Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 gintama seyredip "bizde yapsalar ne olur" diye düşünürken japonlar bizim yerimize yaptı lol. http://sonohara.donmai.us/data/944a6e76d85994b8f50c6c61a1a90afb.jpg http://img404.imageshack.us/img404/8953/p054.jpg Nyotaika!! Sekai no Dokusaisha Retsuden (Dictators transformed into Moe Girls) diye aratın, seride yok yok: said: [Europe Section] Adolf Hitler, Joseph Stalin, Vladimir Lenin, Benito Mussolini, Antonio Salazar, Josip Broz Tito, Francisco Franco, Nicolae Ceauşescu, Slobodan Milošević, Józef Piłsudski, Alexander Lukashenko,( Engelbert Dollfuss, George Papadopoulos, Todor Zhivkov, Enver Hoxha) [Asia Section] Mao Zedong, Saddam Hussein, Kim Jong-il, Pol Pot, Hideki Tojo, Chiang Kai-Shek, Kemal Atatürk, Ferdinand Marcos, Saparmurat Niyazov, Horloogiyn Choybalsan, Bashar Al-Assad, (Lee Kuan Yew, Sarit Dhanarajata, Park Chung-hee, Suharto, Heydar Aliyev,) [Central and South America Section] Fidel Castro, François Duvalier, Manuel Noriega, Juan Peron, Augusto Pinochet, Hugo Chavez, Rafael Trujillo, Alfredo Stroessner, Maximiliano Hernández Martínez, (Tiburcio Carías Andino, Jorge Ubico, Getúlio Dornelles Vargas, Hugo Banzer Suárez, Juan Velasco Alvarado, Anastasio Somoza Garcia) [Africa Section] Muammar Quadhafi, Idi Amin, Robert Mugabe, Omar al-Bashir, Jean-Bédel Bokassa, Hastings Kamuzu Banda, Siad Barre, Mengistu Haile Mariam, Jomo Kenyatta,( Charles Taylor, Modibo Keïta/Moussa Traoré, Félix Houphouët-Boigny, Gnassingbé Eyadéma, Sékou Touré, Kwame Nkrumah/Jerry Rawlings, Mobutu Sese Seko, Isaias Afewerki, France-Albert René, Teodoro Obiang Nguema, Habib Bourguiba, Hissène Habré, Juvénal Habyarimana ) Viktor said: http://www.mediafire.com/?ztt1ypxplrt0f78 tamami surda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 kurtulamamıştı. asia demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 doktor bu ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 faydalı bir şey bulup paylaşsan şaşırırdım zaten. diktatör Atatürk ifadesi de facia zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?73,5729326,page=26#msg-6620588 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 çetin abi anime bölümünde :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 HAHAHAHAHAHAHAH çetintaş bu bölümde HAHAHAHAHAH LMAO Kaede said: http://forum.paticik.com/read.php?73,5729326,page=26#msg-6620588 kendi başlığını hakediyor ya. hem bak çetintaş'ı bile anime'e başlatacağız, orada yazılınca görmemiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 guncelden ataturku gorunce kosarak gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 he, aynen öyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 abi.. ninja pull yapmayın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bi laf vardir, seyim hiyar diyene tuzla kosmak deyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 İzleyelim mi nedir olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Tamamen normal birsey bence konu Japonya olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 o lafın devamını söylerim, insan içine çıkamazsın. terbiye, biraz terbiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 diktatör sayılabilir. kara tahta önünde resmedilen başka diktatör de yok zaten seride. edit : lan uzun yazı yazıyodum tdkdan diktatör tanımlı falan tartışma çıkmasn diye yazmadım ben yazıyı hazırlayana kadar almışsınız aggroyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 OF ATAM SDFSDFDSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Hoş bişi bence, güzel ofis posteri olur. Cefaker Türk öğretmeni yazarım üstüne de. Atatürkle alakası yok tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 kimin kuyruguna bastı yine ataturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Akito said: diktatör sayılabilir. kara tahta önünde resmedilen başka diktatör de yok zaten seride. edit : lan uzun yazı yazıyodum tdkdan diktatör tanımlı falan tartışma çıkmasn diye yazmadım ben yazıyı hazırlayana kadar almışsınız aggroyu. he...tarih zaten parlamenter sistem kuran diktatörlerle dolu, Atatürk'te onlardan birisi. kara tahta önünde olması ne alaka? adam baş öğretmen yahu!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 rakiyi koymayi unutmamalari gozlerimi yasartti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ulan atatürk'e diktatör demişler, amerika'dan hiç kimseyi koymamışlar. hayır o değil, rule 63 yapmışsın niye saçı sarı değil lan. hangi takoz yaptıysa biraz araştırma yapaymış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 rule34 çıksada çetoritto bölümdeyken ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 savunabilecek kadar bilgim yok. yakın tarih din, tarihin geneli ise masal gibi bi şey. sadece atatürkün yetkilerinin aşırı fazla olduğuna, tek partili dönemin uzun sürdüğüne ama bunun gerektiğine yani durum bir diktatörü gerektirdiği için diktatör olduğuna inanıyorum. kara tahta önünde olmasınıysa diğer diktatörlerin aksine yetkisini halkına dönük nasıl kullandığını ifade etmek için söyledim. son senelerdeki atatürke saldırma modası atatürk üzerinde tartışmayı imkansız hale getirdi o yüzden tartışmak istemiyorum yalnız bu konuda bir şeyler yazarsan seve seve okurum tabii. yaz hatta lan okiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 din mi arkadaş buna felan inanıyorum diyorsunuz, herşey ortada lol, tarih bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 küçük mustafa tarlada koşarken diye başlayacak şimdi eyvah. wot yolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar