gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 yaaa ben yapacaktım onu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 goldbären said: sizce bu adamın olgunlaşması mümkün mü? Tam bir ayisin ya ahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 goldbären said: sizce bu adamın olgunlaşması mümkün mü? goldbaren rolls 2d20 = crit. wot has no effect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Madcat said: vivavale said: Lisede vardi tas, unide biraz takilmistik tasti sonra elimde tutamadim hatunu giderken yine tasti, gecenlerde gordum hala tasti ogretmen olmus urfanin en ucra kosesinde gorev yapiyor, ayni okuldan ogretmen sevgilide yapmis ve hala tas Hayatimdaki en buyuk fail bu hatun ve hala tas :/ tamam abi olayi anladik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 pontipati said: KuddusiMavra said: pontipati said: 30 kere f5 ledim abi olmuyor. mozilla dan açtım gene aynı ama 'find-friends' yazınca linke arkadaş arayabiliyorum bikaç kişi ekledim sayfa beğendim foto yükledim hatta bilgilerimde girdiklerim yazıyor lol ne iş anlamadım facebook.com/ a gidince direkt www.facebook.com/gettingstarted/ e gidiyor... ya zamanında seninle ilgili yazdığım bir rapordan dolayı facebook seni kara listeye almış olabilir. Mc_Lovin...Kulakların çınlasın B)- NE RAPORU YA BENİM FEYSBUKUMU BİLMİYON Kİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 BAYA EFSANEYMİŞ ÇETO LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 ahahaha. ponti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Neyi efsane bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 ORUÇ BAŞINA VURDU ÇETO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Çeto oruç tutuyo mu ki? Allahsızlığı yayma kürsüsü başkanımız gizli müslüman çıktı başganım!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 olm müslüman olan sizsiniz, iftira eden de sizsiniz. ne orucu lan, tövbe B)- allahsızlığı yaymak falan işim olmaz o işlerle. reca ederim,lütfen kendinize geliniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 KuddusiMavra said: Hepinize de benden saygilar gençler. Yalan yok.Etraf bol Rus hanımefendi kaynıyor.Allah hepsini sahiplerine bağışlasin. ... foto talebinde bulunan arkadaşlar için henüz bir aksiyonum yok. tövbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Asteroth said: balon said: Abicim ben AKP fanboyu değilim, ona her oy atan AKP fan boyu olmuyor. Fan boy olan sizsiniz ben değil. Aleni yolsuzlukları halen inkar ediyorsunuz. Ben kabul ediyorum, yapmışlardır diyorum. Sen yapmamışlardır diyorsun. Hangisi fanboyluk? Aleni işte yapıyorlar bunu malesef. Ne utanıcam; hepsi aynı bokun halkaları. http://www.gecmisolsunbasbakanim.com/?p=146 said: Melik Taha KİRAZ - 26 - İstanbul Sayın ve kıymetli başbakanım, Allah sizlere sıhhat versin. Kalbinizdeki sevgiyi ve erdemi, tüm vatandaşlarımıza nasip eylesin. Dualarımızın sizinle olduğunu biliniz. Samimiyetiniz ve sevginiz karşılıksız kalmayacaktır. Allah'a emanet olunuz. Melik Taha KİRAZ- İstanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 ben anlamadım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 aynı adam işte kalbindeki erdemi ve sevgiyi hepimize nasip etsinmişmiş ahaha insaf ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 anaa e yukarda yolsuzlukları kabul ettiğini söylemiş etmeyenlere kızmış o yüzden kafam çok karıştı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 balon gibi adammış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 malezya başbakanını da ekleseydin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Ösym baskanı ve yuksek lisanslı tekstil mühendisliğini de ekleyelim. Adamin başarıları belli dhhssjsjshs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 bi de bu foto yerine can yeleğinin altından göbek sarkan fotoyu mu kullansaydınız acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 o kadar stalkerlık yapmadım abi ilk gördüğüm fotoğraf buydu. hem bu resim yeteri kadar komik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Black-ice said: ben anlamadım lan Sen bi konuyu okuyup el atsana şuna ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 yalnız gerçek archenemy asterothmuş, karabuzun arçenemiliği tırtmış meğersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 punjabi please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar