GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 ;_; knox a ulaşılamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 7 saat download diyor daha steam :/ en azından mad max'e preload vardı da ona akıyorum beklerken sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 prologue gerçekten tarihiydi. nefes nefese bitti yemin ediyorum ya. kojima'ya saygılar sevgiler efendim. spo yalnız adamı hastanede avatar yap diye bana yaptırınca bi anda bıyıklı zenci amcaya çevirdim çok komikti o geçiş sahnesi dhjsdghsh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 abi oyun nefes aldirmiyor, inanilmaz dolu dolu bir oyun cidden. bu arada app cikmis https://itunes.apple.com/tr/app/metal-gear-solid-v-phantom/id1027651871?mt=8&ign-mpt=uo%3D4 https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.konami.mgsvtppapp&hl=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 android app de pc desteği yokmuş btw mustard race için yapmışlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 O kadar release bekledik şimdi mesai geçmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 pc için yok pft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Phenom 2 Athon 2 Core 2 duo Ve SSE4.1 i desteklemeyen tüm işlemci sahipleri şu an oynamak istiyorsa Beta yama yüklesin.1.002 Sorunu devam edenler Steamde özel Başlığa baksın. Farklı Çözümler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 master race baslamis yine qq ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 of base e yeni geldim acaip yoruldum mola veriyorum online patlatkı sabah şimdi baglandı. daily maily bişilerde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 ahhaah master race harbi yine qq ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 sabahtan beri 13 gb yüklemiş dandik internet ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 ya bende korkuyorum eve gittiğidme daha bitmediyse diye de witcher bitmedi onu bitireceğim nasılsa bu arada onu hallederim işte ahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 ttnet şaşırttı beni 5 saatte indi. ama mesai bitemedi hala. 2 saate anca eve giderim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 benim mesai bitti üstüne eve geldim şu an aheuhahushdsaduh, fakat inmemiş 8mbitle :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 tt 16mb yaptı bayadır. senin niye 8? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 soruyolar her yıl paket süresi bitince ama ben yaptırmıyorum daha stabil 8, modemde 14-15mbit falan gözüküyo bazen hattın maks çekebileceği değer. 16'da sürekli kopacak o zamanlarda. zaten 3 günde 3mbite düşüyorum ne gerek var asd bir de bazen 3-4 gün boyunca 8mbit limitsiz oluyor, ama aynı anda 50mt ötede yine başka isp değil tt abonesi olan 16mbit kullanan arkadaşta yine 3mbit sınırlı hız. sanırım 8leri arada unutuyolar gibi bi teorim var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 kıçı kırık ttnet 45 dk'da çekti lan ben sızlanmayı bırakayım o zaman sadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 kojima you magnificent bastard T_T http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/723/489/010.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Ground Zeroes da bir yere zoom yapınca snake'in üstüne blur atıyordu oyun. Onu düzeltmişler mi V'de? PC'ye daha çok options filan ekleyecez dedilerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 bence pc versiyonun kendi konusu olsun driver cikti mi, su ayari actim kapadim fps artti falan agzimizin tadi bozuluyor burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 burasi iyi ya, orda sam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 benim steam fena patladı ya. clientta neye tıklarsam 3 sn donuyor fln. steami library yedeklemeden yeniden kurabiliyor muyuz? steam exe ve appdata dışında her şeyi silince reinstall ediyormuş ama o da yaramadı. oyunu açınca işlemci ve gpu yokmuş gibi çalıştırmaya çalışıyor lel. giriş ekranı 5 dk da geldi, cursor fln yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 ps3 için store'dan alıp indiren var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=LbmDW11JRwg http://www.youtube.com/watch?v=q-vh6bOYF1Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar