Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 hayvan gibi milk'liyorlar merchandise'larla. ondan oyle yapmislardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 çok başarılıydı, özlemişiz. 2-3 dakika sürdü gibi geldi bitiverdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 tipik japon gibi başlangıçta ama animelerdeki silahların mekanizmalarını çizmelerine hasta oluyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 http://img7.anidb.net/pics/anime/139996.jpg http://img7.anidb.net/pics/anime/180512.jpg aynı seiyuu bu sefer güldürmedi.. güldürmedi.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 ShadowFury said: Bu sezon 12 bölüm gözüküyor, wtf? 50 bölüm çıkaracak kadar malzeme olması lazım, niye böyle bi hıyarlık yapmışlar ki? ED yi filan görünce plot exposition/flashback arcına kadar gelirler herhalde diyordum. Bayağı erken kesicekler herhalde. Sonraki sezonlar çabuk gelse bari. Abi ilk sezonu sıkıştırsan düzgün pacing'le 15 bölüm eder zaten, kısa ve öz hep daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 güzeldi, üstüne açtım ilk sezon finalini izledim bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Final yaptimi dizi ? Yoksa devam edicek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Mangaya 2 yıldır ara vermiştim de dün gece okudum kaldığım yerden, diyeceğim o ki ch30larda anime, ch91 çıkmış ve hikayenin sonu ufukta değil hala, yeni açıklandı herşey 80lerde. Hiç durmadan bu sezon üstüne 1 sezon daha koyabilirler ve üstüne yer kalır. 2020lerde biter ancak manga bu gidişle, anime de sürer daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 xunn said: ShadowFury said: Bu sezon 12 bölüm gözüküyor, wtf? 50 bölüm çıkaracak kadar malzeme olması lazım, niye böyle bi hıyarlık yapmışlar ki? ED yi filan görünce plot exposition/flashback arcına kadar gelirler herhalde diyordum. Bayağı erken kesicekler herhalde. Sonraki sezonlar çabuk gelse bari. Abi ilk sezonu sıkıştırsan düzgün pacing'le 15 bölüm eder zaten, kısa ve öz hep daha iyi bence. 34 chapterdan 25 bölüm çıkarmışlardı, pacingte sıçtıkları bölümler olsa da aksiyon kısmı başladıktan sonra akıp gidiyordu. Şimdi ch91 de manga. 2 tane 25 bölümlük sezon sığar. 12 bölüm cidden az. Bir de aynı pacingle giderlerse sezonun ch50 civarında filan bitmesi lazım, orada final olarak kesebilecekleri yer yok sanırım. Yani daha doğrusu önemli de olsa bu arc biraz mini arc gibi kalıyor, sonraki main arcı bitirselerdi keşke. Gerçi sonraki sezon için çok beklemezler, bunun hemen ardından gelir diye tahmin ediyorum/umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 çalışan kadro yetmemiş diye okudum, herhalde niyet vardı yoksa. kışa yeni sezon gelebilir veya gelecek sene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 koca bölüm potatochan e gitti sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 şapur şupur bacak kemirme sahnesi kötüydü be kadın bakıyo öyle falan off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Abi o sahnede normal adam yiyor sandım kadını, devmiş lel. Şu ölçeklendirmeleri bu kadar dengesiz şey etmemeliler sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Devler boy boy değil mi, shaq ölçülerinde dev de var sanki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Yok devler boy boy da, evin içinde normal insan gibiydi, normal kapıdan dışarı çıktı, kızın 5 6 katı oldu falan sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 yine ağlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 vay arkadaş 3. bölüm baya tuhaf şeyler açığa çıktı artık gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 çok yavaş ilerliyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 tam tersine fazla hızlı, bayağı konuşma içeren sayfaları silip atmışlardı kulede geçen bu bölümde maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 abi 3 bölüm oldu hiç bişi olmuyo ? 1/4 ü bitecek nerdeyse öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Bölümlerin üçünde de çok fazla şey açıklandı. Daha ne kadar hızlı olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 "En önemli foreshadowing kısmını atladık. Ama alın, onun potato girl gifleriyle oynayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 29 kuledeki kısımları burada eklemişler, iyi bari. atlamamışlar, günahlarını almışım. nanaba-san. :( levi'nin bütün ekibi gitti ya. pis ymir ya, herkesin ölmesini beklemeyeydin. bu arada ed'i güzel yapmışlar ama ortaçağ minyatürleri gibi. söylemeyi unutuyorum kaç haftadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 29 e iyi de ymir beklemeseydi haftalık gore dozajımızı nasıl karşılayacaktık? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 shadowfury göz gore gore gittiler. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar