Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsanevi Paragraflar Arşivi v2

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Rerore said:

duş ya da ıslak mendil yok
en basitinden havalanı tuvaletlerine bakın

italya da otelde bide vardı
http://www.turkuazinsaat.com/images/urunler/duravit-bide-foster.jpg

adamların ne kadar gerizaklı olduklarıan en büyük örnek
ulan 2sini birleştirmeyi akıl edemiyorsun
2m2 lik banyoyu şunla daraltmış

her otelde olmuyor bu, belli bir standardın üstünde olması gerekiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Rerore said:

duş ya da ıslak mendil yok
en basitinden havalanı tuvaletlerine bakın

italya da otelde bide vardı
http://www.turkuazinsaat.com/images/urunler/duravit-bide-foster.jpg

adamların ne kadar gerizaklı olduklarıan en büyük örnek
ulan 2sini birleştirmeyi akıl edemiyorsun
2m2 lik banyoyu şunla daraltmış

Tuvalete musluk koymaktan ne avantajı var bunun hiç anlamıyorum. Boklu boklu birinden kalkıp diğerine mi geçiyorsun yani. Arada şap diye düşerse ne olacak? Tuvalete musluk koymak büyük bir teknoloji değil sonuçta. Sıçmak için iki farklı aparat mı kullanır?
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

Akito said:

sonra 3. bir çocuk geldi benim suskunluğumu ayak sesleriyle bastırarak ve diğer çocuklara "ülkenizin kurucusu ve özgürlüğünüzün savunucusu ölmüş olmasına rağmen topla oynadınız, topla gezdiniz ve şimdi sadece bi spor kulübünün eski başkanı öldüğü için topla oynamayı bıraktınız, gerçekten de bu duygularınızda samimi misiniz ? 9 ve 11 yaşında olmanıza rağmen yaptığınız şeyin saçmalığını anlayamıyor musunuz ?" dedi

oturduğum yerden doğruldum ve çocuğa baktım. konuşmama fırsat vermeden "amca sen de kafandan hikayeler kurup duygu sömürüsü yapmayı bırak futbol futbol diye diye ülkeyi sömürdünüz" dedi. senin baban kim bakayım diye sordum çocuğa hayranlıkla.

"atatürk olmasa babanız kimdi bilmezdiniz şerefsizler" diye haykırdı üçümüze birden. 9 ve 11 yaşındaki çocuk grubunu tamamlayarak adeta 10 yaşında bir çocuğa döndermişti beni bu argümanıyla. dilim hareket edemedi, sustum.
"çetin taş" diyerek bitirdi. sorduğum soruyu hatırlamakta güçlük çekmeme rağmen bunun babasının adı olduğunu anlayabildim. yere yığıldım. çetin taş bir defa daha kazanmıştı.

AHAHAHAHAHAAMKAMKMAKMKAMAMKAMK
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

eheheh, teşekkürler. şunun devamı olarak yazmıştım

https://pbs.twimg.com/media/BvEl7luCQAAKxvv.jpg

Cons said:

Akito said:

sonra 3. bir çocuk geldi benim suskunluğumu ayak sesleriyle bastırarak ve diğer çocuklara "ülkenizin kurucusu ve özgürlüğünüzün savunucusu ölmüş olmasına rağmen topla oynadınız, topla gezdiniz ve şimdi sadece bi spor kulübünün eski başkanı öldüğü için topla oynamayı bıraktınız, gerçekten de bu duygularınızda samimi misiniz ? 9 ve 11 yaşında olmanıza rağmen yaptığınız şeyin saçmalığını anlayamıyor musunuz ?" dedi

oturduğum yerden doğruldum ve çocuğa baktım. konuşmama fırsat vermeden "amca sen de kafandan hikayeler kurup duygu sömürüsü yapmayı bırak futbol futbol diye diye ülkeyi sömürdünüz" dedi. senin baban kim bakayım diye sordum çocuğa hayranlıkla.

"atatürk olmasa babanız kimdi bilmezdiniz şerefsizler" diye haykırdı üçümüze birden. 9 ve 11 yaşındaki çocuk grubunu tamamlayarak adeta 10 yaşında bir çocuğa döndermişti beni bu argümanıyla. dilim hareket edemedi, sustum.
"çetin taş" diyerek bitirdi. sorduğum soruyu hatırlamakta güçlük çekmeme rağmen bunun babasının adı olduğunu anlayabildim. yere yığıldım. çetin taş bir defa daha kazanmıştı.

nefes almakta güçlük çekiyorum dsfasdfasdfsdfasdfsadfas
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Heralde her defasında duş alıyorlar. Avrupada ben öyle yapıyorum çünkü =(

Malesef hayır

1- eve ayakkabıyla girmek
2- sıçtıktan sonra götünü kuru kuru silmek

adamlara rahatsızlık vermiyor nedense. Hergün duş almayı zaruri gören batılı bile bu 2 eylemi gerçekleştirdiğinde vücudunu ve evini pisletmiş gibi hissetmiyor her nasılsa.
Sosyal ağlarda paylaş

bu mevzuyu konuşmuştuk sanki ama benim standart söylemimi yineleyeyim...
g.tünü yıkamamanın kültürü olamaz. ispanyadan, italyadan, fransadan ve daha nice avrupa ülkesinden gelen misafirlerim akşam yemeğinde kafayı bulduktan sonra bir çok kez "o oteldeki tuvaletin içinde ayrı bir su sistemi var, o ne işe yarıyor?" diye sorduklarında "g.tünüzü yıkıyorsunuz onunla" diye cevap vermiştim ve bir çoğu bunu komik bulmuştu. Ulan g.tünüzü yıkayın diye tuvalet tasarlanmış, nesi komik?

akito da ne yazmış he?!
neyse...yörüngeye selamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Rerore said:

Akito said:

eheheh, teşekkürler. şunun devamı olarak yazmıştım

https://pbs.twimg.com/media/BvEl7luCQAAKxvv.jpg

Cons said:

Akito said:

nefes almakta güçlük çekiyorum dsfasdfasdfsdfasdfsadfas

ABİ AGIHSDAAHGJDSFDGHDDJKGDKLJHL
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...