Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 gog'da büyük indirim kampanyaları olcak deyolaaa http://www.gog.com/news/holiday_sale_incoming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 oh my god, yine cüzdanlar yanacak! oynanmayacak olsa bile ucuz diye yığınla oyun alınacak! ho ho ho merry christmasssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 roller coaster tycooooooğn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 paraları saçmaya hazırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 gog ne yha? 1 kuruş vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 zamanında çok eğlenerek oynadığımız korsan oyunlar için şimdi günah çıkarmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Bu gog'da steam tarzı bir yazılım/arayuz olayı var mı? Siteden mi iniyor yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 kendi downloaderı var ama steam gibi değil. minik birşey. siteden indiriyorsun oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 OsManiaC said: gog ne yha? 1 kuruş vermem amele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 OsManiaC said: gog ne yha? 1 kuruş vermem barzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 OsManiaC said: gog ne yha? 1 kuruş vermem fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 OsManiaC said: gog ne yha? 1 kuruş vermem noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 OsManiaC said: gog ne yha? 1 kuruş vermem boşluk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 OsManiaC said: gog ne yha? 1 kuruş vermem http://galeri.uludagsozluk.com/26/yaran-inci-s%C3%B6zl%C3%BCk-capsleri_17090.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 OsManiaC said: gog ne yha? 1 kuruş vermem adam hem f2p'lere düşman, hem de gog'da para ödemiyor. cık cık. git f2p oyna o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Sid Meier's Alpha Centauri™ 337 MB RollerCoaster Tycoon: Deluxe 361 MB RollerCoaster Tycoon 2: Triple Thrill Pack 495 MB Rollercoaster Tycoon 3: Platinum! 526 MB Neverwinter Nights: Diamond Edition 2.3 GB Caesar 3 364 MB Lionheart: Legacy of the Crusader Hmffsssfff...Aldım hepiciğini ehue :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bullfrog favourites o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 OsManiaC said: gog ne yha? 1 kuruş vermem yuhh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 vurmayın daha öldü zate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 dungeons keeperlarda gözüm kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 keske steam olsaymıs diyorum cok useniyorum steam dısında b i yerden oyuna tıklamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Steam, ben dahil herkeste sahip olunan oyunlarla başkasına hava atma, kütüphaneyi doldurma, oyun içi chat vs. gibi hilelerle kendi ürünlerini aldırma güdüsü oluşturdu. Bende steam uyumlu olsaydı dedim önce. Ama drm-free durumda bu oyunlar ve isteyince steam kütüphanesine dışardan oyun olarak eklenebiliyor. Chat dışında kaybedilecek bir şey yok aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 heroes 3 complete alabilirim valla. bi de theme hospital. bi de bi de bi de diye gide bu liste =) ya olay o degil mi zaten oyun oynarken baskalarıyla da kolayca oynayabilmek kolayca ulasmak haberlesmek. sag tıklayıp join game diyince tak diye hallolması herseyin. ben zaten solo oyun oynamayı sevmiyorum hic. o yuzden isimi iyice kolaylastırdıgı icin hastasıyım =) yoksa zaten kutuphanemde bulunsun diye oyun cok almıyorum thq bundle ı bile almadım nasılsa hic oynamıycam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 http://assets.diylol.com/hfs/107/235/c07/resized/wtf-stark-meme-generator-i-never-said-brace-yourselves-5394d0.png?1349367665.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 İçimde kalan bütün rpgleri topladım valla.:D Planescape:Torment Vampire Bloodlines Redemption Heroes M&M 3(Arkadaş tavsiyesiyle) Guild Bide hazır 11 dolara görünce Witcher 2 yide alıverdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar