Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monitör konusu

Trans

Öne çıkan mesajlar

asus mx239h'yi aldım, kurdum dün akşam. baya hoş monitörmüş. alışamadım gerçi parlaklığına, contrast'ına henüz, bir süre daha ayar yapmak gerekecek gibi. splendid mod'u ile hızlıca geçiş yapılabiliyor ama preset'ler arasında.

yalnız bir sorum olacak.

dvi-hdmi ile bağladım kutudan çıkan, elimde hdmi-hdmi kablosu da bulunuyor bir tane. hdmi-hdmi ile bağlasam çok bir fark olur mu görüntü kalitesinde?
Sosyal ağlarda paylaş

hdmi sadece ekstra ses de iletiyor hdmi-dvi'ya göre görüntüde fark olmaz hdmi-hdmi'da diye okumuştum bir yerde.

burdan sorayım ben de sorumu ASUS monitör var bende de.

Önerdiğiniz parlaklık kontrast ve renk ayarlarını paylasabilirmisiniz, bazen ekran gereğinden fazla beyaz geliyor, bazen renkler soluk gibi bazen cok canlı falan
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

hdmi sadece ekstra ses de iletiyor hdmi-dvi'ya göre görüntüde fark olmaz hdmi-hdmi'da diye okumuştum bir yerde.

burdan sorayım ben de sorumu ASUS monitör var bende de.

Önerdiğiniz parlaklık kontrast ve renk ayarlarını paylasabilirmisiniz, bazen ekran gereğinden fazla beyaz geliyor, bazen renkler soluk gibi bazen cok canlı falan

tft centraldan kalibrasyonuna bak.
Sosyal ağlarda paylaş

yav benim de bi monitöre ihtiyacım var . şimdi ASUS 23" VX238H almayı düşünüyorum daha fazla bütçe ayıramam . nasıl sizce kullanan var mı bu arada yeni yıla kadar bekleyebilirim daha iyi bişey satışa çıkacak mı acaba

ek bi sorum da benim prizde topraklama yok bozuluyor aletler ben kesintisiz güç kaynağı alsam bu sorunu çözer mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
sırf kod için düşünüyorsan ince uzun monitörler var iş yerindeki adamlara onlardan aldık çok memnunlar birazdan bakıp bulurum hangi monitörmüş veya çevrilem monitörler var onlarda aynı şekilde işini görür yani özet olarak düz monitör alma sırf kod için düşünüyorsan
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...