ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Yani 40–50 fps civarı verir mi? Osuran_boğa said: illa 1920x1080 çözünürlükte oynamak zorunda değilsin ki düşürürsün kasarsa Lcd monitörlerde doğal çözünürlüğün dışında oynayınca çok kötü gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 hangi ayarlarda abi bende hd7850 var aşağı yukarı aynı performansta bi kart, dx11 oyunlarda ayarların sonunu görcem diye zorlamazsan veriyor evet sdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 asus mx239h'yi aldım, kurdum dün akşam. baya hoş monitörmüş. alışamadım gerçi parlaklığına, contrast'ına henüz, bir süre daha ayar yapmak gerekecek gibi. splendid mod'u ile hızlıca geçiş yapılabiliyor ama preset'ler arasında. yalnız bir sorum olacak. dvi-hdmi ile bağladım kutudan çıkan, elimde hdmi-hdmi kablosu da bulunuyor bir tane. hdmi-hdmi ile bağlasam çok bir fark olur mu görüntü kalitesinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 hdmi sadece ekstra ses de iletiyor hdmi-dvi'ya göre görüntüde fark olmaz hdmi-hdmi'da diye okumuştum bir yerde. burdan sorayım ben de sorumu ASUS monitör var bende de. Önerdiğiniz parlaklık kontrast ve renk ayarlarını paylasabilirmisiniz, bazen ekran gereğinden fazla beyaz geliyor, bazen renkler soluk gibi bazen cok canlı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 sizce 500 600 e bi oyun monitörü mü aliyim yoksa para biriktirip direk şunu mu alıyım ? http://www.eizo.com.tr/global/products/foris/fs2333/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 oyun monitörü 120hz ve üzeri oluyo. 500 600 e zor ama bi gün fiyatları inecek elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 applev0dka said: hdmi sadece ekstra ses de iletiyor hdmi-dvi'ya göre görüntüde fark olmaz hdmi-hdmi'da diye okumuştum bir yerde. burdan sorayım ben de sorumu ASUS monitör var bende de. Önerdiğiniz parlaklık kontrast ve renk ayarlarını paylasabilirmisiniz, bazen ekran gereğinden fazla beyaz geliyor, bazen renkler soluk gibi bazen cok canlı falan tft centraldan kalibrasyonuna bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Selam, Kalibrasyon için Windows'un yardımcısını veya internetten bulacağım programları kullanabilirsin. Tavsiyem gündüz ve akşam olarak 2 profil oluşturup, o anlarda(saatlerde, gündüzde, gecede işte) bu kalibrasyonu yapıp kaydetmen. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 yav benim de bi monitöre ihtiyacım var . şimdi ASUS 23" VX238H almayı düşünüyorum daha fazla bütçe ayıramam . nasıl sizce kullanan var mı bu arada yeni yıla kadar bekleyebilirim daha iyi bişey satışa çıkacak mı acaba ek bi sorum da benim prizde topraklama yok bozuluyor aletler ben kesintisiz güç kaynağı alsam bu sorunu çözer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 bende bu var, 10 numara alet renkleri güzel, kasası kaliteli ayrıca çok şık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 eyvallah :) bi tane cevap gelmis lan hiç mi bilen yok alıcam galiba ben bunu 1-2 saate . şu elektrik olayı canımı çok sıkıyor da .kasada bile elektrik var kontrol kalemiyle baktım da.bilemiyorum psu dan mı yoksa prizden mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 df said: teknik olarak bilmem ama asus'un tasarımları kötü.ciddi değilsin di mi? nolur ciddi olmadığını söyle bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 yüzde 90'ı bildiğin odun gibi. neresini beğeniyorsun =) vasat firmalar gibi köşeli düz yapıyor her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Selam, Ben o köşeleri seviyorum mesela :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=64785 http://www.vatanbilgisayar.com/products_images/200x200/ASUS/v2-64785.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 sırf kod için düşünüyorsan ince uzun monitörler var iş yerindeki adamlara onlardan aldık çok memnunlar birazdan bakıp bulurum hangi monitörmüş veya çevrilem monitörler var onlarda aynı şekilde işini görür yani özet olarak düz monitör alma sırf kod için düşünüyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 bu arada philips in dönen ayakları satılıyor herhangi bir philips monitor alıp o ayakları monte edersen dönen monitörün olur bunuda söleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 donen ve gözü az yoran ips monitör dell p2414h var yeni aldım mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Deathblade said: http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=64785 http://www.vatanbilgisayar.com/products_images/200x200/ASUS/v2-64785.jpgSizce bu mu daha iyi VX238H mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 ObuzHapsever said: Deathblade said: http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=64785 http://www.vatanbilgisayar.com/products_images/200x200/ASUS/v2-64785.jpgSizce bu mu daha iyi VX238H mi?Şuna bi cevap verin abiler 3-4 gün sonra sipariş vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 bir fark göremedim ben aralarında. biri daha büyük ve daha az güç tüketimi var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 PrudenT said: bir fark göremedim ben aralarında. biri daha büyük ve daha az güç tüketimi var sadece. bebisim naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Beyler kalibrasyon için beleş iyi program var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 asus mx239h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Yukardaki VN247H'yi aldım ama hem kutusunda hem de Windows ekran ayarlarında VN247 yazıyor. Bi sorun olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar