Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

las vegas sorusu


Mayhem

Öne çıkan mesajlar

kumarhaneden soğuk mühürlü antetli kağıda bir yazı alman lazım onu gümrükten onaylatıp sonra mal müdürlüğüne götürüp parayı saydırıp ordan aldığını ispatlayan belgeyle merkez bankasına götürüp saydırıp onaylatıcan ordan hesabına aktarıcaklar parayı 2milyon dolar için yuzde 3.2 felan bir kesinti olur
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Teoride yasalar gereği hiçbir problem olmadan sokabilirsin. Sadece kazandığını göstermen lazım. Bir de belli bir miktarın üzerindeki nakiti bildirmezsen suç oluyor, bildirmen de lazım.

Ama pratikte sokmak biraz sıkıntı. Bir kere bildirdiğin anda rüşvet çarkları çalışacak, çakallar hemen "aaa bizi görmeden sokamazsın" diyecekler. Bankaya direkt geçiş yapsan da daha ülkeye sokmadan orada görüşme yapman lazım. Yeterince yüklü bir miktarsa gerekirse şube müdürü hatta daha üst düzey birisi uçağa atlar yanına gelir de süre kısıtlı olduğu için istediğin pazarlığı yapmak, avukat bulmak falan kasar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eğer parayı yatırım amaçlı kullanacaksan ucuz iş gücü ve doğru iş sahasını seçersen devlet teşvikleriyle o kadar hızlı break-even yaparsın ki, 2M ile Türkiye'ye dönmek çok mantıklı bir seçim olur.

Ama "yok hacı ne işi, parayı yer yaşarım ben gül gibi" dersen haklısın tabii.

De MAYHEM OHA LAN!!! HAYATTAN SOĞUTTUN BENİ, SENİNKİ YAŞAMSA BİZİMKİ NE? BİR DEĞİL İKİ DEĞİL!!

reampage said:

2 milyon yaptıysan bir iki milyon daha neden olmasın go back to vegas.


intihar öncesi ünlü son sözlere girer bu :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...