Marty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 aradim taradim dogru duzgun aha benim aradigim bu! diyebilecegim birsey bulamadim. aradigim sey caesar 3 tarzi. hatta direkt caesar 3u ariyorum. ama simdi onu yuklesem, o grafikler pixel pixel gozlerime baticak, hayallerimi yikicak diye korkuyorum. var mi sezar gibi ama 20 yillik olmayan tavsiye edebileceginiz bir oyun? bir de anno1404 u duydum, o nasildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 sim city Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 annolar belki tropico, tropico biraz daha ekonomi savaş yok hiç, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Pharaoh ya net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 simcity cok bayik geliyo. caesar pharaoh gibi daha medieval tarz ariyorum. pharaoh da oynamistim. ss lerine falan bakayim bi onun. tropico hic oynamadim ona da bakayim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ceaser 4 çıkmıştı bi ara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ceaser ı en son gördüğümde güzeldi grafikleri, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Pharaoh a başlayınca zaten net bi bakmışın 2013 mayıs falan olmuş dsf expansionuda katınca üstüne çok uzun süre oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 tropico 4 + modern times exp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 zweisamkeit said: ceaser 4 çıkmıştı bi ara? o da fena değil, grafikleri güzel dinamikleri de idare eder. bir ceaser 3 değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 tropico cok ilginc gorunuyo da once pharaohu deniycem. ek paketi de varmis bi de. bunu az oynamistim, ek paketi hic bilmiyorum. denemis olurum. grafikler kor ediciyse anno ya da tropicoya bakarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Evet Cleopatra mı neydi ek pakedinin adı hatta. Benim de oynayasım geldi lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 of firavunda o piramitler bitene kadar sakalın uzardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 pharaoh çok güzeldi de antik mısır kuzey kore gibiydi, herşey devletten geliyordu illa. orası bayağı saçmaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Şuradan bakacaksın işte. http://en.wikipedia.org/wiki/Impressions_Games Ben Zeus'u oynamıştım iki gün aralıksız falan. İyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Eskilerden sezar hala oynanabilecek grafiklere sahip duruyor bence. Yakın zamandan tropico'da aynı kafa ve güzel. alta edit: ek pakedi poseidon'da enfestir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 o kadar konuşulmuş zeus denmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Sviziviliviziveyşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 hellban yemişim haberim yok birşey de yapmamıştım... çok kötüsünüz QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 illa yeni diyosan tropico kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Emperor: Rise of the Middle Kingdom efsanedir. Industry Giant 2, farklı bakış açısı ama şehir kurmaca sayılır, baya iyidir. Immortal Cities: Children of the Nile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 yok illa yeni demiyorum, eskiden cok sevdigim oyunlari tekrar oynamaya kalkica grafikler yuzunden hayal kirikligi yasamamak istiyorum sadece. bu arada pharaohu yukledim bile. benden uzun sure haber alinamazsa pharaohun hala gideri varmis demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Kojiroh said: Pharaoh ya net +1 anno1404 oynadım gerçekten çok başarılı bir oyun. yeni 214312 versiyonu da çıkmış mega kentler falan kuruyosun. ben de şu tropicoyu merak ediyorum ama sanki grafikleri anno kadar iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 tropico çok iyi ya protesto edenleri öldürtüyorum sdfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 sc4 derim başka bişey demem. Tabi saf haliyle değil en azından bi simtropolis.com a girilmeli, bakılmalı texture'lere, maplara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar