bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ben de kuruyorum şimdi, pc'e çıktığında replay dönerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 2 (4 btw) gun erken oynayarak kaybettigim tek sey collector's edition almamak oldu da onu da aliriz artik oyunu bitirince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Hahahahahahahahahah downloding dememden anlamanız lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 GokTuRK said: Xaenin said: Pc'ye cikacak oyunu konsolda oynamak plebzi hastaliginin en buyuk habercisidir. Pc'niz varsa iki gun erken oyniycam diye kendinize bunu yapmayin. bak tam jelly ya. kocaman ekranlı led tv imde mabadımı yayarak oynayacağım olum sen daha download ederken fdgdfgdfgdfdfg (aslında pc im yetmiyo kasıyo habire yoksa PC ye alacaktım ama olsun) sen download ederken....sen download....download.... Benim bütün makineler receivera bağlı valla, o receiver da ekrana bağlı, aynı keyfi ben de PC'den yapıcam dsfsd. Bu arada kocaman ekran demişken şöyle yapayım: http://i60.tinypic.com/2pqn86e.jpg Kadın for scale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 cok guzelmis, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 kac ms lan o tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Darısı başına güzelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ilk 1 saati çok iyiydi. lütfen oynayamayan gereksiz yazmasın. spoiler veririm can yakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 sidili alip oynaniyo mu simdi pesedortte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Sözüm meclisden dışarıda bir de bu koca ekranda oyun oynama qheyfi diyen cahil peasentların perspektif ve kalite ile ilgili hiç bir bilgileri yok heralde. Xaenin in fotoda görüldüğü gibi sen 50" ekrana oturma gurubundan bakınca 27" kalite olarak her dalda çok çok fazla üstün monitörüne 2 kol uzunluģu mesafeden bakmaya aynı şeye geliyorsun. Tv nin amacı multi user a hizmet vermektir bu yüzden büyüktür. Ayrıca uzun kullanımda kaliteli bir bilgisatar koltuğu ortalama bir koltuktan çok daha rahattır. He tabi casual gamerlar 1 saat oyun oynayip kapadigindan bunun farkina varmiyabilir ya da haftasonu uzun bir koltukta yamuk oturma ardindan hafta içi işteyken neden belim agriyor diye sorgulamaya başlar. /derail off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 hangisiydi simdi konsol mu pc mi daha iyiydi ben hep karistiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 o nası tv lan abov tv mi perde mi ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Edriel said: Sözüm meclisden dışarıda bir de bu koca ekranda oyun oynama qheyfi diyen cahil peasentların perspektif ve kalite ile ilgili hiç bir bilgileri yok heralde. Xaenin in fotoda görüldüğü gibi sen 50" ekrana oturma gurubundan bakınca 27" kalite olarak her dalda çok çok fazla üstün monitörüne 2 kol uzunluģu mesafeden bakmaya aynı şeye geliyorsun. Tv nin amacı multi user a hizmet vermektir bu yüzden büyüktür. Ayrıca uzun kullanımda kaliteli bir bilgisatar koltuğu ortalama bir koltuktan çok daha rahattır. He tabi casual gamerlar 1 saat oyun oynayip kapadigindan bunun farkina varmiyabilir ya da haftasonu uzun bir koltukta yamuk oturma ardindan hafta içi işteyken neden belim agriyor diye sorgulamaya başlar. /derail off Ya bak yıne... Casual diyo bide beşikteyken sen biz oyun oynuyoduk olum Pardon derail off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ben büyük tv oynayamıyorum oyun. Garip geliyor, rahatsız ediyor gözümü. PS4 te PC de 27 inc ekrana takılı o kafi sdf birde oyunu oynayanlar spoiler yazmayın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ginaly said: o nası tv lan abov tv mi perde mi ya da Perde ya 150 inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 progamer said: ben büyük tv oynayamıyorum oyun. Garip geliyor, rahatsız ediyor gözümü. PS4 te PC de 27 inc ekrana takılı o kafi sdf birde oyunu oynayanlar spoiler yazmayın pls Oyunu oynayan yok eylül 1 e kadar da reviewerlar haric kimse oynayamayacak. Pc de download ve release ps4 ten 6 saat önce olacak yani dl hizi yüksek olan pc de daha erken oynayacak tr de cogu yerde olan 24mbit baglanti ile 3 saatte yukelemek mumkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 16gb fln boyutu. 16mb ttnet ile bile 6 saatte çekilir rahat. steam server uçmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Zaten oyun icin cok kullanmiyorum konsol haric. Film izlemelik butun setup ama keyfim isteyince 150 inc ekranda rocket league falan oynama kapabilitesi guzel, istersem mgs de oynarim da ekran ne kadar buyuk olursa olsun icine girerek oynuyorum. Bu perdenin de dibine oturuyorum xbox falan oynarken, klavye mouse alip o kadar onune girmem. 144hzlik mis gibi monitor var onda yapiyorum PC keyfimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Ne biçim araya girmişsiniz ayol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 df said: 16gb fln boyutu. 16mb ttnet ile bile 6 saatte çekilir rahat. steam server uçmazsa. 16 mbit ile steam serverlarindan saniyede 2mb dl görürsün dk da 120mb saate 7.5 gb nerdeyse 3 saatte 20gb dl edebilirsin tam kapasite ile 16mbit ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Edriel said: progamer said: ben büyük tv oynayamıyorum oyun. Garip geliyor, rahatsız ediyor gözümü. PS4 te PC de 27 inc ekrana takılı o kafi sdf birde oyunu oynayanlar spoiler yazmayın pls Oyunu oynayan yok eylül 1 e kadar da reviewerlar haric kimse oynayamayacak. Pc de download ve release ps4 ten 6 saat önce olacak yani dl hizi yüksek olan pc de daha erken oynayacak tr de cogu yerde olan 24mbit baglanti ile 3 saatte yukelemek mumkun ps4 te alan aliyor valla oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Alır ve dl eder ama oynayamaz september 1 e kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Edriel said: progamer said: ben büyük tv oynayamıyorum oyun. Garip geliyor, rahatsız ediyor gözümü. PS4 te PC de 27 inc ekrana takılı o kafi sdf birde oyunu oynayanlar spoiler yazmayın pls Oyunu oynayan yok eylül 1 e kadar da reviewerlar haric kimse oynayamayacak. Pc de download ve release ps4 ten 6 saat önce olacak yani dl hizi yüksek olan pc de daha erken oynayacak tr de cogu yerde olan 24mbit baglanti ile 3 saatte yukelemek mumkun oyun ayni zamanda bi retail oyun, bu steam digital only olayi iyi alistirdi galiba sizi. sizmis erkenden, fiziksel kopyalari alanlar varmis iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Fiyat > all birseye alışmakla alkası yok 89 tlye master race almak mantıklı 6 saat gec oynasamda sorun yok ki aksine erken de oynayabiliriz serverda sorun olmaz ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar