Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsanevi Paragraflar Arşivi v2

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Nigger_of_the_sand said:

Soykırım state eliyle yapılmış bir etnik temizliktir. Türk toplumuna bağlanan birşey yok aslında, devlet Türk toplumunu kendine siper ediyor. Türkler ile Ermeniler'in karşılıklı kıyışması bir iç savaştır, olay sırf ondan ibaret olsa karşılıklı dersin çıkarsın ama bir devletin kendi vatandaşlarının mallarına, evlerine el koyup ölecekleri koşullara tabi tutması, bütün bir etnisiteye karşı intikam hareketine girişmesi insanlık suçudur ve soykırımdır. Türk toplumunun burada uygulaması gereken refleks kendi onurlarını devlete siper etmek değil, kendi paylarını sivil savaş seviyesinde tutup, üstüne "biz yeri geldi komşularımızı devletin ekstrem uygulamalarından bile koruduk" diye halkın devletin suçlarından kopukluğunu ön plana çıkarıp Osmanlı'nın hareketlerini ise sahiplenmemektir. Ama zaten insanlığın yüz karası bir devletin onurunu bu kadar sahiplenip Ermeni mezarlarına "orospu çocuğu" diye grafiti çizmeyi sürdüren bu milli benlik nefret duyulacağı yokken bile nefret odağı haline geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen konsepti yanlış anlamışsın bıyık. Fikir ve düşüncelerimizi yansıtan beğendiğimiz mesajları değil, özellikle komedi unsuru bulunduran ve hiç bir üye tarafından kaçırılmaması gerektiğine inandığımız mesajları paylaşıyoruz burda. Alıntıladığın mesaj seninle aynı görüşlere sahip olmayan birine hiçbişey ifade etmez.
Sosyal ağlarda paylaş

başlık efsanevi paragraflar arşivi.
komik paragraflar arşivi olsa alıntılayıp koymazdım.
önceki sayfalara da baktım sadece komik alıntılar yok.
hiç kimsenin kaçırmamasına inandığım için zaten buraya alıntıladım.
ayrıca mizah da fikir barındırır, benim de fikirlerime uymayan mizah olabilir.
burası garbage, şunu koyma, bunu koyma demek de ayrı bir mesele zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Fransuxa said:

bıyık aragazı tanrısı seni kutsasın. mesela bizim burda bi abi var kesik şahini var o mesela mor tavandan sarkan küçük led ışık tanrısına inanıyo. dua ederken zor oluyo diyo ama olsun. inanç bu abi saygı duyucaksın.

pontipati said:

mor tavandan sarkan küçük led ışık tanrısı ne lan asdasdf

Cuce said:

düşük enerji tüketimiyle makul nur sağlıyan sahane bi tanrıymış işte
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Ulan bi kız vardı arkadaşım , böyle acaip bişeydi beraber dışarı filan çıktık arkadaş muhabbeti , karoake filan yaptık.. sonra ben evlenince filan kızın mesajlarına cevap vermedim.. kız gitmiş Hamit Altıntopla evlenmişabi geçen gün :p

bu da böyle bir anımdır

burda da bulunsun, okuyun;

http://forum.paticik.com/read.php?62,7602379,page=1
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

neutrino said:

Hakkiyendi said:

legal yollu bi önerisi olan yok mu buna ya

Masakari said:

sittir legali, memlekette kanun nizam mı kaldı? Tenhada kıstırdığını affetme.

legali said:

sen sittir len

abi aziniza ediyim bu ne lan, ofiste tukurdum resmen kahveyi.

AHAHHAAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAAHHAAHGAHUAB
Sosyal ağlarda paylaş

bugün yemekhanede aklıma geldi. kendi efsane paragrafım. aynı yemekhanede yemek yediği kıza nasıl yaklaşacağını soran birine taktik veriyorum

Mal said:

yemek kuyruğunda arkasına geç. böyle dibinde burnundan nefes al kokluyomuş gibi sonra ohhhh diyerek bırak nefesini. bi kaç kere tekrarla bunu rahatsız olacaktır. dönüp napıyosun sapık felan der yada ters ters bakar heralde. o zaman çok alınacaksın. astımım ben diyip nefes alamıyorum bazen diyip elini yüzüne kapatarak gidip sandalyeye oturup ağlayacaksın. gelip özür felan dilerse de tamam sorun değil parfümün güzelmiş ama felan dersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

Madcat said:

neutrino said:

Hakkiyendi said:

legal yollu bi önerisi olan yok mu buna ya

Masakari said:

sittir legali, memlekette kanun nizam mı kaldı? Tenhada kıstırdığını affetme.

legali said:

sen sittir len

abi aziniza ediyim bu ne lan, ofiste tukurdum resmen kahveyi.

AHAHHAAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAAHHAAHGAHUAB

ABİAKHAHLAHALHASHSAGASDA
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
"roket adam" said:

Yine ben açayım istedim. Bulunsun.

Eskisi buradaydı: http://forum.paticik.com/read.php?62,5805838

Lütfen tekrar mevzu çıkarmayın da çoluk çocuğa bırakmalık topiğimiz olsun. Birisi ne lan bu patücük turunçu turunçu dediğinde al abi bak çoQQomiQ diyebilelim.

Bu ne şimdi ben anlamadım yeniyim ne istedinki komik bişeyler mi koyalım
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...