Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sehir kurma oyunlari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aradim taradim dogru duzgun aha benim aradigim bu! diyebilecegim birsey bulamadim.

aradigim sey caesar 3 tarzi. hatta direkt caesar 3u ariyorum. ama simdi onu yuklesem, o grafikler pixel pixel gozlerime baticak, hayallerimi yikicak diye korkuyorum.

var mi sezar gibi ama 20 yillik olmayan tavsiye edebileceginiz bir oyun?

bir de anno1404 u duydum, o nasildir?
Mesaj tarihi:
simcity cok bayik geliyo. caesar pharaoh gibi daha medieval tarz ariyorum. pharaoh da oynamistim. ss lerine falan bakayim bi onun. tropico hic oynamadim ona da bakayim bi.
Mesaj tarihi:
tropico cok ilginc gorunuyo da once pharaohu deniycem. ek paketi de varmis bi de. bunu az oynamistim, ek paketi hic bilmiyorum. denemis olurum. grafikler kor ediciyse anno ya da tropicoya bakarim.
Mesaj tarihi:
yok illa yeni demiyorum, eskiden cok sevdigim oyunlari tekrar oynamaya kalkica grafikler yuzunden hayal kirikligi yasamamak istiyorum sadece.

bu arada pharaohu yukledim bile. benden uzun sure haber alinamazsa pharaohun hala gideri varmis demektir.
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Pharaoh ya net

+1

anno1404 oynadım gerçekten çok başarılı bir oyun. yeni 214312 versiyonu da çıkmış mega kentler falan kuruyosun. ben de şu tropicoyu merak ediyorum ama sanki grafikleri anno kadar iyi değil.
  • Yeni Oluştur...