Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

son 1 haftamız kaldı :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olum kurtulcaz diyorum, tüm paranı herkese planescape torment hediye etmeye harca,
sonucunda paralel dünya açılcak, ona ışınlanacaz herp berbarer.
Mesaj tarihi:
pontipati said:

izmir de olup şirince ye gidecek var mı? (ciddi soru)

İzmir'deyim. Geçen haftasonu Şirince'deydim. Eğlencesine 21'inde de gelelim mi lan diye muhabbet ediyoduk...

Şirince'de şu anda 21i gecesi kalacak yer bulmak imkansız. Bütün pansiyonlar ağzına kadar dolmuş durumda. Pek çok köylü evinin odalarını da çoktan kiralamış. Konuştuğumuz bir şarap evi işletmecisi Şirince'nin normal kapasitesinin 2 katını aştıklarını söylemişti.

Çadırla gitcek varsa gidebilir. Ama Şirince'nin soğunda çadırda donarak ölmektense yanarak ölmeyi tercih ederim :D
Mesaj tarihi:
Şirinceliler kıyametten çok kalabalıktan korkuyorlar artık, çünkü 750 nüfuslu köyde 150bin kişi olacağı hesaplanıyormuş.

Ne elektrik ne su şebekesi dayanır buna, yani bütün köyün boku burada toplanacak köyümüzü bok basacak diyorlar sdf
Mesaj tarihi:
150bin mi??? 1.500 kişiyi kaldıramayacak kadar küçük bir yer Şirince.

150 bin kişi Şirince'nin bağlı olduğu Selçuk'ta bile konaklayamaz. Ya da konaklar. Bilemedim şimdi.
Mesaj tarihi:
Yalnız şu 2012 konusu ne zaman kıyamet muhabbetine döndü onu anlamadım.

Şu furyanın yeni başlarındayken iddia ettikleri dünyanın sonu filan değildi de Marduk gelicek kozmik bişeyler olucak hepimiz nirvanaya ericez aşıcaz psişik güçlerimiz olucak filan diyolardı.

Kimse sallamadı diye mi kıyamet günü diyip daha inanılabilir hale çevirmeye çalıştılar yoksa ilk versiyonunda da kıyamet geyiği var mıydı?
Mesaj tarihi:
Red said:

oraya gidenler komple fişlenmeli ve ifşa edilmeli

şuna katılıyorum. hatta benim bi arkadaşım "gidek mi laan eğleniriz hihi" dedi. lan sus dedim yicen tokadı şimdi ağzının ortasına.
Mesaj tarihi:
150000 ne lan bütün orman yetmez çadır kurmaya millet açlıktan ölür orda.

yemin ederim salaklık bedava. mallar ordaki matematik köyüne girmeye çalışır bi de.
Mesaj tarihi:
olm şirince süper bir yer lan. ünide gitmiştim bi kaç kere. şark köşelerinde şişe şişe meyveli şarap içip ayı gibi sızmış acaip eğlenmiştim. tr'de olsam marduk bahanesiyle yabanmersini şarabı içmeye giderdim.
Mesaj tarihi:
Valla uzaylılar alıp gelse götürseler bizi, galactic federationsda officer olsak hepimizin sonra kendi gemisi olsa. Neutral zone a girip çıksak girip çıksak. Keşke ah keşke. :(
  • Yeni Oluştur...