bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 sektör amma tıkandı haaa. projelerin hepsi birbirinin aynı lan yıllardır. 2008'den beri doğru düzgün yenilik içeren bir şey çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 nayt onlaynla noktayi koymustu zaten cekikgozluler neden ugrasiyolar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 eu/west publisher olarak aeria games acıklandı oyun gg p2w. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 NSFW https://www.youtube.com/watch?v=8aNpuWEOFfA ahaha dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 şu videoda her şeyi anladım da adamın çıplak tenine zırh giymesi absürd geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Şimdi bir saniye, olayı anlamadım, yukarıdaki videoda NPC senin chara şaaptı ? La oğlum bu koreliler ayrı alem diye bilirdim zaten ama oyun NPC sine , oyuncu karakterini şaaptrımak ta bambaşka. Yapmam o questi , nasıl quest la o. Ben charımı elletmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Güçlen kuvvetlen diye "badeliyor", bnkz: badeci hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Steparu'nun pvp videoları felan var RVR baya güzel duruyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 darkageman said: Steparu'nun pvp videoları felan var RVR baya güzel duruyor aslında. oyun suanda pıyasadakı en ıyı mmolardan bırısı kore serverında baya bı oynadım hem pvpsı hem pvesı muazzam ama gel gorkı aerıa games ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 kujo123 said: darkageman said: Steparu'nun pvp videoları felan var RVR baya güzel duruyor aslında. oyun suanda pıyasadakı en ıyı mmolardan bırısı kore serverında baya bı oynadım hem pvpsı hem pvesı muazzam ama gel gorkı aerıa games ıste Valla Aeria games P2W firma onu biliyorum ama ben zamanında Aura Kingdom felan oynardım sıkıntıdan. Para vermeden de çok şeyler başarabiliyorsun. Örneğin Blade and soul'da aynı mantık. Oyun içi gold Ncoin'e çevirilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Bu oyunla ilgili en çok karşılaştığım yorum "Tera benzeri action combatı sonradan eklemişler, oyun aslında eski model skill tıklamaca. O yüzden action combat bekliyorsanız, çok bir şey ummayın" idi. O yüzden vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 bir video izliyim dedim. sonuna cektim. artilari anlatti nefis. eksilere basladi ilk ikide sikinti yok dert etmem ama 3. combat gordugum en kotu combat dedi yerden yere vurdu. %99 combat zaten olay. bilemem adamin zevkidir dicem ama nefret etmis resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Valla pvp olayı felan gerçekten çok iyi de combat konusunda bende biraz takıntılıyım diyebilirim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Ben zaten BDO'dan daha çok heyecanlıydım bu oyun için, combat videolarını izledikten sonra, combat ile ilgili yorumları okuduktan sonra vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Aeria oyunun releasinin 2017 yılında olucagını acıkladı gibi bisey Aeria continues to expand with new hires and new games. In April, it announced that it will adapt Bless Online for North America and Europe. Under development for more than six years, Bless is another massively multiplayer fantasy online role-playing game from Neowiz Games. The title has more than 1.2 million lines of dialogue, and there are 10 different races. Aeria hopes to launch the Westernized version next year. This is one particular game that Aeria won’t change all that much. Bless has some huge maps where 250 human players can fight against 250 human players. “There are still a lot of gamers who can lose themselves in these kinds of worlds,” Nichols said. “It’s built with the Unreal Engine, and it looks amazing. We’re really happy to have that license. The MMO market has changed over the years, with more people playing on phones. But there’s still players who like this kind of immersion and interaction.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 yaz cok sıcak evden cıkılmıyor. isin kotusu her zamanki gibi oynayacak oyun da yok. bu oyunu nasıl oynarız ne yaparız var mıdır bir guide vb ? girsem de paladin oynasam cok begendim paladini tam paladin yapmıslar, herseyi yarım yapıyor tam olarak ise yaradıgı hicbir konu yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 rusya serveri founder pack satısına basladı https://bless.101xp.com/fp avrupadan hala ses yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 < black desert online > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 rusya cbt ayın 25ınde baslıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 rusya obtsi acıldi serverlarda 2000er kısı sıra var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Aeria dün açıklama yapmış facebook sayfası üzerinden de. Neredeyse combat sistemi değişiklikleri bitti mutlu noeller mesajı da eklemiş. İlginç site şu an kapalı zaten bless'in aeria üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Arkadaş adamlar rusya serveri açmış ingilizce server yok.. Rusya daha kıymetli gibi gözüküyor.. Zaten kore versiyonu olan bir oyunu sadece ingilizceye çevirmek zor olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 RU serverı bu ay kapanıyormuş. batı'da da düşünemedi gibi ÇIKAMADI olacak sanırım. https://www.youtube.com/watch?v=EcCLagk2_HY kınayt seviyesine düşürmüş grafikleri hala SWTOR ilum'dan beter bi halde şu ahaha. ashes of creation'da kullanılan motor şu. trailerla, screenshotla oyuncuyu kandırmaktan başka olayı yok UE'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 na/eu da patlamış. gelmez bu artık. gelmesinde zaten 4-5 sene öncesinin oyunu olarak kaldı. http://2p.com/48911296_1/Neowiz-Games-Confirms-that-Aeria-Games-will-Not-Publish-Bless-Online-in-EU-amp-NA-by-MMORPGmaster.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 sdf bless online ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar