Feamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 iş bankası, aşağı yukarı bütün bütün bankalarla çalışıyoruz, piş pişlanmayı beklemiyorsanız, özel alaka aramıyorsanız, verdikleri söze, kredi oranlarına falan en sadık banka işbankası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Dartanian said: Bu finansbanktan hiç memnun olan olmamasına rağmen onunla iş yapmanızın nedeni nedir? kredi kartı kampanyaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 alalala şaka maka ben hiç aranmıyorum yalnız bankalar tarafından. bi tek akbank büyük meblalı alışveriş yaptığımda arıyor beni bilgilendirmek amaçlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Dartanian said: Bu finansbanktan hiç memnun olan olmamasına rağmen onunla iş yapmanızın nedeni nedir? Ogrenciyken ilk aldigim kartti okul onu standdan. Yarin iptal ettiriyorum dedim zaten. Daha once borc temizleyememistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 onu hepsi yapıo ya beni akbank arıyo paso ilk robot cıkıo direk kapatıorum sürekli şu kampanya bu kampanya bide sms bombardımanı kapadım ona rağmen hala gelio smsler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 hemen hemen bütün bankalarla çalışıyorum/uz hepsi şerefsiz ama özellikle akbank en önde bayrak taşıyanı bazı btmlerinde hesap özetinin çıktısını istiyorsun 0,50 kuruş kesiyor ufacık kağıt parçası için,kartsız işlemlerde para yatıracaksın yada havale hafta içi 5tl hafta sonu 10tl istiyor ama internet bankacılığı iyi.. hele şakirt bankalarından uzak dur amatör bankacılık nasıl olurun tanımını yapıyorlar.(bank asya,albaraka türk falan) kısa kes senin tercihin ne dersen kesinlikle işbankası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Is Bankasi daha bir kere aramadi beni. Kendilerine limiti arttirdiklarinda bile aramadilar. Bir kere iki ay odeyemedim, yine aramadilar, bir sms yolladilar sadece. Daha iyisi yokmus sanirim cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Frostbite said: hemen hemen bütün bankalarla çalışıyorum/uz hepsi şerefsiz ama özellikle akbank en önde bayrak taşıyanı bazı btmlerinde hesap özetinin çıktısını istiyorsun 0,50 kuruş kesiyor ufacık kağıt parçası için,kartsız işlemlerde para yatıracaksın yada havale hafta içi 5tl hafta sonu 10tl istiyor ama internet bankacılığı iyi.. hele şakirt bankalarından uzak dur amatör bankacılık nasıl olurun tanımını yapıyorlar.(bank asya,albaraka türk falan) kısa kes senin tercihin ne dersen kesinlikle işbankası iyi de adam soruyor, hesap özeti istersen 50kuruş alcam diye. habersiz kesmiyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Sanak karti mevduat hesabina baglama olsa Is Bankasin'da ideal olacak ama yok, ondan Garanti bir de simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 esekk kadar firmada her bankayla calısıyoruz ama işbankası hariç.acaip itici gelio herifler. şahsi olarak ben olsam aradıgımda müşteri hizmetlerini aradığımda , konusabileceğim adam bualcağım bankayı tercih ederim. finans kartı bendede var ama telefonla ulasmayı denemek beşiktaş maclarını izlemekten beter kanser sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Dartanian said: Bu finansbanktan hiç memnun olan olmamasına rağmen onunla iş yapmanızın nedeni nedir? Herkese her şeyi veriyorlar çünkü. En kolay krediyi çıkarıyorlar. En kolay eksper finanstan geliyor şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 GERGE said: Is Bankasi daha bir kere aramadi beni. Kendilerine limiti arttirdiklarinda bile aramadilar. Bir kere iki ay odeyemedim, yine aramadilar, bir sms yolladilar sadece. Daha iyisi yokmus sanirim cidden. aynısını yaşadım işte ben. 2 ay ödeyemedim, belki de daha fazla. 2 tane mesaj geldi o kadar. Garanti öyle değil meselam. O hareketi göremezsin Garantide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 GERGE said: Dartanian said: Bu finansbanktan hiç memnun olan olmamasına rağmen onunla iş yapmanızın nedeni nedir? Ogrenciyken ilk aldigim kartti okul onu standdan. Yarin iptal ettiriyorum dedim zaten. Daha once borc temizleyememistim. Şubeye gidip iptal ettiricen dimi ahahaha iyi şanslar diliyorum direk sert çık yoksa çıkarmamak için bin takla atıcaklar. Bu arada işbankasının verdiği puanlar falan azdır böyle şekilli kampanyalar, reklamlar yapmaz ama en adam gibi çalışan sinirlerin bozulmayacağı bankadır. 4yıldır hiç kartımla ilgili bi problem yaşamadım. Diğer bankalarda da düşük meblağlar olsa bile(aşırı düşük değil) sözünüzü geçirmeniz gerekiyor. En son garanti bonus anneme 50tllik yıllık kart aidatı ücreti kesmiş ekstrede farkettik.Eğer bunu iptal etmezseniz emekli maaşımı ve kartımı iptal ettiriyorum dedi ve kart aidatı gün içinde iptal oldu. Yani bu üstteki basit bir örnek ama kısacası bankanın oyuncağı olursanız hepsi rahatsız edici olur bi bankacılık öğrencisiyim sdfasd Edit: Bugün bi arkadaşımla konuşuyoruz mesaj gelmiş finansbanktan. 