Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 bam güm oynarsanız base boş kalır, saglam statlı adamları balonluyoruz , 1500 kisimi ne toplanabiliyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Ayyyy Ps4 görselleri çamur gibi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Texture farkı bile başlı başına yeterliyken distance lightning effeklerin kısılması ve gene mid range ten itibaran kırıkların artması oldukça göze çarpıyor. He oyundan zevk almana engel mi ? Değil ama fark baya fazla birinde ultra birinde high oynuyorsun bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 ya ben benim kartı overclock etsem bi değişiklik olur mu acaba nası oc yapıcam bilmiyorum bi araştırayım bakim makine benim core i5 2500k 2 gb ram var ekran kartı da gtx 560. ne diyonuz oc ye kasıyım mı yoksa direk ps 4 e mi alıyım. yani dün oynattı güzel de ara ara 1 2 saniyeliğine dondu durdu sinire kestim grafikler texture vs high daydı bu arada. med e düşürünce çamur oldu iyi değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 ram min 4gb öneriyor. belki ram yüzünden de olabilir anlık donma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 ben de öyle düşündüm ya yoksa akııydı sıkıntı yoktu da mesela nişan alıcam lightning efeect çok fazlaysa birden donuyor sonra devam ediyor falan overclock da hiç yapmadım yakmıyım aleti şimdi. controller dan çekinmesem alcam geçcem ps4 e de bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 bilemeidm ya evde bi ekran kartına oc ile ground zeroes a bakmaya çalışırım olmazsa alırım ps 4 e hiç kasmam ya ne uğraşcam. nasısa gaben indirim yaparsa ilerde 20 ye 30 a alırım pc ye de lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Ps4 e alman daha mantıklı çünkü o sistemi ne kadar zorlasanda ps4 performans/kalitesini geçebileceğini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Eski koye yeni adet getirmeyin bu oyun PS oyunu aim fln almayi gerektirecek reflekslik bir durum olmuyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 ilhami ilaç ol bana sdlfkmdsklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 knox said: ps4 ile pc versiyonunda fark baya var ama olmasi gerekende bu. 400 dolarlik bir aletten, min 1k lik bir pc'nin daha iyi kalite sunmasi gerekiyor. Ha şöyle gel, renounce your console gods. Belki seni de fultonlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 DareJedi said: Eski koye yeni adet getirmeyin bu oyun PS oyunu aim fln almayi gerektirecek reflekslik bir durum olmuyor zaten. Reflekslik durumların olduğu oluyor ki bu oyunda gear ve silahlanmada eski oyunlara göre daha fazla olucak biraz daha combat ön plana çıkıyor ama sadece mesele reflekslik anlar degil mouse aimin rahatligi bir bomb bir distract amacli magazine bir sleep dart atarken bile 5 kere sticklerle hamle yapicagina 0.5 snyede mousla istedigin yere atabiliyorsun kolaylik yani, ve önceki gibi oyun pc ye port edilmek icin edilmedi kojima pc ye busefer önemde verdi. He birde bildiginiz gibi online kismida olucak oyunun hem missionlar hem de base assaultlar mp de iyice aim önemli olacak. Pc de almak icin bence 3 major neden var fiyat yari yariya, grafikler daha iyi, mouse ile rahat aim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Ubisoft gibi "sahiplerimiz üzülmesin" tribine girip oyunun pc versiyonundan özellik kısmamışlar demek. Helal team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 ya kojima zaten bastan PC odakli yaptirdi oyunu, konami salak olmasa fox engine ile gelecekte mukemmel seyler bekliyor bizi derdimde meh direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 fox engine kojimanın malı. üstüne pc odaklı yapıldı bu engine yani oyun console port degil pc port lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 pişti olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Lan resolution ı düşürdüm baya düzeldi ama gündüz görevi diyemiydi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Redeagle said: Ubisoft gibi "sahiplerimiz üzülmesin" tribine girip oyunun pc versiyonundan özellik kısmamışlar demek. Helal team. Nigga... http://i.imgur.com/194czxx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Gündüz diyeymiş ya gece ışıklandırmada direk kasıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Şu ground zeroesdaki görevi anlatırken arkadan giren müzik, kamera açıları falan ♡ Sanat yönetmenini klonlayıp gelecek nesillere taşıyalım. Şu ana kadar oynamadığıma üzüldüm ama demoya para vermek istememiştim haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Aynen hele ki peace walker movie videosunu izleyip oynayınca boğazımda düğümlenme bile oldu tek missionlık oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 HAYDI GAZ http://www.youtube.com/watch?v=oX74hg2R0kw http://static.comicvine.com/uploads/original/11122/111221470/4527047-big+b0ss.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Wtb ticket for hype train /salute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Edriel said: Mgs 4 ve peacewalker hariç hikaye ve kronoloji burda var http://forum.altyazi.org/index.php?showtopic=88850 Bu oyun için asıl bilmeniz gereken mgs3 snakeeater ve peace walker hikayesi Peacewalker icinde şuna bakarsın http://www.youtube.com/watch?v=9Cy7E76mBL0 dün gece baştan sona izledim şunu. oynamış kadar oldum. ground zeroesta paz ney chico ney bilmeden oynadıydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 su beni her seferinde aglatiyor mgs3 un ending yuzunden, kontrolloru yere atip aglamsitim ya :( http://www.youtube.com/watch?v=Yy_4JmGCt-Q FUCKING KOJIMA, git bole epic bi seri daha yap QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar