Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

PastorOfMuppets

Öne çıkan mesajlar

GokTuRK said:

Xaenin said:

Pc'ye cikacak oyunu konsolda oynamak plebzi hastaliginin en buyuk habercisidir.

Pc'niz varsa iki gun erken oyniycam diye kendinize bunu yapmayin.

bak tam jelly ya. kocaman ekranlı led tv imde mabadımı yayarak oynayacağım olum sen daha download ederken fdgdfgdfgdfdfg

(aslında pc im yetmiyo kasıyo habire yoksa PC ye alacaktım ama olsun)

sen download ederken....sen download....download....

Benim bütün makineler receivera bağlı valla, o receiver da ekrana bağlı, aynı keyfi ben de PC'den yapıcam dsfsd.

Bu arada kocaman ekran demişken şöyle yapayım:

http://i60.tinypic.com/2pqn86e.jpg

Kadın for scale.
Sosyal ağlarda paylaş

Sözüm meclisden dışarıda bir de bu koca ekranda oyun oynama qheyfi diyen cahil peasentların perspektif ve kalite ile ilgili hiç bir bilgileri yok heralde.

Xaenin in fotoda görüldüğü gibi sen 50" ekrana oturma gurubundan bakınca 27" kalite olarak her dalda çok çok fazla üstün monitörüne 2 kol uzunluģu mesafeden bakmaya aynı şeye geliyorsun.

Tv nin amacı multi user a hizmet vermektir bu yüzden büyüktür.

Ayrıca uzun kullanımda kaliteli bir bilgisatar koltuğu ortalama bir koltuktan çok daha rahattır. He tabi casual gamerlar 1 saat oyun oynayip kapadigindan bunun farkina varmiyabilir ya da haftasonu uzun bir koltukta yamuk oturma ardindan hafta içi işteyken neden belim agriyor diye sorgulamaya başlar.

/derail off
Sosyal ağlarda paylaş

Edriel said:

Sözüm meclisden dışarıda bir de bu koca ekranda oyun oynama qheyfi diyen cahil peasentların perspektif ve kalite ile ilgili hiç bir bilgileri yok heralde.

Xaenin in fotoda görüldüğü gibi sen 50" ekrana oturma gurubundan bakınca 27" kalite olarak her dalda çok çok fazla üstün monitörüne 2 kol uzunluģu mesafeden bakmaya aynı şeye geliyorsun.

Tv nin amacı multi user a hizmet vermektir bu yüzden büyüktür.

Ayrıca uzun kullanımda kaliteli bir bilgisatar koltuğu ortalama bir koltuktan çok daha rahattır. He tabi casual gamerlar 1 saat oyun oynayip kapadigindan bunun farkina varmiyabilir ya da haftasonu uzun bir koltukta yamuk oturma ardindan hafta içi işteyken neden belim agriyor diye sorgulamaya başlar.

/derail off

Ya bak yıne... Casual diyo bide beşikteyken sen biz oyun oynuyoduk olum

Pardon derail off
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

ben büyük tv oynayamıyorum oyun. Garip geliyor, rahatsız ediyor gözümü. PS4 te PC de 27 inc ekrana takılı o kafi sdf

birde oyunu oynayanlar spoiler yazmayın pls

Oyunu oynayan yok eylül 1 e kadar da reviewerlar haric kimse oynayamayacak. Pc de download ve release ps4 ten 6 saat önce olacak yani dl hizi yüksek olan pc de daha erken oynayacak tr de cogu yerde olan 24mbit baglanti ile 3 saatte yukelemek mumkun
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten oyun icin cok kullanmiyorum konsol haric. Film izlemelik butun setup ama keyfim isteyince 150 inc ekranda rocket league falan oynama kapabilitesi guzel, istersem mgs de oynarim da ekran ne kadar buyuk olursa olsun icine girerek oynuyorum. Bu perdenin de dibine oturuyorum xbox falan oynarken, klavye mouse alip o kadar onune girmem. 144hzlik mis gibi monitor var onda yapiyorum PC keyfimi.
Sosyal ağlarda paylaş

Edriel said:

progamer said:

ben büyük tv oynayamıyorum oyun. Garip geliyor, rahatsız ediyor gözümü. PS4 te PC de 27 inc ekrana takılı o kafi sdf

Oyunu oynayan yok eylül 1 e kadar da reviewerlar haric kimse oynayamayacak. Pc de download ve release ps4 ten 6 saat önce olacak yani dl hizi yüksek olan pc de daha erken oynayacak tr de cogu yerde olan 24mbit baglanti ile 3 saatte yukelemek mumkun

ps4 te alan aliyor valla oyunu
Sosyal ağlarda paylaş

Edriel said:

progamer said:

oyun ayni zamanda bi retail oyun, bu steam digital only olayi iyi alistirdi galiba sizi. sizmis erkenden, fiziksel kopyalari alanlar varmis iste.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...