Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Pis cüce de de bari de tam olsun Cüce asdassd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ahmedinejad said: okan bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 bitmiş bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuşan kişi hocaymış bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ahmedinejad said: okan bitmiş. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Cuce said: ordada kimse misafir değil. üniversite kampüsü toplumsal alandır. kapalı mekandada kimsenin sigara icme hakkı yoktur. bu uyarıyı yapmak icin uyaranın uyarılan üzerinde hiyerarşik pozisyonda olması gerekmez. rica edip bi tane icsemmi diye sormak bile ayıpken, dallama gibi sigara ciip" burdan oraya gelmiyoke, kokusu biel yok, kimyasalsız bu kağıda sarılmıs bikere" gibi boş boş konusmak zaten öküzlüğün daniskası. kimsenin "acaba bu mekan nekadar büyüktür, o orda sigara iciyo buraya gelirmi? havalandırma yeterlimi? astımıma dokunurmu? üstüme sinermi?" gibi sorularla ugrasmak zorunda değil. baskasının yanında sigara icilmemesinn sebebi insanların sağlığına zarar vermemek. temel insanlık haklarından biri beden bütünlüğünü ve sağlığını koruma hakkı. bu kadar temel bir insanlık hakkını ciğnerken, birilerine zarar verirken "faşistsin sen" diyebilicek kadar dallama, bu kadar akılsız, bu kadar saygısız bir adamın afedersiniz götünü keserim ben. seni alkışlardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Adam modern barzo, adam yerine koyupta tartistigina degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 okan adet doneminde bariz. ama genelde boyle bir insan. cogu zaman zararsiz oldugundan gulup geciliyordu da biraz baymis hayattan hali ile de kendisini boyle ifade ediyor. ricky gervais ile cok iyi kanka olabilir aslinda. kizin zaten akilli olmasini veya orda yaptigi cikis sonrasi mantikli hakaret etmesini beklemek gereksiz. onemi de yok yani aptal mis zeki imis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Kızın o salonda ne işi var ? İlk önce bunu sorgulamak gerekiyor, hanginiz böyle adamlar geldiğinde gitti, bu tip konuşmalara katıldı ? Ben mesela üniversite hayatım boyunca hiç gitme gereği hissetmedim. Bilimsel sempozyumlar var, siyasi tartışmalar var, belli bir tema üzerinden düzenlenen konferanslar var. Bunlara gitmek yerine Okan Bayülgen izlemeye gidiyor bu kız ve sigaradan rahatsız olduğunu söyleyip gereksiz bir şov yapıyor. Yani konu baştan fail. Mevzu baştan başa gereksiz ama tartışma da herkes bir taraf olmayı tercih etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 yoo taraf olmayı tercih etmeyen yığınla adam var sırf şu topicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 konudaki en fail yorumlardan birisi de bu oldu yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 dasaaa said: kız az sağlam girseymiş olay için apply cold water to burned area falan denilirmiş aslında. -faşistsin sen! +cry moar -siz hepiniz faşistsiniz +o rly? please, tell me more sorun şu, herkes bi xunn değil. topicte kadına yüklenenler olmuş da, herkes mahalle ağzındaki kavgalara alışık olmak zorunda değil. kaldı ki kendisi öğretmenmiş herhalde (tipten de belli), öyle "saldırgan birisini nasıl bozabilirim" tekniklerini bilmiyordur. yoksa orada mesela xunn gibi biri olcak aynen o dediğin dialogu çevirirdi, adam zaten sinirlenmekten saçmalamakta vaziyette, iyice bozulurdu. tabii bir de topluluk karşısında kavga etmeye hazır birisi olmak lazım, "kibarca söylersem anlar" diye düşünerek giden birisi böyle bir saldırganlıkla karşılaşınca ne yapacağını bilemez olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 tabii bi de ben olsam 2 dakkada wot çevirirdim adama, anlamazdı, "faşistsin sen, sus otur" felan derdi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 götünü keserim eşiği geçilmiş lan abo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 xunn'u seviyorum lan ben. adam o yaş +sigara + stress + xunn ile kalp krizi geçirirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 "nutella yerim" said: abi biz kesinlikle cok garip bi milletiz her ne kadar sanatcılıgı/entelligi tartışılır olsa da sonuçta adam o vasıfta oraya cagrılmıs (muhtemelen,bildigim kadarıyla), herhangi bir kazancı yok (kendi reklamını yapıyo derseniz ona eyw derim fikir sonucta), söylesi sırasında adam keyiflenmis yakmıs bi tane, ve tekrar ediyorum eşşek kadar salon, o sigara dumanı oradaki insanların birine zarar verebilecek bir potansiyele sahip olsaydı o kadar kişi kendi karbondioksidinde muhtemelen coktan ölmüs olurdu. biz kesinlikle çok garip bir milletiz, zararı olduğunu bildiğimiz bir şeyi ölesiye savunuruz, saygısızlığı bir erdem gibi görürüz, ne kadar bağırırsak o kadar haklı olduğumuza inanırız. bu yüzden başımızda tayyip gibi bir adam var, bu yüzden günümüzün en önemli komedi sembolu recep ivedik... bilip bilmeden "O SALONDA SİGARANIN BİR ZARARI YOK, VAR DİYEN DE YALAN SÖYLÜYORDUR" diye ahkam kesebiliyoruz (şekil 1-a: okan bayülgen) hayır tamam sigara içenlerin bunu anlamayacak olmasını biliyorum da, sigara içmeyenlerin üstünden sanki onları çok iyi biliyormuş gibi ahkam kesilmesi de aptallık. sigara içmeyen birisi için o küçük salonda yakılan bir sigara çok rahatsızlık verebiliyor, cidden insanı boğabilecek duruma gelebiliyor. kaç saatlik bir olay bilmiyorum, ama bir saatlik birşeyse, orda 10 sigara içse, içerisi leş gibi olur, hele havalandırması da yoksa. işte sigara içen bunu anlamaz, kokuyu almadığı için rahatsızlık verecek bir şey yokmuş gibi sanır. astımı olanları düşünemiyorum bile. "kapalı yerlerde sigara içme yasağını" akp sırf faşistlik olsun diye getirdi, insanlar da sırf gıcıklık olsun diye engelliyor felan sananlar var (şekil 1-a: okan bayülgen), ama avrupa'da da geçerli olan bir şey bu. çok iyi havalandırması olmayan yerlerde sigara çok pis ediyor ortamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 dasaaa said: xunn'u seviyorum lan ben. adam o yaş +sigara + stress + xunn ile kalp krizi geçirirdi.. hahahah :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 paparnoz said: Kızın o salonda ne işi var ? İlk önce bunu sorgulamak gerekiyor, hanginiz böyle adamlar geldiğinde gitti, bu tip konuşmalara katıldı ? Ben mesela üniversite hayatım boyunca hiç gitme gereği hissetmedim. Bilimsel sempozyumlar var, siyasi tartışmalar var, belli bir tema üzerinden düzenlenen konferanslar var. Bunlara gitmek yerine Okan Bayülgen izlemeye gidiyor bu kız ve sigaradan rahatsız olduğunu söyleyip gereksiz bir şov yapıyor. Yani konu baştan fail. Mevzu baştan başa gereksiz ama tartışma da herkes bir taraf olmayı tercih etmiş. Buna repler gelsin istiyorum! ki üniversitelerimizin bilim neferleri soğumasın. Üniversite dediğin şey her hafta konuk sanatçı getiren bir kurumdur. Okan gider yarın Uykusuz yazarları, Emrah Serbes gibi kişilerle biraz çok çalışıyoruz ama hadi birazcık da eğlence/söyleşi ama kalitelii adamlarla caaanımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Kızın idealist biri olduğu zaten belli de o da yordam bilmiyor, bir de bu Okan faşist'in anlamını gerçekten biliyor mu ya acaba? Ayrıca kız faşist'se ne olmuş? Orada asıl küçük düşmesi gereken faşist Okan. Her şeyden önce toplumsal analizleri bile hatalı dingilin. Kaybetmiş tüm nöronlarını, bir tane mantıklı kelime dahi yok aslında zira şu cümlelerinde, belki nükleer dedi de konuyu değiştirmek için, onu da bilinçli mi söyledi, zannetmiyorum. Sağlam kaldırmışlar yavşağın yine bir taraflarını. İşin kötüsü, bu piçe ceza yazsalar o salonu alır. Üniversite öğrencileri ayrı mal, kimse mi yok lan orada kadınla aynı fikirde olan? Ya zararını geç, çıkışta ne biçim tüttürmüşlerdir özenti veletler, şakşakçılar amma rüzgar yaptılar salonda. Rektör içmemiştir o salonda sigara lan, Okan kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 http://i.imgur.com/Sw9fJ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 okan bayulgeni savunanlar 2000 doğumlu falan herhalde adamın canlı yayında,beyaz showdu sanırım coolluk adına sigara yaktıgını falan görmemişler sanırım ki savunuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Valla 30 saniye izledim, neye saracağı belli oldu, fazlasını kaldıramayıp kapattım. Okan'ın haksız olduğu yer kendini diğer insanlardan üstün görerek kural tanımazlığı. Dahası baya öküzce kalkmış yakmış sigarayı bunda haklı görüyor kendini. Yalnız adam genel olarak bunun bir kural/kanun olması dışında da gayet haklı. O kadının oturduğu yerden o sigaradan etkilenmesine imkan yok, olanak yok. Tamamen şov amacıyla bunu yapıyor. Dahası bunu yol yordam bilmeden gelip tat kaçırarak yapıyor. Daha da ötesi faşist lafında da kısmi haklılık var, kız bildiğin "toleranssızlık" yapıyor, kendisi etkilenmediği halde sırf buna tahammül edemediği için, sırf karşısındaki yapamasın diye gelip kural bahanesiyle böyle bir hamlede bulunuyor. Okan Bayülgen öyle her hareketini takdir ettiğim bir adam değildir, burada da ukalalığı ve üstün görme hevesiyle bunu belli ediyor, ama içerik olarak gayet hak veriyorum kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 kızın rahatsız olmasına gerek yok ki nargile kafede kardeş nargile dumanın geliyor durumu olsa belki haklısında. konferans salonunda okulun sahibi içmiyordur sigara okan ın mı ayrıcalıgı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 kızın yaptığı salaklık okan ınki tam salaklık.zaten salak bi adamdı gün geçtikçe dahada salaklaşıyor her gün daha da liseli oluyor. son zamanlardada faşist lafı da moda oldu.herkez işine gelmeyen bir laf işittiğinde karşısındaki faşist oluyor oh ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Yanlış ve yasadışı bir şeyi uyarmak için ondan illa rahatsız mı olmak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar