. :( bebeğim ya kıyamam. bizim tuvaletler hep alaturka kaldı :( topçu adam için geliştirici tarafı vardı ama artillery misali, aim and shoot. ESAS TOP 1 ATIM YAPILDI NAMLU İÇİ TEMİZ GERİ TEPME NORMAL ATIŞTA VUKUAT YOKTUR KOMUTANIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Black-ice said: k1nJo said: Liebe said: yalnız konu sıçma-temizleme-basur vs. göt ile ilgili bi konu olunca sanki bıngıl, ice ve ben hemen summonlanıyoruz gibi geliyor bana. bana mı bi öyle geliyor abi forumun geri kalanı zaten blackice'ı bekliyordu askerden gelmesi için ondan konuşmuyorduk kıhkıh hahahahahasdf lan askerde çok şanslıydım bi kaç ay alaturkada yaptım (ki hayatında elle çopçoplamamış biri olarak neler çektiğimi düşünün. ıslak mendillerle falan giriyodum) neyseki sonra subay gazinosuna verildim de rahatladım. üstelik otomatik değişen koruyucu kılıflı klozetlerden vardı. gerçi zaten temizleyen de bendim tuvaletleri.. :( ondan sorun yok düşününce. ben de ev dışında yapamayan biriyim zaten çok iyi anlıyorum ahah. ev dışında bi yerde olursa bi cebimde ıslak mendil diğer cebimde kağıt mendil. bi de kağıt olan mentolluyse tam s.çtın asdasasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 bi adam vardı elimde koca mendil paketiyle sıçmaya giderken beni ne zaman görse abi günaha giriyosun su değmesi lazım diyodu. sonra akşamları gidip bonzai içiyodu aynı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 hahahaha off koğuştaki çorap kokusu geldi burnuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Bizde allahtan 2 tane klozet vardı da rahat ettim, alaturka tuvalete tersten oturup delik yerine karolara sıçanlar neyse ki benim klozetlere girmiyordu. 24lü tuvalet kağıdı almıştım stokta tutuyordum, hatta kitap + tuvalet kağıdı + ıslak mendil üçlüsünden oluşan bi tuvalet çantam bile vardı. Konforundan vazgeçmeyeceksin hacı, elindekileri olduracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 abi bizim acemilikte alaturka tuvaletlerden birisinin kapısını çok yüksek takmışlar. normalde yerden bi karış yüke olan kapı 4-5 karış falan yukarıdaydı o kabinde. tam karşısındada merdiven var iniş. bigün merdivenden çıkarken tam bir açıyla denk geldim... adamın kapının altından sarkan toplar ve dışkısının aşağı düşüşüyle göz göze geldim bi an. hala kabuslarıma girer asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 çok boktan muhabbetiniz var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 abi canlıların temel ortak özelliklerinden biri boşaltım. yeme içme cinsellik hakkında ne kadar konuşuyorsak bu konuda o kadar saygıyı hakediyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 elesso said: adamın kapının altından sarkan toplar ve dışkısının aşağı düşüşüyle göz göze geldim bi an. hala kabuslarıma girer asdfg scarred for life asdassadsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 işte şimdi sıçtık scata kadar yolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 ben çok seviyorum. ellesonun hikayeye ayrıca bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 fenalaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 GOTUNE SU DEYMEYEN GODOSTUR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 askerlik + sıçma muhabbeti köşedeki kaave şu an dünyanın en elit yeri oldu gözümde teşekkürler paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 askerlik tamam da sıçmanın elit olmamakla ne alakası var. elit 2 girls 1 cup yapınca elitliği mi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=OtBAPOg5nnc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 O degilde bazen cok temiz siciyorum, tuvalet kagidinda en ufak bi leke olmuyor. O kadar tuhaf bir his ki bazen acaba az once gercekten sictimmi yoksa hepsi bir hayalmiydi diye kendimden suphe ettigim oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 hangi yöntem? yöntemi söyleyeceksin önce ona göre yorumlayacağız. 1) çop çop 2) duj 3) hands free (su+tkağıdı) 4) kuru sıkı (sadece tkağıdı) hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 yontem yok o durumda, cunku gotunde bok kalmamis oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 ben de eskiden 1 parça olması gereken boku 3 parçaya bölüp sıçıyordum. kuş yemi yemeye başlayalı uzun uzun sıçıyorum. hatta öyle ki işimi bitirip hands free takıldıktan sonra eserime bakıp gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 anlat daha çok detaya gir! DAHA ÇOK BOK DETAYI DUYMAK İSTİYORUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 gel bacagina sicayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Goldbaren çok kötü yakalanmış :( Utancından hala gelemedi konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar