Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsanevi Paragraflar Arşivi v2

roket adam

Öne çıkan mesajlar

imamizer said:

madem anlatılıyor herşey, biraz da ben sıradan bir günümden, deneyimlerimden bahsedeyim madem...

geçen ben de otobüste bi karı tavladım seviştik ayak üstü hemen en arkada. bittikten sonra dedim burada ineyim ben.

indim yürüyorum. yürürken bir kız saat sordu, akabinde sohbet ettik. verdim enerjiyi, dedim seni silkereim lan! dedi çok dobrasın hemen sevişelim. ok dedim hemen kuytu bi yere geçtik. seviştik.

yoluma deva medip arkadaşımla buluştum. bi yere oturduk laflıyoruz. karşı masada kızlar var. ben tabi alfa male, womanizer, chick magnet falanım ya verdim ortama elektriği hormonu. kızlar laf attı zaten bi bahaneyle. arada sohbet başladı. ben bi ona dokunuyorum bi ona. arada arkadaşa da sürtüyorum. abi ayıp olmuyor mu falan diyor bu. sonra kalktı gitti zaten söylene söylene. ben de kıların biriyle masanın altında diğeriyle kasanın yanında seviştim.

sonra evin yolunu tuttum. apartmana girerken kapıcı ile göz göze geldik. abi sevişelim mi? der gibi baktı. yok canım yeter bugün der gibi gülümseyerek karşılık verdim.

eve girdim.
kendimi yağlayıp, karın kaslarımı sayarak uyuya dalmışım...
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

Abi xuun cok fazla terim kullaniyorsun. Cogunu da anlamiyorum. Anlamadigim icin bilincaltim sana gicik olmama neden oluyor. Tirnaklarinin pis oldugunu dusunmeme, senin gibi acayip acayip konusan rengarenk sapkali arkadaslarinla milleten 1 lira istedigini dusunmeme, sokakta kopek saldirsa mudehale etmeden once gotunu hart diye isirmasini bekleyip aman abi mutlala kuduz asisi olman lazim diye seni asiya yollamayi istememe sebep oluyor.
Aslinda renk katiyor iste adam foruma farkli bir kitlenin bagrindan kopup ellerini yikamadan gelmis ne var. Herkes senin gibi barzo olmak zorunda mi diyen bir tarafim da yok degil..
Celiskiler yumagi icindeyim xuun. Sigarayi birakmayi dusunuyorum bir de.. Sag bacagimi daha az hissediyorum lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

Bahar şenliğinde 3 tip insan var.

1.si pelinsuyla şenlikteyiz :) :) :) tweetini çeken ve bir kızın omzunda sızması hedefiyle 8 saat çimlerde hunharca ağnanan sözde alfa male batu. Kızın saçlarıyla oynarken falan resmini koyuyor facebooka, türkiye gibi metrekare başına düşen abaza sayısında lider bir ülkede olduğumuz için de üniversite komünitesinin buna tepkisi vışşşşş adam götürüyor oluyor. Bu birinci kısım bahar şenliklerindeki. Pelinsunun twitterında da ertesi gün o mesajın üstünde tunç benim hem en iyi arkadaşım hem sevgilim tweetini gören batu beni arayıp abi bu finalleri ne yapacaz diyor.

Kız arkadaşımla şenliğe akıcaz hacıt diyen bir kesim de var, onlar bu OP'un gösterğindeki tayfadan daha beter. Gökçeyle çok eğlendik, ilişkimizde çok yol kat ettik. B.k katettin, bütün gece 7 yaşındaki çocuğun yanındaki kızın elini tutmasından hallice hiçbirşey yapmadın ve o kız 3-4 ay sonra bu ilişkiden artık keyif almıyorum sedat artık seni arkadaştan öte göremiyorum deyip tijen teyzenin oğlu doktor murata yatay geçiş yapıcak.

3. parti de şey.... Hacı öyle bir içmişiz ki o gün bla bla burdan sonrası bilimum hangover the movie çakması. Serdar ortaç konserinde 3 saat hocam.com iphonedan açık mal gibi oturdun ve gruptan özellikle ayık bıraktığınız bir arkadaş sizi insanlığına eve attı. Rüyalarımın macerası aqü.

Evet.

http://forum.paticik.com/read.php?13,6945342,page=3#msg-6945778
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

chrome said:

Abi xuun cok fazla terim kullaniyorsun. Cogunu da anlamiyorum. Anlamadigim icin bilincaltim sana gicik olmama neden oluyor. Tirnaklarinin pis oldugunu dusunmeme, senin gibi acayip acayip konusan rengarenk sapkali arkadaslarinla milleten 1 lira istedigini dusunmeme, sokakta kopek saldirsa mudehale etmeden once gotunu hart diye isirmasini bekleyip aman abi mutlala kuduz asisi olman lazim diye seni asiya yollamayi istememe sebep oluyor.
Aslinda renk katiyor iste adam foruma farkli bir kitlenin bagrindan kopup ellerini yikamadan gelmis ne var. Herkes senin gibi barzo olmak zorunda mi diyen bir tarafim da yok degil..
Celiskiler yumagi icindeyim xuun. Sigarayi birakmayi dusunuyorum bir de.. Sag bacagimi daha az hissediyorum lan.

Bir tane tuttursa iyiymiş, yazdıgında ilk satırını okumuştum.

Genelde bilekte siyah çizim lekesi kalıyor gerçi.

1 puan.
Sosyal ağlarda paylaş

AHHHAHAHHHAHH

http://forum.paticik.com/read.php?62,6957300,page=15

bliksem said:

Esh said:

Abi testosteron basligi olmus yine ya.

Gidin soyleyin ailelerinize artik saplama dogrumasinlar bu ne amk?

Esh said:

Ya tamam gogusler etkileyici de

Esh said:

Vay amk gercek mi bu lan

iki memenin bir adam üzerindeki etkisini üç mesaja dagılan bir spektrumda izlediniz.

viktor muydu sosyoloji okuyan eden? alsın tez yazsın şunun üzerine.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

aras sen 10 seneden fazladır peynirin her türlüsünü kullanmıyor muydun?
seneler önce yurtdışından lor getirip festivallerde satan arkadaşın orcun gazdan ölmedi mi?
hatta sarkutericiler birligine yakalandın 4-5 yıl evvel osur osur kurtulmadın mı?
şimdi gelmiş peynir üstünden milletle daşak geçiyorsun.inan bir bok anlamıyorum senden.
zeki akıllı adamsın, halin vaktin yerinde, gezdin gördün, tamam ama sen manyak mısın lan gelmiş forumda çoluk çocukla uğraşıyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...