SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 yok ya o komedi hayvan gibi spoilerlari alin bakalim baya caninizi yakabilir ama kaede bunu 3-4 sene once soyluyordu boyle olacagini spoylorlar kaldirildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 abi diyelim gerçek adamlar büyük spo vermiş, ne bok yemeye burya koyuyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 ben yedim sizde yiyin diye spoilera aldim arkadas daha ne yapam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 ilkin spoiler da değildi inş ban lenirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 http://fierceandmighty.com/wp-content/uploads/2012/03/come-at-me-bro.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 http://i.imgur.com/0gKYl37.jpg bu arada oyun daha dakka bir announcement dan trolledi herkesi, cok inanmayin sagda solda yazana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Quiet = Chico Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 GokTuRK said: Overclock yaptım denedim mgs ground zeroes ı olöadı daha da oc ledim reset attı pc artık allahın emri ps 4 e alıcam ps4 sat üstüne az ekle upgrade et makinayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 bence evi ipotek et 4K ultra hd gaming pc kur http://i.imgur.com/mc7uJ9A.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 hikaye kornolojisi olarak nerde bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 progamer said: I'm Nuclear eski bi şarkıya benzemiyor mu? Böyle tanıdık geliyor sdf 2014 aquila said: hikaye kornolojisi olarak nerde bu oyun? ground zeroes'dan sonra (ground zeroes da peace walker'dan sonra), en eski metal gear oyunundan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Osirix said: progamer said: I'm Nuclear eski bi şarkıya benzemiyor mu? Böyle tanıdık geliyor sdf 2014 Nuclear'dan eski bir şarkıya benziyor diyorum. Melodisi filan çok tanıdık geliyor şarkının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 90lar turk rocki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 progamer said: Osirix said: progamer said: I'm Nuclear eski bi şarkıya benzemiyor mu? Böyle tanıdık geliyor sdf 2014 Nuclear'dan eski bir şarkıya benziyor diyorum. Melodisi filan çok tanıdık geliyor şarkının. düzgün okumamışım. pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 https://youtu.be/jfxTOlXF3Kk Kaldı 9 gün X( Edit: başaramadım koymayı mobileden -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 ps4 versiyonu için ilk incelemeler; Gamespot - 10 IGN - 10 Examiner - 5/5 EGM - 9.5 Game Trailers - 9.3 Game Informer - 9.25 Destructoid - 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 9.25 ne ya saçmalamasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Benim notum 9.535161 :F edit: Okudum bir iki yerden. Hikaye odağı yok demişler(bu tamamiyle dan dun oynadıkları için sağdaki soldaki olayları kaçırmalarıyla bağlantılı olabilir). Hikaye yerine herkes open world operasyon kafasını övmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 MGS5 pvp modu gerçek para harcamayı gerektiren bir sistem ile örülü. Yabancı kaynaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 GokTuRK said: yok artık Konami microtransaction modelini kabul etmiş ancak detayların sonra açıklanacağını söylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Micro transaction olacak ama her şey ingame kasmayla da açılabilecek diyorlardı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar