Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Couple Oyunları

bingildak

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

1 saat portal 2 oynadıktan sonra şuna bağladım:

basit olacak, know how gerektirmeyecek.

fps tarzı olacak elinde silah varsa vur öldür devam et tarzı olacak.

çok fazla derin olmayacak, çok storyline uzun dialoglar olmayacak.

mümkünse biraz vahşet, mizah ve/veya korku theme olacak.

killing floor u gösterdi gayet beğendi. elim gitmedi 30 dolar vermeye zınk diye.

UO falan gerçekten olmaz dont starve oynattım 15 dk'da falan sıkıldı zaten. UO'da gınalardan gına gelir healing yapacak da fail edecekte, fizzle olacak da reg bitecekte. bir sürü detay ve aşırı derinlik.

anladığım kadarıyla yanımda oynarken geriliyor zaten "kötü" veya "beceriksiz" olduğunu düşüneceğimden korktuğu için çekiniyor. biraz deneyim kazanır, alışır, kendine güveni gelirse daha zevk almaya başlayacaktır diye düşünüyorum.

olayı niye kendine güvene felan bağladın onu anlamadım.
fps'ye karşı antipatin var anladım yazdıklarından, fps'lerde derinlik yok, know how yok (ne demekse), çok storyline uzun dialoglar yok felan gibi şeyler demişsin. oysa çoğu fps'de gayet de derinlik var, storyline var. sanırım ultima online'a çok fazla taktığın için görmeye çalışmıyorsun. çünkü dediğin gibi "basit, dümdüz ilerleme, düşünme gerektirmeyen" şeylerden ibaret değil fps'ler.

her neyse, kıza single olarak bioshock, portal 1+2, chronicles of riddick
multiplayer coop olarak l4d2, killing floor, portal 2, borderlands 2,
oynatıyorsun, eğer bu yazdıklarımdan en az 3 tanesini sevdiyse benle tanıştırıyorsun, ona daha çok oyun tavsiye ediyorum ^^

Kanuni said:

hidden object adventure games...

su iyi misal, binlerce var..

The Treasures of Mystery Island: The Ghost Ship

Kanuni said:

Abi dedigimi bir deneyin cok keyifli basit ekrana kitliyor beraber cozuyorsun ne fpsi allah askina :)

Begendim demesi seni uzmemek icindir :)

fps seven birisine zorla hidden object oynatmaya çalışıyorsun.
çok mantıklısın kanuni hakkaten. tuttum seni, bir gelecek vaadediyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

PC geçmişi 0 olan kız arkadaşıma oyun alışkanlığı aşılamak istiyorum fakat hoşlandığı şeyleri oynatmak istiyorum ki "benim için" değil kendi zevk aldığı için oynasın.

neden oyun aliskanligi asilamak istiyorsun madem senin icin oynamasini istemiyorsun? burda bi gariplik var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...