1000tl kredi 60aylık vade ile.Arkadaşı cezbetti başvurdu hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 akbank supervizor is here.. abi diğer bankalar istemiyor o konuda şey etmiştim.ayrıca işbankası ister kartlı olsun ister olmasın havale yada yatırma işlemlerin de 4 tl alıyor limit olmaksızın akbank ise 5 tl ister 1000 yatır ister 10 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 de ben nie üsttekini alıntıladım bilmiyorum 0.75 lira alıyor işbank maaşı işden alıyorsan bişi almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 http://www.paracard.com.tr/yuklekullan Banka'dan hesap acmadan alabiliyorsun bunu. Uzerinde isim olmamasi internette kullanirken sorun cikartir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 İş bankası(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Ben finansbank ile hiç sorun yaşamadım ya, ne sorun yaşadınız anlamadım onu da. Yemeksepeti'nde %20 indirim olayı yüzünden enpara.com aldım hatta en son. Yıllık hesap ücreti yok vs. Sadece yemeksepeti'nde kullanırım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 İş Bankası'ndan memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 isbankasi ve ing bank kullaniyorum. ing bank i o kadar kimse kullanmiyor ki su ana kadar tek bir kere ne bankamatik de, ne de subede sira almadim/beklemedim. garanti ile anlasmasi da var bonus olarak kullaniyorum. hizmette ikisinden de memnunum, isbankasinin musteri sayisindan memnun degilim. bi de su cok dogru senko said: çok paran yoksa her banka aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Garanti iyi falan değil yau. Ben de adamların sanal kartını kullanabilmek için bi hesap açtırdım. "Öğrenci de olsanız hesap işletim ücreti kesiyoruz; otomatik ödeme talimatı verirseniz kemseyiz" diye çakallık peşindeler hala. Bende garantideki hesapta para tutmuyorum. Hesapta para varsa direk sanal karta aktarıyorum. Ordan da çekemiyolar para =) Ayrıca adamlar ankara içinde Yaşamkent şubesinden, ankara içinde başka bir şubesine 20 lira gönderebilmem için benden 80 lira ücret talep etmişliği var. Sonra dolmuşa atlayıp bankaya gitmiştim. Gidiş dönüş 5 lira ödedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Frostbite said: hemen hemen bütün bankalarla çalışıyorum/uz hepsi şerefsiz ama özellikle akbank en önde bayrak taşıyanı bazı btmlerinde hesap özetinin çıktısını istiyorsun 0,50 kuruş kesiyor ufacık kağıt parçası için,kartsız işlemlerde para yatıracaksın yada havale hafta içi 5tl hafta sonu 10tl istiyor ama internet bankacılığı iyi.. hele şakirt bankalarından uzak dur amatör bankacılık nasıl olurun tanımını yapıyorlar.(bank asya,albaraka türk falan) kısa kes senin tercihin ne dersen kesinlikle işbankası akbanka benim de gıcığım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Phoenixlin said: Garanti iyi falan değil yau. Ben de adamların sanal kartını kullanabilmek için bi hesap açtırdım. "Öğrenci de olsanız hesap işletim ücreti kesiyoruz; otomatik ödeme talimatı verirseniz kemseyiz" diye çakallık peşindeler hala. Bende garantideki hesapta para tutmuyorum. Hesapta para varsa direk sanal karta aktarıyorum. Ordan da çekemiyolar para =) Ayrıca adamlar ankara içinde Yaşamkent şubesinden, ankara içinde başka bir şubesine 20 lira gönderebilmem için benden 80 lira ücret talep etmişliği var. Sonra dolmuşa atlayıp bankaya gitmiştim. Gidiş dönüş 5 lira ödedim. valla bende aynısı yaptım sanal kart için garanti şefaf kart aldım, ama sanal kartı iş bankası kullanıyorum, sitesi daha kolay kullanılıyor bence, ayrıca şubeye gidince gıcık olmuyorum, garanti safi çakallık peşimde, birde teb... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ayrıca birde "deniz bankı ruslar almış, şubelere ruslar gelecekmiş" geyiği vardı" bir aralar, öyle bir şey olsa sıra gelmez kimseye iş yaptırmaya, kimse masrafa falanda bakmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Slint said: Vakıf'tan uzak dur da. Adamlar haftada bir arıyor, meşgule atıyorsun tekrar arıyorlar falan. En sonunda yeter artık diye sesimi yükselttim, "ben bütün bigilerinizi görebiliyorum, daha ilk defa aranıyorsunuz" diye yalancı muamelesi yapıyorlar. bankadan gelen aramayı -daha dogrusu çagrı merkezlerinden-açmadan mesgule atarsanız tekrar aranacaklar listesine düşüyorsunuz açıp hemen kapatın en iyisi. çalışan da kaç defa mesgule düştügünü degil başarılı aramaları görüyordur büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar