aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Ercument Senlendirici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 şenlendirici of the ercüments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 aquila said: Ercument Senlendirici http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/db/Charmeur_de_serpents_%C3%A0_Jaipur_(2).JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 acilin_gizlar_saliyom_gobrayi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Nigger_of_the_sand said: Soykırım state eliyle yapılmış bir etnik temizliktir. Türk toplumuna bağlanan birşey yok aslında, devlet Türk toplumunu kendine siper ediyor. Türkler ile Ermeniler'in karşılıklı kıyışması bir iç savaştır, olay sırf ondan ibaret olsa karşılıklı dersin çıkarsın ama bir devletin kendi vatandaşlarının mallarına, evlerine el koyup ölecekleri koşullara tabi tutması, bütün bir etnisiteye karşı intikam hareketine girişmesi insanlık suçudur ve soykırımdır. Türk toplumunun burada uygulaması gereken refleks kendi onurlarını devlete siper etmek değil, kendi paylarını sivil savaş seviyesinde tutup, üstüne "biz yeri geldi komşularımızı devletin ekstrem uygulamalarından bile koruduk" diye halkın devletin suçlarından kopukluğunu ön plana çıkarıp Osmanlı'nın hareketlerini ise sahiplenmemektir. Ama zaten insanlığın yüz karası bir devletin onurunu bu kadar sahiplenip Ermeni mezarlarına "orospu çocuğu" diye grafiti çizmeyi sürdüren bu milli benlik nefret duyulacağı yokken bile nefret odağı haline geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Sen konsepti yanlış anlamışsın bıyık. Fikir ve düşüncelerimizi yansıtan beğendiğimiz mesajları değil, özellikle komedi unsuru bulunduran ve hiç bir üye tarafından kaçırılmaması gerektiğine inandığımız mesajları paylaşıyoruz burda. Alıntıladığın mesaj seninle aynı görüşlere sahip olmayan birine hiçbişey ifade etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 biyik iste ne bekliyorsun ki. ninja vol 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 başlık efsanevi paragraflar arşivi. komik paragraflar arşivi olsa alıntılayıp koymazdım. önceki sayfalara da baktım sadece komik alıntılar yok. hiç kimsenin kaçırmamasına inandığım için zaten buraya alıntıladım. ayrıca mizah da fikir barındırır, benim de fikirlerime uymayan mizah olabilir. burası garbage, şunu koyma, bunu koyma demek de ayrı bir mesele zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Forum adabı öğretiyoruz bıyık. 2dk tatava yapma, peki axedice, sen nasıl uygun görürsen en doğrusu odur axedice de geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 baltazar mesajini silmisler konsoldan coguzuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Resimlerle mesimlerle süslemiştim halbüse, ben de bi üzülmedim değil =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 "roket adam" said: gülümsemedim hatta burnumdan hava dahi püskürtmedim. bu arkadaş kyk yurtlarında kalan mühendislik okuyan ve günde 3 vakit youtubeda arap şakaları diye aratıp hunharca gülen ve insanlara zorla izleten arkadaş tipinden galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Fransuxa said: bıyık aragazı tanrısı seni kutsasın. mesela bizim burda bi abi var kesik şahini var o mesela mor tavandan sarkan küçük led ışık tanrısına inanıyo. dua ederken zor oluyo diyo ama olsun. inanç bu abi saygı duyucaksın. pontipati said: mor tavandan sarkan küçük led ışık tanrısı ne lan asdasdf Cuce said: düşük enerji tüketimiyle makul nur sağlıyan sahane bi tanrıymış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 neutrino said: Hakkiyendi said: legal yollu bi önerisi olan yok mu buna ya Masakari said: sittir legali, memlekette kanun nizam mı kaldı? Tenhada kıstırdığını affetme. legali said: sen sittir len abi aziniza ediyim bu ne lan, ofiste tukurdum resmen kahveyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 suBzer0 said: Ulan bi kız vardı arkadaşım , böyle acaip bişeydi beraber dışarı filan çıktık arkadaş muhabbeti , karoake filan yaptık.. sonra ben evlenince filan kızın mesajlarına cevap vermedim.. kız gitmiş Hamit Altıntopla evlenmişabi geçen gün :p bu da böyle bir anımdır burda da bulunsun, okuyun; http://forum.paticik.com/read.php?62,7602379,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 hocam ayıp oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 @neu abi bokunu çıkarma lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 lan ben yazdığımda ekşiye falan gitmemişti, kendi aramızda görmeyen varsa girsin okusun diye koymuştum, sorry :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Madcat said: neutrino said: Hakkiyendi said: legal yollu bi önerisi olan yok mu buna ya Masakari said: sittir legali, memlekette kanun nizam mı kaldı? Tenhada kıstırdığını affetme. legali said: sen sittir len abi aziniza ediyim bu ne lan, ofiste tukurdum resmen kahveyi. AHAHHAAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAAHHAAHGAHUAB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 bugün yemekhanede aklıma geldi. kendi efsane paragrafım. aynı yemekhanede yemek yediği kıza nasıl yaklaşacağını soran birine taktik veriyorum Mal said: yemek kuyruğunda arkasına geç. böyle dibinde burnundan nefes al kokluyomuş gibi sonra ohhhh diyerek bırak nefesini. bi kaç kere tekrarla bunu rahatsız olacaktır. dönüp napıyosun sapık felan der yada ters ters bakar heralde. o zaman çok alınacaksın. astımım ben diyip nefes alamıyorum bazen diyip elini yüzüne kapatarak gidip sandalyeye oturup ağlayacaksın. gelip özür felan dilerse de tamam sorun değil parfümün güzelmiş ama felan dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Cons said: Madcat said: neutrino said: Hakkiyendi said: legal yollu bi önerisi olan yok mu buna ya Masakari said: sittir legali, memlekette kanun nizam mı kaldı? Tenhada kıstırdığını affetme. legali said: sen sittir len abi aziniza ediyim bu ne lan, ofiste tukurdum resmen kahveyi. AHAHHAAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAAHHAAHGAHUAB ABİAKHAHLAHALHASHSAGASDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ahahah şunu ilk okuduğumda 10 dakka gülmüştüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 http://imgur.com/UOLfFkM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 "roket adam" said: Yine ben açayım istedim. Bulunsun. Eskisi buradaydı: http://forum.paticik.com/read.php?62,5805838 Lütfen tekrar mevzu çıkarmayın da çoluk çocuğa bırakmalık topiğimiz olsun. Birisi ne lan bu patücük turunçu turunçu dediğinde al abi bak çoQQomiQ diyebilelim. Bu ne şimdi ben anlamadım yeniyim ne istedinki komik bişeyler mi koyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 sen koyma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar