imamizer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ataturku koca memeli elinde rakiyla cizip bircok katil fasistle aniyorlar, yurdum sig genci entellik, marjinallik adina gulup, alkisliyor. igrencsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Entresan isimler var. Lenin Castro Chavez gibi. Bu arada Ataturkun hatası cidden demokrasi getirmek. Kendin dişinle kanınla kazanmadığın sürece demokrasi yaramıyo insana. Ama zaten Türk halı hayatta uyanıpta demokrasi felan isticek bi halk deil. yeni padişah benim dese arabistanın komşuşu cillop gibi kraliyettik şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 dasaaa said: abi atatürk ile ilgili cinsel fantaziler kurmaya utanmıyor musunuz? my first sex teacher mı burası ulan? hepimizin ilk öğretmeni atatürk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 BonePART said: Entresan isimler var. Lenin Castro Chavez gibi. Bu arada Ataturkun hatası cidden demokrasi getirmek. Kendin dişinle kanınla kazanmadığın sürece demokrasi yaramıyo insana. Ama zaten Türk halı hayatta uyanıpta demokrasi felan isticek bi halk deil. yeni padişah benim dese arabistanın komşuşu cillop gibi kraliyettik şimdi. abi iyide işte, napıcaksınki. zorla millete fransız devrimim yasatıcaksın? önce kolonileştirilip sonra bağımsızlık savasımı verdirteceksin? demokrası savası verme treni kacmıs gitmiş zaten coktan. ya cumhuriyet ilan ediceksin, yada 50'lere 60'lara kadar bekliyceksin ikinci dalga ile bağımsızlık ilan ediceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 abi işte kötü diktatör olucaktı böle süründürcekti milleti o zaman belki millet demokrasiyi severdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 aabi iyi diyonda, bu adam diktator olsaydı "ey ahalı bizim milletimize yakısan yonetim sekli cumhuriyettir, türk milleti demokrasıyı hak eder" fikrini kim ortaya atıcaktı o zaman? ahaha böle sabahları diktator, geceleri maske takıp özgürlük savascısı olsa falan sahane olurmus cidden bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Cuce said: dasaaa said: abi atatürk ile ilgili cinsel fantaziler kurmaya utanmıyor musunuz? my first sex teacher mı burası ulan? hepimizin ilk öğretmeni atatürk! abi T__T NOOOOOOoooooooooooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ONU DİYORUM AGA İŞTE ölmüş numarası yapcaktı mesela ismet inöünüye dicekti sen diktatör ol kan al geceleri maskeyle özgürlük fikri ateşlicekti eauheahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 BabacumMostors said: abi.. ninja pull yapmayın pls hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 BonePART said: abi işte kötü diktatör olucaktı böle süründürcekti milleti o zaman belki millet demokrasiyi severdi 'sallandirican bi`kac tanesini taksim meydaninda...' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Code Geass: Hangyaku no Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 KEMMMAAAARUUUUUUUU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Diyalektikten kacis olmadigindan buyuk gucler cikan sentezleri konrrol edebilmek icin kendi anti tezlerini yaziyor artik zaten, ataturk yapamazdi bunu ama cunki cidei anlamda turk halkinin silkelenip uzerindeki olu topragini aticagina filan inaniyordu, sonrasi malum gercekleri ogrenince depresyona girdi adam Eger o donem haber sitelerindeki yorumlar ve sozlukler filan olsaydi zaten apoleti sokup atar giderdi zaten eheuhu, su topic bile depresyon nedeni ki perincek filan var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Fin said: OF ATAM SDFSDFDSF şunu demeye gelmiştim, denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 BonePART said: ONU DİYORUM AGA İŞTE ölmüş numarası yapcaktı mesela ismet inöünüye dicekti sen diktatör ol kan al geceleri maskeyle özgürlük fikri ateşlicekti eauheahuea http://i.imgur.com/kHPtT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 atam sen yat ben geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 http://i.imgur.com/OiN2p.jpg şu oyuna koysalardı nasıl olurdu acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Son iki sayfadaki yorumlar efsane olmuş. Tamam kimse put yerine koymasın Atatürk'ü ama adminler konu dışındaki Gençliğe Hitabe'yi kaldırsınlar bari, artık bu forumda sırıtıyor çünkü. Viktor dostum, benim Perinçek'le ilgili hiç bir gocunmam yok, çok ters geliyor biliyorum size ama her lafının arkasındayım. Ama buradaki bilinçli kitle de hatırlıyor senin kimlerin ardından gittiğini, kimlerin yazılarını alıntıladığını. Bir kerecik olsun Apo'yla fotoğrafını değil de iki yazısını, üç cümlesini getirsen aynı seviyede tartışabilirdik ama ne mümkün. Hatta bu mesajımdan sonra sen bişeyler diyeceksin, ahali de "vuhuu, lol, +1 kanka" diye peşinden gelecek o açıdan uzatmanın gereği yok. Şu mesaj da ibretlik dursun burada. Hala forumda tutulursa bu adamlar da yazıklar olsun paticik'e. axedice said: Çetintaş şimdi onu geç de Şöyle bi atatürk gelse karşına http://sonohara.donmai.us/data/944a6e76d85994b8f50c6c61a1a90afb.jpg İki tur gider misin gitmez misin? Bence cevap belli ;) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 işin komik tarafı çeşitli liboş takılan kardeşlerimizin "ne var yeaa görüşcekler tabii pkk ile kan siyaseti yapıyorsunuz siz!!1111 akan kanlar dursun istiyoruz qq" diye hükümeti savunup sonra apo-perinçek resmi koymaları. lan kendin demiyor muydum görüşülcek tabii sen kemalistsin darbecisin faşistsin nasıl görüşülmez tabii görüşülcek diye? hayır perinçekte pek umrumda değil ama iki yüzlülüğe tahammülüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 sokıyım siyasetinize çektirip gidin konu dışında ne yaparsanız yapın. burası yeri değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Hayir, Sengoku Collection diye yeni cikmis bir gercek var. Ne var bunda anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Harika bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 pekaziz said: ATATÜRKÜMS KIYMETLİMSSSS axedice said: Çetintaş şimdi onu geç de Şöyle bi atatürk gelse karşına http://sonohara.donmai.us/data/944a6e76d85994b8f50c6c61a1a90afb.jpg İki tur gider misin gitmez misin? Bence cevap belli ;) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Hukumet ile perinceki ayri tutalim beyler. O bir bilimsel sosyalist, o bir ilim adami, o bir halk kahramani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar