Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Oha ne zaman cıktı yeni sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 el insaf 2 ay oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 dat torture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 ShadowFury said: Ben de bayağı sevdim, çok keyifli ama unityde yazılmış bi SnK oyunu vardı onu daha çok sevmiştim mekanikleri, zorluğu filan. Bu fazla kolay geldi, o adrenalini yaşatamıyor. Zor kısımları da titanlar yüzünden değil, gearcheck yüzünden zor. Skill sistemini sevdim ama gear upgrade sisteminden nefret ettim (Bir de herkes normal gearla gezerken benim dualwield nodachiyle dolaşmam cutscenelerde filan komik kalıyor bayağı :p) o unity oyunu efsaneydi ya snk ost açıp saatlerce itan avlıyoduk arkadaşla epic hareketler falan yapılıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 45-46 çok iyi yapmışlar, mangadakinden çok daha heyecanlı oldu. sonraki bölümde de bütün arc sonlanıyor. rod reiss de o statüko kültüne zamanla boyun eğmiş, onu daha iyi işlediler burada. historia da tahta tam uyan char, herkes melek diyordu zaten ehu. tam kral öldü, yaşasın kraliçe sahnesi yaptı valla helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Aynen. Mangadaki açık ara en kötü arcı alıp çok güzel toparlamışlar. Aynı tempoyla gitseydi 25 bölümü kağnı hızında goygoyla geçireceklerdi :p Yalnız asıl önümüzdeki arc çok iyiydi, onda da aynı performansı gösterirlerse mükemmel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Animenin bu sezonu güzel olmuş. Eren'in babası vs her şey yerli yerine oturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 bu hafta yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 anidb var gösteriyor aslında. geçen hafta güzel bağladılar ve yeni bomba arc''ı da başlattılar, zurna zırt diyecek bu arc'ta artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 kasirgadan dolayi haftaya ertelemisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 2 haftadır bayağı şey açıklandı, iyi anlattılar eski hikayeleri. artık bomba arc başlıyor, bunun bitişinde herşey dökülecek ortaya. yıllar önce bu başlığın ilk sayfalarında sorulan soruların cevapları bir bir gelecek. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Plot exposition bölümlerinin en iyi yanı olayları birbirine bağlama konusunda bayağı başarılı olması. Konuları karakterleri bölük pörçük inşa edip sonra tek seferde topluyor, ama bayağı güzel topluyor. Mesela bu bölümü de dönüp dolaşıp taa ilk sezonun 3. bölümüne bağladılar. ShadowFury, 21 Apr 2013 said: 3 Tırt protagonistin tırt kemer vidasına koca bölümü yediler. Bence daha çabuk geçilebilirmiş bu kısım. Böyle saçma bir bölümün bile altına bayağı anlam yüklemişler yani, takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 https://i.imgur.com/UmIY1ge.png :^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 pff sezon burda biter mi abi ya bekle ki yenisi gelsin. ed'den sonraki sahne de şok etti yalnız. mangayı okuyanlara soru reiner ve bertholdt'u duvarın üstünde görünce bi anda bi ampül yandı kafamda. maymun dev erwin'in babası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 bence spoiler vermeyelim sana, bekle. çünkü sonraki sezonda anlatılacak o hikaye birkaç bölüm sonra. vay be böyleymiş dedirtiyor yani o keyfi ziyan etme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 lan o sahneyi niye koyuyonuz 2 sene bekleyecek miyiz şimdi dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 sondaki frameler https://imgur.com/a/14B30kc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 manganin 72. sayisina denk geliyor bu bolum oradan devam edin nisana kadar beklemek yerine, spoiler bakmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 abi inanılmaz gereksiz bitti. böyle saçma spoilerlı bitmek nedir ya. pöf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Of en epik bölümlere geçmek yerine sezonu bölüp 2 cour ara veriyorlar, yetmiyor üstüne bir de spoiler çakıyorlar dalga geçer gibi. Resmen ibnelik bu yaptıkları. Season 3 Part 2, Spring 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Hoaydaaa Okurum mangayı o zaman, öperler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 gerçi bahar sezonuymuş ya, sen öyle yazınca son bahar anladım bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 sondaki timeskip spoiler çok gereksiz olmuş ya, onun dışında iyi yerde kestiler aslında tam aksiyondan önce. erwin danço (tu) ve evet shadowfurynin yazdığını 5 yıl sonra dönüp bağlamaları çok iyiydi ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 spoiler bende işe yaradı 1 gecede bitirdim mangasını. animesi kadar keyif aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Anime spo Creditten sonra çıkan çatı kavgasına göre Livay dev olmuş gibi. Yüzü falan Eren'in devin içinden çıktıktan sonrası gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar